Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" īpašniekam 50 tūkstošu sods par komentāriem saistībā ar Simonsu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Warriors" īpašniekam 50 tūkstošu sods par komentāriem saistībā ar Simonsu
"Warriors" īpašnieks Džo Leikobss (pa labi). Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" īpašnieks Džo Leikobs ticis pie 50 tūkstošu dolāru soda. Šo sodu viņš saņēmis tāpēc, ka, komentējot Bena Simonsa situāciju, pārkāpis līgas noteikumus par spēlētāju piesaisti.

Pēdējā laikā visvairāk aprunātais spēlētājs NBA ir Bens Simonss. Medijā "San Francisco Chronicle" "Warriors" īpašnieks Džo Leikobs izteica šaubas, ka viņam piederošā komanda varētu būt ieinteresēta Filadelfijas "76ers" spēlētāja Bena Simonsa piesaistīšanā. "Simonss īsti neiederas mūsu komandā," teica Leikobs. "Viņam ir liela alga. Viņš ir patiešām talantīgs, bet ir viena problēma – mums ir Dreimonds [Grīns], kurš spēlē līdzīgā stilā. Viņi abi ir bez metiena un veido saspēli. Tas ir viens iemesls. Otrs iemesls ir atalgojuma jautājums." Par šiem izteikumiem Leikobs saņēmis 50 tūkstošu dolāru sodu.

Jau ziņojām, ka 25 gadus vecais Simonss nāca klajā ar paziņojumu, ka nevēlas vairs spēlēt "76ers" rindās. Tieši tāpēc pēdējo dienu laikā aktuāla ir tēma – kura komanda savās rindās vēlētos redzēt aizsardzības speciālistu, kuram ir ļoti vājš metiens no pustālās un tālās distances, kā arī slikta soda metienu realizācija? Acīmredzot, "Warriors" tā nebūs. Starp kandidātēm minēta arī Minesotas "Timberwolves" komanda.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-09-23 10:07, pirms 3 gadiem
Par ko tur jāsoda? 🤣🤣

     [+] [-]

, 2021-09-23 10:26, pirms 3 gadiem
Viņš saka,ka viņš mums neder,bet noštrāfo par piesaisti

  -1 [+] [-]

, 2021-09-23 10:37, pirms 3 gadiem
Noteikumi ir noteikumi

     [+] [-]

, 2021-09-23 11:13, pirms 3 gadiem
Jā, tur tā par kaut kādam pārējam vispār nedrīkst neko teikt. Bet nu 50k, tas kas mums 5 Eur.

     [+] [-]

, 2021-09-23 11:16, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Noteikumi ir noteikumi
Itkā jā, bet vai tad Simonsam nav vēl spēkā esoš līgums ar 76ers un viņš var vienkārši neierasties uz treniņnometni un uzlikt veto komandai ka nespēlēs un viss (komandai tad nav varianti un jāmaina bez variantiem)... man liekas ļoti līdzīgi sodāms pasākums

     [+] [-]

, 2021-09-23 11:25, pirms 3 gadiem
Nu ko sanāk ka par spēlētājiem vispār nevar runāt? Ko viņš tādu pateica? Ka viņiem nav vajadzīgs Simons? Par ko tieši sods?

Par Simonsu, nu pārmaksāts viņš ir rēķinot ka viņš nevar konstanti iemest neko ja roka metiena brīdī ir tālāk par 50 cm no stīpas. Aizsardzībā noliec pret viņu centru, kurš var neiet ārā no soda laukuma un ar to arī viņa iespējas iemest principā ir beigušās. Tāpēc nav brīnums ka viņa atlēkušās bumbas un piespēles parasti ir vairāk par iemestajiem punktiem. Kam vajag saspiču kurš nevar ne truli ne sodu iemest?

     [+] [-]

, 2021-09-23 12:33, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņš saka,ka viņš mums neder,bet noštrāfo par piesaisti
"No person may, directly or indirectly, (i) entice, induce, persuade, or attempt to entice, induce or persuade, any Player who is under contract to, or whose exclusive negotiating rights are held by, any other Member of the Association to enter into negotiations for or relating to his services or negotiate or contract for such services or (ii) otherwise interfere with any such employer-employee relationship (or prospective employer-employee relationship in the case of a Player subject to exclusive negotiating rights) of any other Member of the Association."

     [+] [-]

, 2021-09-23 15:13, pirms 3 gadiem
Ar 50 pakām Leikoba kungs pakaļu no rītiem noslauka