Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanālā TVPlay Sports un platformā Viaplay "Manchester United" pret "Tottenham"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā TVPlay Sports un platformā Viaplay "Manchester United" pret "Tottenham"
Harijs Keins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Šonedēļ kanāls TVPlay Sports un video satura platforma Viaplay piedāvā Anglijas Premjerlīgas trešās kārtas spēles: Wolverhampton Wanderers - Manchester City, Arsenal - West Ham United, Liverpool - Brighton and Hove Albion, Watford - Crystal Palace, Newcastle United - Chelsea un Manchester United - Tottenham Hotspur. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā TVPlay Sports un Viaplay!

Sešas komandas izcīnījušas uzvaras abās Anglijas Premjerlīgas pirmajās divās kārtas. Starp tām nav divi Anglijas futbola grandi - Manchester United un Arsenal. Žuzē Mourinju Sarkanie Velni pirms nedēļas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Brighton and Hove, bet Arsenal jau paguvuši atzīt Manchester City un Chelsea pārākumu. Lieki teikt, ka šonedēļ komandu fani gaidīs "kļūdu labojumu" un trīs punktus tabulā. Arsenal uzdevums ir vieglāks - Lielgabalnieki savā Emirates stadionā spēlēs ar West Ham United. Sarežģītāks uzdevums ir Manchester United, kas savā Old Trafford stadionā tiksies ar Tottenham Hotspur.

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs:
“Līgas jaunpienācējiem Wolverhampton Wanderers sezonas sākuma kalendārs nav parocīgs punktu iekrāšanai, tomēr jau pirmajā kārtā Vilki parādīja zobus Everton. Tiesa, pret Lesteras Lapsām otrajā kārtā piedzīvots bezierunu zaudējumus, un arī trešā kārta nesola vieglus panākumus. Manchester City, gluži pretēji, pēc vieglas uzvaras pār Arsenal pirmajā kārtā, nākamais nopietnais pretinieks - Liverpool - pretī stāsies tikai 7.oktobrī. Anglijas Premjerlīga gan ir no tām līgām, kurā šķietamais autsaiders var atņemt punktus līderim, tā arī ir Wanderers lielā cerība pirms šīs šķietami bezcerīgās spēles. Pēdējā komandu spēle, aizvadītās sezonas Līgas kausa izcīņas 4.kārtā, beidzās ar City uzvaru tikai pēcspēles 11 metru sitienu sērijā, savukārt pēdējā Vilku uzvara pār Pilsētniekiem tika izcīnīta tieši savā laukumā, tieši Premjerlīgas spēlē, pirms astoņiem gadiem. Izredzes uz šā panākuma atkārtošanu Vulverhemptonas komandai ir, taču ļoti teorētiskas."

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:
“Arsenal un West Ham spēle ir Londonas derbijs, kurā abas komandas izmisīgi centīsies izcīnīt pirmos punktus. Arsenal galvenais treneris Unajs Emerijs ir iesācis savu karjeru jaunajā klubā ar diviem zaudējumiem un pēdējo reizi šāds bēdīgs sākums Lielgabalnieku rindās bija Tomasam Mičelam 1897.gadā... Divi zaudējumi jaunajā sezonā arī Premjerlīgas 2013./14.gada sezonas uzvarētājām Manuelam Pellegrīnī, kurš tagad atgriezies Anglijā kā West Ham United galvenais treneris. Abas komandas šobrīd ir savas jaunās identitātes meklējumos. Visi saprot, ka tam ir nepieciešams laiks, bet tajā pašā laikā, laika jau tikpat kā vairs nav. Jebkurā gadījumā, sagaidāma ļoti interesanta cīņa, jo neraugoties uz neveiksmīgo sākumu, abu komandu spēle ir bijusi ar laba potenciāla pazīmēm!"

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:
“Liverpool un Brighton&Hove uz spēli ierodas pacilātā noskaņojumā! Liverpool šo sezonu iesākuši ar divām uzvarām un Premjerlīgas "spēka rangā" komanda šobrīd tiek likta līdzās Manchester City sniegumam. Papildus optimismu dod fakts, ka uzvaras izcīnītas neielaižot nevienus vārtus (vienīgā komanda Premjerlīgā) un šeit savas dividendes ar uzviju sāk nest kluba rekordpirkumi - pagājušās sezonas vidus jaunieguvums centra aizsargs Virdžils van Deiks un dārgākais vārtsargs Pasaulē Alisons Bekers. Tikmēr Braitonas futbolistu pārliecību pamatīgi ir vairojusi iepriekšējās kārtas lielā uzvara pret Manchester United. Statistika gan rāda, ka punkti Anfield stadionā būs neiespējamā misija - Liverpool ir lieliska komanda savā laukumā, Braitona ir viena no vājākajām komandām izbraukumā un pagājušajā sezonā Liverpool uzvarēja abās spēlēs ar rezultātiem 5:1 un 4:0."

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:
“Šobrīd Mančchester United līdzjutēji ir nemierā ar pilnīgu visu - ar kluba īpašniekiem, ar Žuzē Mourinju, ar spēles stilu, ar rezultātiem un arī ar lielu daļu spēlētājiem. Izskatās, ka jaunās identitātes meklējumos klubs ir iegājis strupceļā un šobrīd īsti nezina kā no tā tikt ārā. Pēdējo sezonu laikā ir bijuši iespaidīgi pirkumi un sastāva papildinājumu, bet komandas sniegumu tas nav būtiski uzlabojis. Tikmēr savu ceļu jau 5.sezonu nemainīgi ar Tottenham Hotspur turpina iet Mauricio Poketīno - klubs pirms šīs sezonas pārsteidza visus neizdarot nevienu pirkumu, bet tajā pašā laikā saglabāti visi līderi. Sezona iesākta ar divām uzvarām, Harijs Keins pirmo reizi ir guvis vārtus augustā un gados jaunais supertalantu sastāvs kļuvis vēl par vienu sezonu pieredzējušāks! Sezonas svarīgākā spēle priekš Žuzē Mouriņju, kura pozīcijas klubā kļūst arvien nestabilākas un zaudējumu savu skatītāju priekšā kluba vadība var arī nesaprast."

Anglijas Premjerlīga kanālā TVPlay Sports un Viaplay:
• Sestdien, 25.augustā, 14:20 Wolverhampton Wanderers - Manchester City
• Sestdien, 25.augustā, 16:50 Arsenal - West Ham United
• Sestdien, 25.augustā, 19:20 Liverpool - Brighton and Hove Albion
• Svētdien, 26.augustā, 15:20 Watford - Crystal Palace
• Svētdien, 26.augustā, 17:50 Newcastle United - Chelsea
• Pirmdien, 27.augustā, 21:50 Manchester United - Tottenham Hotspur

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viaplay un Viasat mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste