Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī Salindžeram savainojums un jāizlaiž sezonas sākums

Andrejs Siliņš

Arī Salindžeram savainojums un jāizlaiž sezonas sākums
Džareds Salindžers
Foto: AP/Scanpix

Toronto "Raptors" spēka uzbrucējam Džaredam Salindžeram kājas savainojums liegs jauno Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonu sākt laikā - pēc operācijas būšot nepieciešamas vairākas nedēļas, lai atkal varētu spēlēt.

Pēdējās dienās parādījusies informācija par vairākiem spēlētājiem, kuriem kājas savainojumi liegs uzsākt sezonu laikā, un nu šim sarakstam pievienojies arī "Raptors" spēcīgais uzbrucējs Džareds Salindžers, vēsta komanda. Tāpat kā citiem, arī Salindžeram operāciju paredzēts veikt pirmdien. Pēc tās būšot vajadzīgas vairākas nedēļas, lai atkal dotos laukumā.

206 centimetrus garais un 118 kilogramus smagais Salindžers pirmās četras karjeras sezonas pavadīja Bostonas "Celtics" rindās, bet šovasar parakstīja vienas sezonas līgumu par aptuveni 5,6 miljoniem dolāru ar "Raptors".

Aizvadītajā sezonā Salindžers vidēji 23,6 minūtēs guva 10,3 punktus, izcīnīja 8,3 atlēkušās bumbas un atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles.

"Raptors" jauno sezonu sāks naktī uz piektdienu, kad mājās uzņems Detroitas "Pistons". Kluba vadība arī paziņojusi, ka izmantojusi iespēju pagarināt līgumus ar centru Lukasu Nogueiru, citu brazīlieti Bruno Kaboklo un aizsargu Delonu Raitu.