Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis: "Ja līderis būtu labāks spēlētājs nekā es, taču Ikaunieks ir mans vienaudzis"

Agris Suveizda

Gutkovskis: "Ja līderis būtu labāks spēlētājs nekā es, taču Ikaunieks ir mans vienaudzis"
Vladislavs Gutkovskis vārtus guva jau devīto spēli pēc kārtas
Foto: Juris Gūtmans

"Skonto" uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis pret "Jūrmalu" guva divus vārtus un, apsteidzot Jāni Ikaunieku, ar 15 vārtiem kļuva par SMScredit.lv Virslīgas šobrīd labāko snaiperi. Gutkovskis sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka viņam apsteigt Jāni Ikaunieku ir īpaši principiāli, jo viņi ir vienaudži.

Vladislavam Gutkovskim gluži kā visam "Skonto" pirmais puslaiks neizdevās pārāk veiksmīgs: "Koncentrējos tam, lai gūtu vairāk vārtu nekā Jānis Ikaunieks, kurš "Jūrmalai" iesita četrus. Pirmajā puslaikā kaut kas nesanāca, un pārtraukumā Tamazs man pateica, ka nevajag tam pievērst pārlieku lielu uzmanību. Otrajā puslaikā mierīgi iegāju spēlē un iesitu savus vārtus."

Pirmais puslaiks noslēdzās ar neizšķirtu 0:0, un "Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija preses konferencē atzina, ka pirmajā puslaikā neapmierināja pilnīgi neviena spēlētāja darbības. "Pārtraukumā viņš bija ļoti dusmīgs un daudz bļāva uz mums," sacīja Gutkovskis. "Pēc tam saņēmāmies un aizvadījām normālu otro puslaiku. Protams, tā nerealizētā pendele paliks atmiņā. Neesmu pilnībā apmierināts ar savu spēli, jo man bija ļoti daudz momentu, bet iesitu tikai divus vārtus."

"Gribēju gūt vairāk vārtu, un pendele…Pirms sitiena Tamazs teica, ka varbūt vajag sist otrā stūrī, bet es domāju, ka vārtsargs leks tieši uz to pusi, un situ savā stūrī. Kura tā bija neiesistā pendele karjerā? Varētu būt, ka trešā," teica 19 gadus vecais Gutkovskis, kurš pagājušajā sezonā piedalījās tikai septiņās spēlēs un guva tikai vienus vārtus. Gutkovskis atzina, ka seko līdzi situācijai labāko vārtu guvēju sarakstā: "Jā, sekoju tai līdzi. Ja līderis būtu kāds cits spēlētājs, kurš būtu pieredzējušāks un labāks par mani, tad varbūt būtu citādi, taču arī Jānis Ikaunieks ir 1995. gadā dzimis, un tāpēc domāju, ka varu viņu apsteigt."

Šī bija pirmā spēle šosezon, kurai "Skonto" gatavojās kā oficiāla Virslīgas līdere. Gutkovskis gan piebilda, ka tas neko nemainīja: "Nē, tas neko nemainīja. Šī bija parasta spēle, un Tamazs teica, ka mums ir jāspēlē tāpat, kā vienmēr, un ka nevajag domāt, ka tagad iesim un uz vienas kājas apspēlēsim "Jūrmalu". Jaunās formas? Ar finansēm viss ir kārtībā. Visi parādi vēl nav nomaksāti, taču viss ir labi."

Rezultatīvākie spēlētāji

VSpēlētājsKlubsSk
1.V.GutkovskisSkonto15 (2)
2.J.IkaunieksLiepāja14 (2)
3.E.GauračsSpartaks11(2)
4.V.KozlovsJelgava9
5.J.KosmačovsDaugava D7
R.MingazovsSkonto7
7.V.JančuksVentspils7 (1)
K.GrebisLiepāja7 (1)
9.A.AbdultaofiksVentspils5
10.V.ŠabalaSkonto5 (1)

 +12 [+] [-]

, 2014-06-24 15:52, pirms 10 gadiem
Abi normāli frukti. Tikai katrs savā ampluā. Ikaunieks pussargs, šamais uzbrucējs. Uzbrucējam tā kā vairāk nāktos iesist, vai ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-24 16:04, pirms 10 gadiem
Тееmu Sах0n rakstīja: Malacis Gutis! Apsteidz uzpūsto Liepājas burbuli, sezona vēl gara, nešaubos ka pārsvars vārtu guvumos tikai pieaugs, meistarībā arī. Skonto ir labākā skola, Gutkovskim ir paveicies strādāt kopā ar Skonto treneriem. Visas iespējas izsisties gan futbola laukumā , gan dzīvē.
LAI VIŅAM IZDODĀS
Kāpēc Liepājas burbuli? Domāju, ka visiem prieks, ka Liepāja neaizgāja pilnīgā bedrē gandrīz visu sākot no jauna un bez Metalurga. Protams visu sezonu grūti izturēt pret stabilākām komandām kā Skonto, Dpils Daugava un to pašu Ventspili

