Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" jaunais varonis: "Nebija laika domāt, vajadzēja sekot instinktiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" jaunais varonis: "Nebija laika domāt, vajadzēja sekot instinktiem"
Marks Guju. Foto: FC Barcelona

Svētdienas vakarā Spānijas čempione "Barcelona" savā laukumā ar 1:0 pieveica Bilbao "Athletic". Uzvaras vārtus tikai 33 sekundes pēc došanās laukumā guva 17 gadus vecais Marks Guju.

"Par šādu mirkli esmu sapņojis tik daudz reižu. Esmu tik laimīgs," pēc izcīnītās uzvaras teica Marks Guju, kurš laukumā devās 79. minūtē un tūdaļ izrāva Barselonai trīs punktus. Debitants veica izrāvienu, saņēma piespēli no Žuau Fēliksa un pārspēja Spānijas izlases vārtsargu Unaju Simonu.

"Redzēju, ka Fēlikss vienatnē saņem bumbu un ka aiz centra aizsargu mugurām ir daudz brīvas vietas. Sekoja kvalitatīva piespēle, pēc tam – duelis pret Simonu. Viss notika ļoti ātri. Nebija laika domāt, vajadzēja sekot instinktiem," pauda Guju, kurš pēc pirmās spēles lielajā komandā slavēja "Barcelona" akadēmijas ieguldīto darbu.

"Visi komandas biedri mani apsveica un teica, ka šonakt nevarēšu aizmigt un ka man jāizbauda šis mirklis. Savu telefonu nemaz neesmu redzējis," par apsveikumu gūzmu teica Guju. Galvenais treneris Čavi pirms jaunā futbolista sūtīšanas laukumā teicis, ka momenti sekos, un tos vajag izmantot.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/futbol/barcel...