Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bostonā viesosies Durants, Vestbruks un "Thunder"

Bostonā viesosies Durants, Vestbruks un "Thunder"
Eriks Mejnors un Kevins Durants
Foto: AP

Šonakt plkst. 2.30 pēc Latvijas laika Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārajā turnīrā notiks spēle Bostonā, TD Garden basketbola arēnā, kur vietējā "Celtics" vienība cīnīsies pret Oklahomsitijas "Thunder" ar Kevinu Durantu priekšgalā. Šis būs pirmais no diviem abu vienību savstarpējiem mačiem šīs sezonas regulārajā turnīrā.

Bostonas "Celtics" (6-6) vienība nevar būt apmierināta ar spēli aizsardzībā. Šonakt ķeltiem aizsardzībā jāspēlē ar dubultu atdevi, jo būs jāaptur aizvadītās sezonas līgas labāko punktu guvēju Kevinu Durantu. "Thunder" (9-3) ar Durantu priekšgalā lūkos izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Celtics" pagājušajā sezonā pretiniekiem no spēles ļāva realizēt vidēji 41,9%, kas bija labākais rādītājs visā līgā. Savukārt šosezon Bostonas vienība atļauj realizēt 46,3% izdarīto metienu, ieņemot 27. vietu starp 30 līgas vienībām. Trešdienas spēlē, kurā ar 100:112 tika atzīts Sanantonio "Spurs" pārākums, "Spurs" realizēja 58,4% no spēles izmesto metienu.

Komandas kapteinis Pols Pīrss pēc trešdienas neveiksmes uzsvēra, ka komandai jāturpina strādāt un jāmācās būt labākiem: "Mēs esam ielaiduši 100 pāris pēdējās spēlēs. Tas nepavisam nav mums raksturīgs."

Durants, kurš aizvadītās sezonas abos dueļos pret "Celtics" guva 28 punktus, palīdz Oklahomsitijai gūt divas uzvaras, šobrīd ir līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji 25,4 gūtajiem punktiem. Trīskārtējais līgas labākais punktu guvējs trešdienas uzvarā pār Losandželosas "Clippers" (117:111) guva 35 punktus. Jāizceļ fakts, ka Durants pret "Clippers" izpildīja 21 soda metienu, un tik daudz soda metienu vēl neviens spēlētājs vienā spēlē šosezon nebija izpildījis.

"Thunder" galvenais treneris Skots Brukss bija apmierināts ar komandas spēli aizsardzībā, jo "Clippers" vienībai Oklahomsitijas spēlētāji ļāva realizēt 45,6% metienu. "Thunder" pretiniekiem ļauj realizēt vidēji 42,8% izmesto metienu, kas ir 5. labākais rādītājs līgā.

"Tas ir tas, par ko mēs runājam katru spēli - mums jācenšas noturēt pretinieks pie 40% robežas un šoreiz mums tas izdevās," apmierināts ar komandas sniegumu aizsardzībā bija Brukss.

Oklahomsitijas vienības aizsardzību cementē bijušais "Celtics" spēlētājs Kendriks Pērkinss un lieliskais metienu bloķētājs Seržs Ibaka, bet no soliņa mačos regulāri iesaistās 2009. gada NBA drafta 2. numurs Hašīms Tabīts. Tabīts, kurš "Thunder" pievienojās pirms šīs sezonas sākuma, trešdienas spēlē pret "Clippers" guva 10 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Tikmēr Bostonas uzbrukuma diriģents Reižons Rondo trešdienas zaudējumā "Spurs" izcēlās ar 22 punktiem un 15 rezultatīvām piespēlēm, bet Sanantonio līderis Tonijs Pārkers spēja likt pretī 26 gūtos punktus.

Rondo, kuram gaidāmajā cīņā būs jāspēkojas ar Vestbruku, jau 35 spēlēs pēc kārtas ir iekrājis vismaz 10 rezultatīvās piespēles. Eksplozīvais "Thunder" saspēles vadītājs trešdienas mačā guva 23 punktus un izdalīja deviņas rezultatīvas piespēles, cīnoties pret "Clippers" līderi Krisu Polu.

Vestbruks aizvadītās sezonas divās spēlēs pret Bostonu vidēji izcēlās ar 28,5 gūtajiem punktiem.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 22

  • 18


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-23 22:05, pirms 11 gadiem
Celtics jaauzvar ,bet kaut kas jaadara ar reboundiem savaadaak buus ciinja par iekluushanu playoffs nevis par Banner 18

  +1 [+] [-]

, 2012-11-23 22:15, pirms 11 gadiem
Thunders...Par kakiem Charlotte(6:4)-Atlanta(6:4)speelee un MJ tribiinees supporting his team.Min pret blazers buus gruuta speele vilkiem.Lovs jau taa paarsteidza ar savu comeback pagaajusaa speelee un lielisko sniegumu,bet baterejas tomeer liidz galam veel netureeja un komandaa neatradaas neviens kurs vareetubez Lova pienesuma izvilkt uzvaru!Par Wolves.LALA pret viesosiespie Grizlijiem!Domaaju peec kaunpilnaa zaudeejuma karaliem meiginaas pieveikt liigas liiderus!Ja veel nem veeraa faktu,ka Grizlies pieveikusi visus top duuzus ar ko sosezon speeleejusi leikeriem papildu motivaacija nebuus jaameklee gribees sev pasapzinu pacelt kas ir iespeejams uzvarot lieliski speeleejosos laaciisus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-24 04:32, pirms 11 gadiem
Knicks at Rockets pirmais puslaiks 72:57 par labu hjuustonai.Karmelo 24 punkti puskaikaa!Parasti ar taadu produktivitaati puslaikaa buutu rezuultatiivaakais no abau komandu speeleetaajiem!A soreiz 2 citi speeleetaaji rezuultatiivaakiHaardenam 25 punkti Parsonam 26 punkti karjeras rekords jau puslaikaa!!

C.Anthony 24 FGA 9-13 3PM-A 4-5

J.Harden 25 FGA 4-8 FTM-A 15-15

C.Parsons 26 FGA 11-13 3PM-A 3-4