  -1 [+] [-]

, 2014-06-24 16:09, pirms 10 gadiem
es te biju rakstīja: Kāpēc Liepājas burbuli? Domāju, ka visiem prieks, ka Liepāja neaizgāja pilnīgā bedrē gandrīz visu sākot no jauna un bez Metalurga. Protams visu sezonu grūti izturēt pret stabilākām komandām kā Skonto, Dpils Daugava un to pašu Ventspili
To trollīti īsti pierē nevajadzētu ņemt!

  +2 [+] [-]

, 2014-06-24 16:22, pirms 10 gadiem
Тееmu Sах0n rakstīja: Malacis Gutis! Apsteidz uzpūsto Liepājas burbuli, sezona vēl gara, nešaubos ka pārsvars vārtu guvumos tikai pieaugs, meistarībā arī. Skonto ir labākā skola, Gutkovskim ir paveicies strādāt kopā ar Skonto treneriem. Visas iespējas izsisties gan futbola laukumā , gan dzīvē.
LAI VIŅAM IZDODĀS
Jā, Gutis malacis, bet nevajag jau uzreiz tik kritiski izturēties pret Ikaunieku. Ikaunieks ir ļoti talantīgs spēlētājs un to viņš pierādīja pirmajā aplī. Nav jau nekāds brīnums ka viņš noplīsa. Katram gadās kāpumi un kritumi, tik jautājums ir, kad Ikaunieks no šīs bedres izkļūs. Nebrīnišos, ja tam pašam Gutkovskim arī iestāsies šāda veida bedre (uz cik ilgu laiku, redzēsim)

  +1 [+] [-]

, 2014-06-24 16:25, pirms 10 gadiem
zefons rakstīja: Abi normāli frukti. Tikai katrs savā ampluā. Ikaunieks pussargs, šamais uzbrucējs. Uzbrucējam tā kā vairāk nāktos iesist, vai ne?
16 spēlēs 15 goli, es uzskatu, ka tas ir ļoti labs rādītājs

  +1 [+] [-]

, 2014-06-24 16:32, pirms 10 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Jā, Gutis malacis, bet nevajag jau uzreiz tik kritiski izturēties pret Ikaunieku. Ikaunieks ir ļoti talantīgs spēlētājs un to viņš pierādīja pirmajā aplī. Nav jau nekāds brīnums ka viņš noplīsa. Katram gadās kāpumi un kritumi, tik jautājums ir, kad Ikaunieks no šīs bedres izkļūs. Nebrīnišos, ja tam pašam Gutkovskim arī iestāsies šāda veida bedre (uz cik ilgu laiku, redzēsim)
Noplīsis?Divos mačos pussargs negūst vārtus un tas būtu noplīsis?
šabala ir noplīsis!Un jau no sezonas sākuma!

 +15 [+] [-]

, 2014-06-24 16:38, pirms 10 gadiem
Virsraksts gan sanācis katastrofāli tizls, nācās rakstā meklēt to teikumu, lai saprastu, kas ar to vispār domāts.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-24 17:04, pirms 10 gadiem
Parāda tikai līgas līmeni - 18 gadīgie, kuri nav nekādi supertalanti sit vairāk nekā vidēji golu spēlē...skumji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-06-24 17:19, pirms 10 gadiem
kn23m rakstīja: Cik es zinu, tad komandas nosaukums ir Skonto FC, bet uz krekliem nez kāpēc bija rakstīts FC Skonto...
man arī šis jautājums neļauj naktīs gulēt

  -2 [+] [-]

, 2014-06-24 18:18, pirms 10 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Parāda tikai līgas līmeni - 18 gadīgie, kuri nav nekādi supertalanti sit vairāk nekā vidēji golu spēlē...skumji
pilniigi normāli, vismaz talanti. Skonto tādus audzina un nākošgad vēl būs šādi kadri.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-24 19:00, pirms 10 gadiem
Cilvēks Parastais, 17:04, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Parāda tikai līgas līmeni - 18 gadīgie, kuri nav nekādi supertalanti sit vairāk nekā vidēji golu spēlē...skumji

Tas tiesa.No vienas puses, protams, prieks par jaunajiem talantiem,no otras puses jāaizdomājās par virslīgas līmeni.Tieši tāpēc gaidu eirokausus ,lai saprastu ,kas ir kas.Varbūt mēs par daudz noniecinām mūsu tagadējo futbolu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja