Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: "Prizma" apspēlē lietuviešus un paceļas uz 7. vietu

Andrejs Siliņš

LAČ: "Prizma" apspēlē lietuviešus un paceļas uz 7. vietu
HS "Prizma/Rīga"
Foto: Ritvars Raits

Svētdien vienīgajā Latvijas atklātā hokeja čempionāta (LAČ) spēlē HS "Rīga/Prizma" vienība Volvo sporta centra ledus hallē ar rezultātu 4:3 apspēlēja Elektrēnu "Energija", tiekot pie ceturtā panākuma sezonā un turnīra tabulā paceļoties uz septīto vietu.

Kā jau ierasts, lietuvieši visus mačus aizvada Latvijā savu pretinieku laukumos, tāpēc "Rīga/Prizma" šodien nosacīto viesu faktors netraucēja. Henrijs Uzraugs jau septītajā minūtē izvirzīja vadībā "Prizmu" un, lai gan drīz lietuviesi izlīdzināja, tikpat drīz rīdzinieki atkal pārņēma vadību (13. minūtē pēc Kristapa Riekstiņa precīzā metiena).

Otrās trešdaļas izskaņā "Energija" Romāns Aliapkins panāca izlīdzinājumu (2:2). Pēdējās trešdaļas sākumā Edvards Zariņš atkal izvirzīja vadībā "Prizmu", bet pusotra minūte bija vajadzīga Aliapkinam, lai atkal izlīdzinātu (3:3). Spēle noslēdzās neizšķirti, bet pēcspēles metienos veiksmīgs otro reizi šovakar izrādījās Riekstiņš, atvedot "Prizmai" uzvaru ar 4:3.

"Prizmai" šī bija ceturtā uzvara deviņās sezonas spēlēs, un tā ļāva turnīra tabulā apsteigt "Rīga 95", paceļoties uz septīto vietu. Tiesa, "Latgalei" aizvadīts par diviem mačiem mazāk. Savukārt "Energija" piedzīvoja astoto zaudējumu un ar sešiem punktiem atrodas priekšpēdējā devītajā vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-24 06:46, pirms 13 gadiem
ansis123 rakstīja: Hehe, kreditori ar Astašenko uc. jaunieguvumiem noteikti parūpēsies par to, ka spēle pret taviem monarhiem nebūs saspringta. Monarhi pārdzīvos kārtīgu sagrāvi!
Man nebūtu nekas pretī, ja kāda komanda spētu sastādīt konkurenci Vilkiem, bet nu šāda bravūrība ir galīgi nevietā un tik pierāda konkrētās personas aprobežoto domāšanu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-24 12:23, pirms 13 gadiem
Zemgale!