Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgā, iespējams, viesojas NHL finālistes ģenerālmenedžeris

Ints Megnis
Ints Megnis

Rīgā, iespējams, viesojas NHL finālistes ģenerālmenedžeris
Džordžs Makfī
Foto: AP/Scanpix

Šajās dienās Rīgā, iespējams, viesojas Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās sezonas finālistes Vegasas "Golden Knights" ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī, tomēr Rīgas "Dinamo" komandā Sportacentrs.com šo informāciju neapstiprināja.

Kā apgalvo izdevums "Sport Express", šajās dienās Kazaņas "Ak Bars" vienības uzbrucējs Vladimirs Tkačovs Rīgā esot ticies ar Makfī. Kazaņas vienība Latvijas galvaspilsētā piedalās tradicionālajā "Latvijas Dzelzceļa" (LDz) kausa izcīņā.

"Mums ir bariņš ar skautiem, kuri šeit viesojas regulāri, bet par ģenerālmenedžeri manā rīcībā nav informācijas," sarunā ar Sportacentrs.com teica Rīgas "Dinamo" komandas preses sekretārs Jānis Stepītis, kurš neatminas, kad iepriekšējo reizi šādi Latvijā būtu viesojies NHL vienības ģenerālmenedžeris, kā piemērus minot vien Kanādas izlases atbraukšanu un rīdzinieku spēli ar Fīniksas "Coyotes". "Viņi ir ievērojamas figūras, ar daudziem vietniekiem un skautiem, kuri tiek parasti sūtīti uz Latviju. Domāju, ka pats ģenerālmenedžeris atbrauktu vien superzvaigznes gadījumā, jo parasti to dara padotie. NHL hierarhijā par ģenerālmenedžeriem augstāk ir vien īpašnieki."

Tkačovs pagājušajā sezonā KHL regulārajā sezonā 53 spēlēs savāca 36 (22+14) punktus, bet Gagarina kausā 19 mačos tika pie 9 (3+6) punktiem. Līgums ar "Ak Bars" viņam noslēgsies nākamgad.

Tikmēr "Golden Knights" komanda NHL debitēja vien pirms pagājušās sezonas, tomēr savā pirmajā gadā parādīja sensacionālu sniegumu un to vien līgas finālā apturēja Vašingtonas "Capitals". Tieši Makfī tika nosaukts par pagājušās sezonas NHL labāko ģenerālmenedžeri.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-24 13:12, pirms 6 gadiem
Pie reizes, lai Skvorcovu un Meiju arī ievērtē! Moš tie arī noder Vegasas nakamsezonas modelim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-08-24 13:26, pirms 6 gadiem
Varbūt Vegas vs Dinamo?

  +5 [+] [-]

, 2018-08-24 13:33, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Tā arī nodomāju, ka pie šā raksta pirmie komentāri būs no DR nīdēju pērtiķbolistu puses un tieši Pavlova, Meijas un Skvorcova sakarā
Jauprojām brīnos par Meijas heitošanu. Ok, maz jau redzēts, bet cik ir, vienmēr bijis lietderīgs. Tu vēl pa LV pļēguro?

  +3 [+] [-]

