Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Manē seko Salāha un Firmīnu piemēram un pagarina līgumu ar "Liverpool"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Manē seko Salāha un Firmīnu piemēram un pagarina līgumu ar "Liverpool"
Sadio Manē, Mohameds Salāhs un Robertu Firmīnu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" pagarinājis līgumu ar UEFA Čempionu līgas finālā vārtus guvušo senegāliešu uzbrucēju Sadio Manē. Vienošanās noslēgta uz piecām sezonām.

Liverpūle kreisās malas uzbrucēju Manē iegādājās 2016. gada jūnijā, kad samaksāja 38,5 miljonus eiro "Southampton". Tika parakstīts līgums uz pieciem gadiem, bet tagad noslēgta jauna vienošanās. Manē "Liverpool" rindās laukumā devies 89 spēlēs, gūstot 40 vārtus un izdarot 18 rezultatīvas piespēles.

"Esmu ļoti priecīgs, ka varēšu palikt Liverpūlē vēl ilgāk. Šī ir lieliska diena, jo esmu pieņēmis labāko lēmumu karjerā," teica Manē. Sarunas par līguma pagarināšanu sākās pagājušās sezonas beigās. "Palīdzēšu komandai, palīdzēšu klubam sasniegt sapņus un iegūt kausus. Kad uzzināju, ka man ir iespēja pievienoties "Liverpool", lēmumu pieņēmu acumirklī. Pareizais klubs pareizajā brīdī ar pareizo treneri. Esmu ļoti laimīgs."

Debijas sezonā komandas biedri Manē atzina par "Liverpool" labāko spēlētāju, bet pagājušajā sezonā Manē pusi no saviem 20 vārtiem guva Čempionu līgā. Viņš izcēlās arī finālā, tomēr angļu klubs piekāpās Madrides "Real". Vasarā Manē pārstāvēja Senegālas izlasi Pasaules kausā, gūstot vienus vārtus. Viņš ir starp 30 kandidātiem "Ballon d'Or" balvai un starp pieciem kandidātiem uz Āfrikas gada labākā spēlētāja titulu.

Manē ar ilgtermiņa līgumu pievienojies Mohamedam Salāham un Robertu Firmīnu, kuri kopā veido vienu no spēcīgākajiem uzbrucēju trijniekiem pasaulē, pagājušajā sezonā liekot uzmanīties pat visspēcīgākajiem pretiniekiem. Firmīnu līgumu līdz 2023. gadam parakstīja aprīlī, bet Salāhs vienošanos noslēdza jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-23 11:05, pirms 5 gadiem
Diezgan atlētiski goli!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-23 11:51, pirms 5 gadiem
Lielisks trio Pūlei.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-23 12:08, pirms 5 gadiem
Pagājusī sezona ČL šī trio izpildījumā bija kaut kas fenomenāls un grūti atkārtojams.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-23 12:09, pirms 5 gadiem
Pagājusī sezona ČL šī trio izpildījumā bija kaut kas fenomenāls un ļoti grūti atkārtojams.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-23 12:09, pirms 5 gadiem
Tomēr Liverpool.