Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Kazahstānas aizsargs Svedbergs diskvalifikācijas dēļ izlaidīs spēli ar ASV

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kazahstānas aizsargs Svedbergs diskvalifikācijas dēļ izlaidīs spēli ar ASV
Viktors Svedbergs. Foto: ZUMApress.com/Scanpix

IIHF informē, ka Kazahstānas hokeja izlases aizsargs Viktors Svedbergs par rupjību spēlē pret Somiju ir diskvalificēts uz vienu spēli, tādējādi izlaižot 25. maija paredzēto cīņu pret ASV. Kazahstāna ir viena no čempionāta pārsteiguma autorēm, uzvarot pirmajās divās spēlēs.

Lieliski turnīru iesākusi Kazahstānas izlase, kura pirmajās divās spēlēs svinējusi divas uzvaras pēcspēles metienos. Vispirms ar 3:2 apspēlēta tika Latvija, bet dienu vēlāk ar 2:1 Somija.

Mačā pret Somiju uz vienu spēli diskvalifikācijas dēļ pazaudēts aizsargs Viktors Svedbergs. Trešā perioda izskaņā Svedbergs veica rupjību pret somu hokejistu vārtu priekšā. Situāciju šodien izskatīja IIHF Disciplinārais panelis, kurš lēma, ka Svedberga darbības bija bīstamas un kas varēja beigties ar nopietnu savainojumu pretiniekam. Balstoties uz to, tika pieņemts lēmums diskvalificēt Svedbergu uz vienu spēli.

Svedbergs izlaidīs 25. maija cīņu pret ASV. Aizsargs varēs atgriezties pasaules čempionāta apritē 26. maija spēlē pret Vāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2021...

  -2 [+] [-]

, 2021-05-24 22:23, pirms 3 gadiem
Slikta ziņa

  +3 [+] [-]

, 2021-05-24 22:52, pirms 3 gadiem
Tom, Agris būs dusmīgs!!!

Svedsbergs vai ŠVEDBERJS ???

     [+] [-]

, 2021-05-25 04:48, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Tom, Agris būs dusmīgs!!!

Svedsbergs vai ŠVEDBERJS ???
Šetverjs.