, 2018-08-24 15:13, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Jauprojām brīnos par Meijas heitošanu. Ok, maz jau redzēts, bet cik ir, vienmēr bijis lietderīgs. Tu vēl pa LV pļēguro?
Ļoti lietderīgs- 47 spēlēs pagājušosezon 0+9 un MĪNUS 17 lietderības koeficents. Labi- saprotu- gūto vārtu uzbrucējam nav- mums vesels bariņš ar tādiem, bet mīnus 17 ir jāmāk nopelnīt, neskatoties uz to, ka viņš skaitās mazākuma speciālists un par mazākumiem lietderības koeficentu neskaita. Sen bija laiks nedaudz pārliecību citās ārēs pasmelties.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 15:24, pirms 6 gadiem
Kasparens rakstīja: Ļoti lietderīgs- 47 spēlēs pagājušosezon 0+9 un MĪNUS 17 lietderības koeficents. Labi- saprotu- gūto vārtu uzbrucējam nav- mums vesels bariņš ar tādiem, bet mīnus 17 ir jāmāk nopelnīt, neskatoties uz to, ka viņš skaitās mazākuma speciālists un par mazākumiem lietderības koeficentu neskaita. Sen bija laiks nedaudz pārliecību citās ārēs pasmelties.
Jā, es viņu uzskatu par lietderīgu, tev jau nekā cita bez kolhoza statistikas nav. Es gan viņu pamatā esmu redzējis izlasē, par ģinamku man vienalga, kaut lai met pa golam savos vārtos. Meijā redzu lielu paveiktā darba apjomu, vārtu maz, bet svarīgi. Kaut kā treneriem arī viņs ir stabila vērtība, ja vēl Svorcovs un Pavlovs "cīnās" par vietu , tad Meija līdz šim bijis drošais kadrs uz vietu sastāvā pie visiem treneriem, kas ir rādītājs. Hokejs ir kas vairāk par statistiku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-08-24 17:35, pirms 6 gadiem
Raksts no sērijas: šaurās aprindās plaši pazīstamais Mafkī viesojas Rīgā.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-24 18:17, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Jā, es viņu uzskatu par lietderīgu, tev jau nekā cita bez kolhoza statistikas nav. Es gan viņu pamatā esmu redzējis izlasē, par ģinamku man vienalga, kaut lai met pa golam savos vārtos. Meijā redzu lielu paveiktā darba apjomu, vārtu maz, bet svarīgi. Kaut kā treneriem arī viņs ir stabila vērtība, ja vēl Svorcovs un Pavlovs "cīnās" par vietu , tad Meija līdz šim bijis drošais kadrs uz vietu sastāvā pie visiem treneriem, kas ir rādītājs. Hokejs ir kas vairāk par statistiku
Izradas, tu proti ari kaut ko pratigu ari kadreiz iekomentet. Par Meiju tev pilnigi piekritu- stabila vertiba. Citiem vardiem - visi uzbruceji nevar mest golus, kadam ir japadara melnais darbs un Meija to ari salidzinosi labi padara. Atceros, ka laikam aizpagajusa PC iemeta loti svarigo pirmo golu daniem un Latvija pec tam vinneja ar 3:0. Un, ja, hokejista lietderibu nevar izmerit tikai ar statistiku.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-24 18:50, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Izradas, tu proti ari kaut ko pratigu ari kadreiz iekomentet. Par Meiju tev pilnigi piekritu- stabila vertiba. Citiem vardiem - visi uzbruceji nevar mest golus, kadam ir japadara melnais darbs un Meija to ari salidzinosi labi padara. Atceros, ka laikam aizpagajusa PC iemeta loti svarigo pirmo golu daniem un Latvija pec tam vinneja ar 3:0. Un, ja, hokejista lietderibu nevar izmerit tikai ar statistiku.
šogad arī pret šķibajiem pēc saraustīta sākuma atvēra vārtus. Un tas nebija kaut kāds iekaplētais, bet ar meistarību izcīnīts gols.

p.s. Ja es te sākšu vislaik sakarīgi komentēt, sākšu tev patikt vairāk par fuņu, to tomēr nevar pielaut.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-24 21:02, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: šogad arī pret šķibajiem pēc saraustīta sākuma atvēra vārtus. Un tas nebija kaut kāds iekaplētais, bet ar meistarību izcīnīts gols.

p.s. Ja es te sākšu vislaik sakarīgi komentēt, sākšu tev patikt vairāk par fuņu, to tomēr nevar pielaut.
Funim ir savs viedoklis un redzejums par hokeju saistitam lietam, tapat ka man. Tikai lieta tada, ka mums tie viedokli nereti saskan. Bet nav ta, ka es no vina ietekmejos. Un nav nekas nosodams, ja cilveks komente, analize, izsaka viedokli, isak sakot interesejas par sportu, it ipasi hokeju. Varetu jau es ari te sarakstit saucamos "palagus" bieza slani, tapat ka Funs. Tikai man ir slinkums to darit. Un nav laikam ari Dievins devis to talantu vinus rakstit, ka tas ir Funim. Nu kaut ka ta.