Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Laikraksts: "76ers" ir tuvu tam, lai atlaistu galveno treneri Braunu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Laikraksts: "76ers" ir tuvu tam, lai atlaistu galveno treneri Braunu
Brets Brauns. Foto: AFP/Scanpix

ASV laikraksts "The Philadelphia Inquirer" vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" esot tuvu tam, lai no amata atbrīvotu komandas galveno treneri Bretu Braunu, kurš pie vienības stūres ir bijis kopš 2013. gada.

59 gadus vecais speciālists līgumu ar "76ers" vienību ir noslēdzis līdz 2021./22. gada sezonas beigām, kā rezultātā atlaišanas gadījumā Filadelfijas klubam Braunam būtu jāizmaksā vēl desmit miljonus ASV dolāru (apmēram 8,5 miljonus eiro).

Par galveno potenciālās atlaišanas iemeslu tiek uzskatīts tas, ka "76ers" komanda neesot spējusi realizēt lielās ambīcijas, kas tai bija pirms sezonas, vienībai tiekot uzskatītai par ""play-off" komandu". Šobrīd filadelfieši Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā pret Bostonas "Celtics" atrodas iedzinējos ar 0-3. Sērijas ceturtais mačs pret "Celtics" paredzēts šovakar pulksten 20:00 pēc Latvijas laika.

Pēc zaudējuma 94:102 sērijas trešajā spēlē Brauns preses konferencē uzsvēra koncentrēšanos konkrētajai sērijai, nevis savas trenera karjeras turpmākajai virzībai. Vakardien "76ers" iztika bez atklātā treniņa, veicot pretinieku video analīzi.

Brauns par "76ers" komandas galveno treneri kļuva 2013. gada 14. augustā. Iepriekš amerikānu speciālists bija viens no Grega Popoviča asistentiem Sanantonio "Spurs" komandā. Kopš 1999. gada Brauns "Spurs" komandā ieņēma dažādus amatus.

Ar Brauna piesaisti Filadelfijas komanda aktīvāk uzsāka sastāva pārbūves procesu. Pēdējās divās sezonās "76ers" spējusi sasniegt Austrumu konferences pusfināla barjeru, tomēr pārvarēt to liegušas "Celtics" un Toronto "Raptors" komandas.

Regulāro sezonu Filadelfijas "76ers" pabeidza Austrumu konferences sestajā pozīcijā ar bilanci 43-30.

Izmantotie avoti:
https://www.inquirer.com/sixers/six...

  +1 [+] [-]

, 2020-08-23 15:33, pirms 4 gadiem
Atlaist! Black lives matter!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-23 16:37, pirms 4 gadiem
Pirmo gan vajadzētu atlaist Eltonu,bet nu tas tā

     [+] [-]

, 2020-08-23 19:59, pirms 4 gadiem
Ja Brauns piedalijās komandas būvēšanā tad jā. Ja teikšana nebija liela tad neredzu iemeslu viņu atlaist. Ar tik nesaderīgu, nemodernu, neloģisku un pat tizlu sastāvu pat ģēniju trenneris neko nesasniegtu labāku. Brends jāpadzen tagad bez vilcināšanās, lai nesastrādā vēl podus. Ņemt šitos bijušos spēlētājus vispār ir sviests, jo ar stratēģisko domāšanu un augstu IQ izceļās katrs 50. Spēlētājs.

     [+] [-]

, 2020-08-23 20:15, pirms 4 gadiem
Es atlaistu gan ĢM, gan treneri. Kolandželo un Brends pa abiem sačakareja visu, ko Hinkijs centās izveidot. Draftēja salīdzinoši normāli, bet pēc tam visus spēlētājus par sviestmaizi atdeva citiem. Ja būtu bijusi vairāk pacietības, tad kaut ko varēja izveidot no viņiem. Tas pats Mikal Bridges, labs 3&D, kuru aizmainīja pret naudu uz Suns viņiem būtu liels palīgs. Okafora draftēšana bija pilnīgi nesaprotama; par Fulcu var diskutēt, jo neviens negaidīja, ka džekam galva saies dēlī un, ka Tatums būs tāds monstrs. Treneris ir lēns, nespēj adaptēties izmaiņām spēles ritējumā, taktiski ļoti vājš. Lai arī ironiski, bet visiem Popoviča audzēkņiem pareizu lēmumu pieņemšana un improvizācija ir problēma. Komandās ar visaugstākajām ambīcijām šādas kļūdas nepiedod!