Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Radulovs apsteidz M.Rēdlihu, ''Severstal'' viesos uzvar Magņitku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Radulovs apsteidz M.Rēdlihu, ''Severstal'' viesos uzvar Magņitku
Aleksandrs Radulovs
Foto: khl.ru

Šorīt Habarovskas ''Amur'' hokejisti Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē savā laukumā ar 3:1 pārsteidzoši uzvarēja pašreizējo Gagarina kausa glabātāju Ufas ''Salavat Yulaev'', revanšējoties par vakar piedzīvoto neveiksmi. Ufiešu vienīgo vārtu guvumā piedalījās Aleksandrs Radulovs, kurš rezultatīvāko spēlētāju rangā apsteidzis mūsu Miķeli Rēdlihu.

Vakar komandas tikās pirmo reizi. Pārāki ar 5:2 izrādījās Ufas kluba hokejisti, kuriem nedaudz labāk veicies līdzšinējās savstarpējās spēlēs - no 11 mačiem uzvaras gūtas septiņos, tiesa, divos ar pēcspēles metienu palīdzību. ''Amur'' neērtumu apliecināja šorīt, revanšējoties un gūstot uzvaru ar 3:1.

Spēles rezultātu 7. minūtē ar spēcīgu metienu no zilās līnijas atklāja rezultatīvais somu aizsargs Miko Maenpā, gūdams savus trešos vārtus jaunajā sezonā. Tomēr viesi rezultātu līdzsvaroja - rezultatīvs raidījums padevās ''Salavat Yulaev'' labākajam snaiperim Igoram Grigorenko, kurš guvis sešus vārtus sešās spēlēs. Rezultatīvu piespēli viņam izdarīja Aleksandrs Radulovs, kurš tagad rezultatīvāko spēlētāju rangā apsteidzis Rīgas ''Dinamo'' uzbrucēju Miķeli Rēdlihu - deviņi pret astoņiem punktiem. Taču Radulovs aizvadījis par diviem mačiem vairāk.

Tomēr pēc viņa vārtu guvuma 33. minūtē turpinājumā izcēlās tikai mājinieki. Uzvaras vārtus guva Aleksandrs Osipovs, un tieši aizsargs, realizējot vairākumu, nostiprināja ''Amur'' pārsvaru - 3:1.

''Amur'' trešais panākums sešās aizvadītajās spēlēs, savukārt ''Salavat Yulaev'' - pirmais zaudējums pamatlaikā arī sešās spēlēs. Turklāt ufieši palaiduši garām iespēju kļūt par visas līgas līdervienību.

Tikmēr jau trešo uzvaru četrās spēlēs guvusi Čerepovecas ''Severstal'', kas viesos pārliecinoši ar 5:2 uzvarēja spēcīgo Magņitogorskas ''Metallurg''. Galvenais mājinieku kapracis bija ''Severstal'' uzbrucējs Maksims Čudinovs, kurš guva komandas pirmos un pēdējos vārtus, kā arī asistēja partnerim. Jāatzīmē, ka ''Metallurg'' labā ar pirmo vārtu guvumu sezonā izcēlās leģendārais uzbrucējs un komandas kapteinis Sergejs Fjodorovs.

Visbeidzot Omskas ''Avangard'' rezultatīvā spēlē savā laukumā nosargāja pārsvaru un ar 4:3 uzvarēja Maskavas ''Spartak''. Aleksejs Perežogins uzvarētāju rindās guva divus vārtus, savukārt ''Spartak'' komandā 1+1 Denisam Bodrovam un Mihailam Žukovam.

 +11 [+] [-]

, 2011-09-24 11:55, pirms 13 gadiem
cepuri nost Amur!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-24 12:28, pirms 13 gadiem
tas tapeec ka cipulja nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-09-24 12:44, pirms 13 gadiem
Bet radulovam ir vairak speles neka mikelim .....

  +2 [+] [-]

, 2011-09-24 13:24, pirms 13 gadiem
Salavats tik spēlē un spēlē, pilnīgi liekas, ka viņiem katru dienu spēle nekas, gan jau 1dien/3dien ciparos kaut kas mainīsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-24 13:57, pirms 13 gadiem
Pipars_Oksiks rakstīja: Gan jau Miķelis apsteigs to čurku!
Nevis čurku, bet pusčigānu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-09-24 14:21, pirms 13 gadiem
Pipars_Oksiks rakstīja: Gan jau Miķelis apsteigs to čurku!
pats Tu čurka esi!

Radulovs līderis 2os rādītājos, apsveicu!

  +3 [+] [-]

, 2011-09-24 14:28, pirms 13 gadiem
Hmm, Miķelis, protams, ir nazis, ka ir tik rezultatīvs, malacis!! Bet ko tad pārējie nebombardē? Diezinvai Rēdlihs saņem visvairāk!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-24 15:37, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: nevis īpatnējs drīzāk, bet tāds kārtīgs krievu mužiks, kam nemaz neinteresē ''pendosu'' muļķības, ''lasandželosas'', ''ņujorkas'' un žurnālu vāki... kā piem. tādam Ovi. Ufā viņu viss apmierina, speķis ir, rupjmaize ir, vodočka ir- ko vēl var vēlēties + spēlē dzimtenē

Bet domāju, ka atgriezīsies NHL vēl...
Nu visticamāk aizbrauks nospēlēt 1 sezonu, moška divas uz karjeras beigām - t.i. gluži otrādāk kā NHL stāri to dara braucot uz KHL