Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Visockis-Rubenis: "Bija gods strādāt ar Žani Peineru"

Andrejs Siliņš

Visockis-Rubenis: "Bija gods strādāt ar Žani Peineru"
Artūrs Visockis-Rubenis
Foto: Renārs Buivids, bk.lu.lv

"Ja jums vajag spēlētājus, kas uzlabo mikroklimatu un ar cīņu un pašatdevi iedvesmo citus, lūdzu - šie ir tādi vīri. Man bija gods un lepnums ar viņiem kopā strādāt," pēc izstāšanās no Latvijas Basketbola līgas (LBL) izslēgšanas mačiem "Latvijas Universitātes" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis slavēja trīs pēdējā kursa studentus Žani Peineru, Kristapu Dārgo un Hariju Rubeni.

"Valmierai ir ļoti spēcīga, meistarīga un atlētiska komanda. Mums pietrūkst gan centimetri, gan kilogrami, un tas bija iemesls, kāpēc viņi izcīnīja daudz bumbas, agresīvi gāja uz grozu. Mums bija ļoti smagi metieni, bet parādījām fantastisku cīņassparu, atsitām viņu sakrāto pārsvaru, beigās nepietika spēka, lai to noturētu," maču komentēja LU galvenais treneris.

"Žanis šodien izdarīja lielisku darbu aizsardzībā un komandas mikroklimata uzturēšanā, palīdzēja sagatavot komandu šai spēlei," Visockis-Rubenis nevēlējās kritizēt savu līderi Peineru par salīdzinoši zemajiem statistikas rādītājiem (6 punkti). "Viņu sedza ļoti agresīvi. Bet jāņem vērā arī tas, ka šī bija viņa pēdējā spēle "Latvijas Universitātes" rindās. Viņš ļoti vēlējās to nospēlēt labi, un tas sasaistīja rokas. Paldies Žanim par visiem gadiem, ko viņš pavadījis LU, ar viņu bija gods strādāt kopā."

"Šī bija lieliska sezona," rezumēja treneris. "Žanis Peiners, Kristaps Dārgais un Harijs Rubenis šogad beidz mācības. Viņi ir izgājuši pilnu LU sagatavošanās ciklu gan mācībās, gan basketbolā un tagad, iespējams, ies kaut kur tālāk. Tajās komandās, kur būs šie spēlētāji, viņi būs ar visu sirdi un dvēseli, vienmēr cīnīsies no pirmās līdz pēdējai minūtei. Ja jums vajag spēlētājus, kas uzlabo mikroklimatu un ar cīņu un pašatdevi iedvesmo citus, lūdzu - šie ir tādi vīri. Man bija gods un lepnums ar viņiem kopā strādāt."

"Visi ieguldīja darbu treniņos. Visi jaunie ir ļoti progresējuši. Katram spēlētājam bijusi milzīga loma tajā, ko izdarījām, otro gadu pēc kārtas kvalificējoties izslēgšanas spēlēm un kā līdzīgs ar līdzīgu cīnoties ar profesionālām komandām," sacīja Visockis-Rubenis. "Nedaudz atpūtīsimies un turpināsim strādāt, gatavosim nākamo Kristapu Dārgo un Žani Peineru."

Video formātā pēcspēles intervijas ar Visocki-Rubeni un "Valmieras" galveno treneri Vari Krūmiņu šeit: V. Krūmiņš: "Ļoti smaga sērija"

  -4 [+] [-]

, 2013-04-24 00:23, pirms 11 gadiem
Siliņa kungs, Video: V.Krūmiņš: 'Ļoti smaga sērija' nav slepens dokuments, lai kuru atslepenotu un nodotu parasto mirstīgo ausīm, ir jāsauc palīgā Wikileak, Neo vai Bez Tabu. To bez problēmām var noskatīties šajā pašā portālā. Tāpēc cienīsim lasītājus un nepārrakstīsim video intervijas!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-24 00:29, pirms 11 gadiem
Trīs svarīgi spēlētaji aizies. Jaunie talanti, ejiet studēt uz LU

  +5 [+] [-]

, 2013-04-24 00:59, pirms 11 gadiem
MK_Latvia rakstīja: Siliņa kungs, Video: V.Krūmiņš: 'Ļoti smaga sērija' nav slepens dokuments, lai kuru atslepenotu un nodotu parasto mirstīgo ausīm, ir jāsauc palīgā Wikileak, Neo vai Bez Tabu. To bez problēmām var noskatīties šajā pašā portālā. Tāpēc cienīsim lasītājus un nepārrakstīsim video intervijas!
Bet varbūt Siliņa kungs, šādi rīkodamies, padomāja par cilvēkiem ar speciālām vajadzībām! Piemēram, cilvēks ar dzirdes traucējumiem nevar uztvert informāciju no video intervijas!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-24 02:13, pirms 11 gadiem
Gaidam Eiduku uz LBL skatuves! jaunais Žanis cerams būs nobriedis! Malači LU- veiksmi nākamsezon!

  +3 [+] [-]

, 2013-04-24 07:09, pirms 11 gadiem
"Šī bija lieliska sezona," rezumēja treneris. "Žanis Peiners, Kristaps Dārgais un Harijs Rubenis šogad beidz mācības. Viņi ir izgājuši pilnu LU sagatavošanās ciklu gan mācībās

Vai tad Kristaps Dārgais nestudē RTU???
Kristaps Dārgais - Latvijas Universitāte

     [+] [-]

, 2013-04-24 08:33, pirms 11 gadiem
Cik gadus tagad LU mācās????

  +2 [+] [-]

, 2013-04-24 09:29, pirms 11 gadiem
spacet rakstīja: Cik gadus tagad LU mācās????
Tas atkarīgs ko tu mācies un kāda līmeņa programmā.

     [+] [-]

, 2013-04-24 15:12, pirms 11 gadiem
Renee rakstīja: Gaidam Eiduku uz LBL skatuves! jaunais Žanis cerams būs nobriedis! Malači LU- veiksmi nākamsezon!
Tu joko, vai ne?