Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" iesniedz apelāciju par Karla diskvalifikāciju

Agris Suveizda

Rīgas "Dinamo" iesniedz apelāciju par Karla diskvalifikāciju
Matjē Karls
Foto: Ivars Račko

Kā vēsta Sovetskiy Sport, Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" iesniedzis apelāciju par kanādiešu aizsarga Matjē Karla divu spēļu diskvalifikāciju.

Rīgas "Dinamo" esot iesniedzis apelāciju par Matjē Karlam piespriesto diskvalifikāciju. Jau vēstījām, ka mačā pret Magņitogorskas "Metallurg" rīdzinieku aizsargs Karls saņēma 25 minūšu sodu par fizisku kontaktu ar spēles tiesnesi. Šo epizodi izskatīja KHL Disciplinārā komiteja un galvenā tiesneša piešķirto sodu nolēma atstāt bez izmaiņām. KHL reglamenta soda mēru 2.7 punkts nosaka, ka par šāda veida pārkāpumu pienākas diskvalifikācija no divām līdz piecām spēlēm. Karlam tika piešķirta diskvalifikācija uz divām spēlēm, savukārt krievu superzvaigzne Aleksandrs Radulovs par līdzīgu pārkāpumu tika cauri sveikā.

Pašā spēlē ar 5:2 pārāks bija Magņitogorskas "Metallurg", kā labā īpaši izcēlās Jevgēņijs Malkins un Sergejs Mozjakins, kuri abi ieguva pa četriem rezultativitātes punktiem. Malkins guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet Mozjakina kontā pa diviem vārtiem un divām piespēlēm. Rīgas "Dinamo" nopelnīja 50 soda minūtes, kamēr viesi tikai 22. Rīgas klubam tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet šovakar rīdzinieki tiekas ar Austrumu konferences līdervienību Čeļabinskas "Traktor".

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Jessy

 +18 [+] [-]

, 2012-10-23 20:48, pirms 12 gadiem
bet reāli, vai kādam ir video, vai vismaz izsmeļošs situācijas apraksts pa rokai, ko īsti Karls tur izdarīja?

Radulova video redzējām visi, bet šito cik sapratu lielākā daļa garām palaida
Slēpts komentārs: Myles Kennedy

 +12 [+] [-]

, 2012-10-23 20:58, pirms 12 gadiem
Nu tas ir skaidrs ,ka pietiesāja par labu magņitkai,takš šo spēli rādījas espn un nevarēja pieļaut ,ka komanda ,kur spēlē pasaules labākais uzbrucējs zaudē pirmspēdējai vietai līgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-10-23 21:00, pirms 12 gadiem
Dinamo vadība ņēma piemēru no komentāriem, ka jaiesniedz apelācija un par pieņēmu arī ņēma Radulovu. Pozitīvu iznākumu jau šādos gadijumos nevar gaidīt, kas tad Dinamo viņiem ir. Nekas.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-23 21:20, pirms 12 gadiem
Manuprāt, pareiz darīja, bet diez vai no tā kaut kas mainīsies, ja godīgi
Slēpts komentārs: VIPIS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-23 21:48, pirms 12 gadiem
Par ko tad īsti iesniegta apelācija tā arī nav skaidrs, video nav redzams un situācijas izklāsts arī ļoti virspusīgs. Sajūta ka Dinamo vadība paši īsti nezin ko īsti darīt, palasot sportacentru izdomāja, ka tiešām vajag iesniegt apelāciju. Sajūta, ka paši par to īsti neaizdomājās, bet palasot sabiedrības viedokli, izdomāja, ka tomēr vajadzētu kaut ko tādu izdarīt.
Tomēr esmu Lipmana pusē arī DRG - LHF strīdā.

  -4 [+] [-]

, 2012-10-23 21:58, pirms 12 gadiem
nahren tas imigrants karls nav vajadzīgs

  +3 [+] [-]

, 2012-10-23 21:59, pirms 12 gadiem
Apelācija tikai tiks izskatīta, kad abas spēles jau būs pagājušas

  +1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:07, pirms 12 gadiem
Jā, un pie reizes sakārtojiet savas bikšu priekšas, kungi no ložas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-24 13:13, pirms 12 gadiem
Nepareizi darīja. Vajadzēja izklāstu piemēram tādu, Carle slidoja garām tiesnesim un piedāvāja mīlestību, bet šis neadekvāti asi reaģēja. Vajag piedraudēt ar pasaules praida organizācijām. Bet ja godīgi, vajadzēja vispār, lai paņem priekšā tā tiesneša darbības visas spēles garumā.