Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs: "Ceru, ka spēlēšu jau rīt"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pujacs: "Ceru, ka spēlēšu jau rīt"
Georgijs Pujacs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) komandas Novosibirskas "Sibir" kapteinis Georgijs Pujacs pilnībā atkopies no kājas savainojuma un gatavs atgriezties laukumā.

Pujacs kreisās potītes savainojumu sākotnēji guva 2. oktobra spēlē pret CSKA. 1. novembrī viņš atgriezās laukumā mačā pret Ņižņijnovogordas "Torpedo", taču atsvaidzināja savainojumu un bija spiests atgriezties lazaretē.

Latvijas izlases aizsargs atklājis, ka ir atkopies no savainojuma un jau rīt gatavs doties laukumā: "Trenējos kopējā grupā. Ir daži vingrinājumi, kurus neizpildu, taču kopumā viss ir labi. Ja nekas kardināli nemainīsies, piedalīšos tuvākajās spēlēs. Gatavojos "Sibir" mājas spēļu sērijai un ceru, ka laukumā došos jau spēlē ar "Atlant". Gribu pēc iespējas ātrāk palīdzēt komandai uzvarēt, jo šobrīd situācija ir sarežģīta."

Ar spēli pret "Atlant" Pujaca komanda uzsāks trīs maču mājas spēļu sēriju. 29. datumā Novosibirskā viesosies Rīgas "Dinamo". "Sibir" pašreiz ar 26 punktiem ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, no 8. vietas, kuru ieņem "Salavat Yulaev", atpaliek septiņus punktus.

Pujacs šosezon piedalījies tikai deviņās spēlēs, gūstot 2 (1+1) punktus, +2 lietderības koeficientu un astoņas soda minūtes.

Tikmēr "Sibir" komandu pametis zviedru aizsargs Davids Petrašeks, kurš līgumu ar Novosibirskas klubu lauzis pēc abpusējas vienošanās. Petrašeks pārcēlies uz "Atlant".

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +2 [+] [-]

, 2011-11-24 23:13, pirms 12 gadiem
Nu veiksmi Pujacam

  +3 [+] [-]

, 2011-11-24 23:36, pirms 12 gadiem
Sibir iet gruti,vajag kadu papildinajumu no uzbruceju puses.
Ceru uz Zora atgriesanos un veiksmi uz laukuma.Pietiek savainojumu musejiem arzemju klubos.Zel ,ka Laurim smagaks savainojums.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-25 01:08, pirms 12 gadiem
Žora ir kapteinis savā komandā, bet līdz Ozoliņam tālu...

     [+] [-]

, 2011-11-25 11:10, pirms 12 gadiem
Raimonds Ļitviņenko rakstīja: Žora ir kapteinis savā komandā, bet līdz Ozoliņam tālu...
Ieals zemteksts

     [+] [-]

, 2011-11-25 13:25, pirms 12 gadiem
gan bus ok!vai zinajat,ka par zvaigznju speles dalibniekiem katru dienu var balsot no katra brauzera pa vienai reizei.....tad sanak ka mes katrs varam iedot musu dzekiem pa teiksim4-5 basim....ielade mozillu,explorer,safari,google chrome,opera...vel kadu...un tad jau nu musu dzeki butu vairaki tai spele...mozka masalskis vartos pretiozolinam,ar pujacu aizsardziba......mozka pat piecinieks!!!!!padod talak....www.khlallstar.com