Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota netrāpa tālmetienus "Mercury" zaudējumā

Rolands Eliņš

Jēkabsone-Žogota netrāpa tālmetienus "Mercury" zaudējumā
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: www.fibaeurope.com

Anete Jēkabsone-Žogota šonakt aizvadījusi savu trešo WNBA sezonas spēli, kurā tika piedzīvots pirmais zaudējums – ar 74:78 atzīts Sanantonio „Stars” pārākums. Jēkabsonei-Žogotai punktus gūt neizdevās.

Fīniksas „Mercury”, kuru šajā sezonā pārstāv arī Anete Jēkabsone-Žogota, bija izdevies gūt uzvaras pirmajās divās spēlēs, un panākums šonakt nozīmētu, ka izdevies atkārtot komandas visu laiku labāko sezonas sākumu, proti, trīs uzvaras pēc kārtas. Diemžēl tas neizdevās, jo visai līdzīgā spēlē ar 74:78 tika ciests zaudējums pret Sanantonio „Stars”.

Jēkabsone-Žogota laukumā devās no rezervistu soliņa un nospēlēja 11 minūtes un 26 sekundes, to laikā aizmetot garām abus metienus no spēles (abi bija tālmetieni). Viņas rēķinā arī viena atlēkusī bumba, taču saņemta arī personiskā piezīme un sakrāts negatīvs +/- rādītājs mīnus pieci.

Jēkabsonei-Žogotai šī ir otrā spēle pēc kārtas, kurā nav izdevies gūt punktus, tiesa, sezonas atklāšanas spēlē viņa izcēlās ar trim precīziem tālmetieniem un 11 punktiem.

Nākamo spēli Jēkabsone-Žogota un „Mercury” aizvadīs tieši pēc nedēļas, naktī uz 31. maiju pret „Tulsa Shock” vienību, kura šajā sezonā uzvaru pagaidām vēl nav guvusi.

Izmantotie resursi:
WNBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-05-24 09:01, pirms 10 gadiem
kāda jēga braukt uz izlasi? pārējās meitenes pacietīgi trenējas, mācās sadarbības, te pēkšņi atbrauc krutā amerikāniete un automātā izstum vienu no izlases rindām

  +2 [+] [-]

, 2014-05-24 09:03, pirms 10 gadiem
Zaudējums ar 4 punktiem nozīmē, ka nepaveicās un es pats šādus zāģus pieskaitu treneru kļùdām...var redzēt, ka pēc 2 neveiksmēm treneris neļauj mest...varbūt tieši Anetes metieni pietrūka beigās

  +1 [+] [-]

, 2014-05-24 09:09, pirms 10 gadiem
dakots rakstīja: Zaudējums ar 4 punktiem nozīmē, ka nepaveicās un es pats šādus zāģus pieskaitu treneru kļùdām...var redzēt, ka pēc 2 neveiksmēm treneris neļauj mest...varbūt tieši Anetes metieni pietrūka beigās
Piekrītu! Ja Aneta neiemet pirmo tad faktiski spēlēt netiek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-24 19:53, pirms 10 gadiem
nebija jau tā, ka Anetei vienīgajai negāja. Tās minūtes, kuras viņa bija laukumā, viņa spēlēja normāli. Nav jau pašmērķis gūt punktus par katru cenu un forsēt. Kopumā Mercury bija smaga spēle, visu laiku viņas bija iedzinējos un beigās komandas līdere Taurasi vēl pie -3,šķiet, aizmeta garām zem groza visai brīvu metienu. Kopumā nervoza spēle. Anete vēl varēs sevi pierādīt. Citas rezervistes spēlēja vēl mazāk.