Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Pēdējos mačos nespēlējam tā, kā vajag, "Dinamo" uzvarēja pelnīti"

Rolands Eliņš

Hārtlijs: "Pēdējos mačos nespēlējam tā, kā vajag, "Dinamo" uzvarēja pelnīti"
Ģirts Ankipāns un Bobs Hārtlijs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Rīgas "Dinamo" piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Omskas "Avangard" vairāk gribēja uzvarēt, tādēļ arī panākums neizpalika, uzskata Latvijas komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Abas komandas demonstrēja ļoti blīvu un kvalitatīvu spēli, taču mača likteni izšķīra sīkumi - teicamā vārtsarga spēle un lielisks vairākums," pēcspēles preses konferencē sacīja Ankipāns. "Kopumā mēs vairāk gribējām uzvarēt un bijām spēcīgāki, tādēļ arī guvām panākumu."

Vārtus uzvarētāju sastāvā guva Brendons Makmilans, Miķelis Rēdlihs un Andris Džeriņš, bet vārtsargs Timurs Biļalovs atvairīja visus 34 pretinieku metienus.

"Apsveicu "Dinamo" komandu, kas demonstrēja labu un gudru spēli," pēc spēles sacīja Hārtlijs. "Aizvadījām labu pirmo periodu, bet pēc mūsu aizsarga kļūdas zaudējām pirmos vārtus. Pēdējos mačus nespējam demonstrēt tādu spēli kā vajadzētu un "Dinamo" pelnīti uzvarēja."

"Dinamo" un "Avangard" komandas savā starpā tikušās 23 reizes, 12 panākumus gūstot Rīgas vienībai.. Omskas komanda visas 11 uzvaras izcīnījusi pamatlaikā, bet rīdzinieki maču 60 minūtēs spējuši uzvarēt septiņas reizes.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 30 punktiem 29 mačos ieņem septīto vietu, kamēr "Avangard" ar 44 punktiem 31 spēlē ir otrā Austrumos.

Nākamos mačus rīdzinieki aizvadīs pirmdien un trešdien, kad "KHL World Games'" ietvaros Cīrihē tiksies ar Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA komandām.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-11-23 22:40, pirms 5 gadiem
"Vārtus uzvarētāju sastāvā guva Brendons Makmilans, Miķelis Rēdlihs un Lauris Dārziņš, " - Kļūda - Tukšos vārtos iemeta Džeriņš no Dārziņa piespēles..

Izcila spēle!

  +2 [+] [-]

, 2018-11-23 23:14, pirms 5 gadiem
Kļūda - Video pievienots no iepriekšējās spēles, nevis šīs.

  +4 [+] [-]

, 2018-11-23 23:49, pirms 5 gadiem
Kāds var paskaidrot, kas tas par brīnumainu domu gājienu - raksts ir par uzvaru pār Avangard, bet apakšā ieliek video no pēcspēles konferences ar Vitjaz. Kas pa sviestu? Kam nāk ārā šitās pērles???