Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indraša un Bukarta ''Admiral'' pārspēj Hārtlija ''Avangard'', Jaka ''Sochi'' - ''Sibir''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Indraša un Bukarta ''Admiral'' pārspēj Hārtlija ''Avangard'', Jaka ''Sochi'' - ''Sibir''
Miks Indrašis ar ripu. Foto: hctorpedo.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) uzvaras izcīnīja gan Mika Indraša un Riharda Bukarta Vladivostokas ''Admiral'', gan Jāņa Jaka ''Sochi''. Vladivostoka pēcspēles metienos pārtrauca četru zaudējumu sēriju, ar 2:1 pārspējot Omskas ''Avangard'', bet ''Sochi'' ar identisku rezultātu apspēlēja Novosibirskas ''Sibir''.

• Četru zaudējumu sēriju šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros pārtrauca Mika Indraša un Riharda Bukarta pārstāvētā Vladivostokas ‘’Admiral’’, kas pēcspēles metienos ar 2:1 pārspēja Boba Hārtlija trenēto Omskas ‘’Avangard’’.

• Lielāko spēles laiku starp uzbrucējiem nopelnīja latvieši Indrašis un Bukarts. Indrašis otrajā spēlē ‘’Admiral’’ rindās laukumā pabija 18:33 minūtes, kuru laikā vienu reizi meta uz pretinieku vārtiem, uzvarēja astoņos no 12 iemetieniem, bloķēja vienu pretinieku metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

• Rihards Bukarts nospēlēja 18:51 minūti, kuru laikā nopelnīja divus noraidījumus, vienu reizi meta uz vārtiem, vienu reizi pielietoja spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

• Par spīti uzvarai ‘’Admiral’’ joprojām ir līgas vājākā komanda ar 19 punktiem 32 spēlēs. Tikpat ir Pekinas ‘’Kunlun Red Star’’, taču tā aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

• Panākumu šovakar izcīnīja arī Jāņa Jaka ‘’Sochi’’, kas ar 2:1 pārspēja Novosibirskas ‘’Sibir’’. Uzvaras vārtus Soču hokejisti guva trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, tādējādi izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

• Jānis Jaks laukumā pavadīja 20:26 minūtes, kas bija trešais lielākais spēles laiks starp laukuma spēlētājiem. To laikā latvietis trīs reizes meta uz pretinieku vārtiem un četras reizes izdarīja spēka paņēmienus.

• Gan ‘’Sochi’’, gan ‘’Admiral’’ nākamās spēles aizvadīs 26. novembrī. Jaka pārstāvētā vienība spēkosies pret Habarovskas ‘’Amur’’, kamēr Vladivostoka uzņems Jekaterinburgas ‘’Avtomobilist’’.

KHL spēles 24. novembrī

SpēleRezultāts
Amur - Avtomobilist3:0
Admiral - Avangard2:1 PM
Sibir - Sochi1:2
Lokomotiv - Jokerit2:1 P
Severstal - CSKA3:0
Dynamo - Traktor7:6 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...