Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Čalhanolu pēc "Milan" līguma beigām pievienojas konkurentei Milānas "Inter"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oficiāli: Čalhanolu pēc "Milan" līguma beigām pievienojas konkurentei Milānas "Inter"
Hakāns Čalhanolu. Foto: imago images/Marco Canoniero/Scanpix

Itālijas čempionei Milānas "Inter" bez transfēra maksas pievienojies turku pussargs Hakāns Čalhanolu. Vēl pagājušajā sezonā viņš bija viens no "Milan" līderiem, bet tagad nolēmis pievienoties pilsētas spēcīgākajai komandai.

"Milan" aizvadīto sezonu noslēdza Itālijas A sērijas otrajā vietā, un viens no komandas līderiem bija tieši Hakāns Čalhanolu, kurš guva četrus vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles. Pateicoties turku pussarga ieguldījumam, "Milan" pirmo reizi kopš 2014. gada atkal varēs piedalīties UEFA Čempionu līgā. Tomēr Čalhanolu komandu vairs nepārstāvēs.

Lai gan vicečempioni vēlējās paturēt Čalhanolu, viņš izlēma nepagarināt līgumu, lai pēc tā iztecēšanas varētu par brīvu pārcelties pie Itālijas čempiones Milānas "Inter". Vakar darījums kļuva oficiāls. "Inter" titulu izcīnīja gana pārliecinoši – tuvākā sekotāja "Milan" atpalika 12 punktus.

"Esmu ļoti priecīgs. Mēs zinām, ka "Inter" ir lieliska komanda, lielisks klubs ar atmosfēru, lieliski fani. Esmu ļoti laimīgs pievienoties. Tagad došos atvaļinājumā, bet man ir labas priekšnojautas. Gribam vēlreiz izcīnīt Itālijas titulu," teica Čalhanolu. Aizvadītajā sezonā viņš izveidoja 89 vārtu gūšanas iespējas, kas bija labākais rādītājs Eiropā. Kopš 2013. gada tikai Lionels Mesi guvis vairāk vārtus no soda sitieniem kā Čalhanolu.

Čalhanolu nav vienīgais pamatsastāva spēlētājs, ko "Milan" šajā vasarā zaudēs bez atlīdzības saņemšanas. Vārtsargs Džanluidži Donnarumma, kurš pašlaik sargā Itālijas vārtus Eiropas čempionātā, pievienosies Francijas bagātākajai komandai Parīzes "Saint-Germain".

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.inter.it/en/news/2021/0...
https://www.inter.it/en/news/2021/0...

     [+] [-]

, 2021-06-23 13:19, pirms 3 gadiem
Nodevējs!

     [+] [-]

, 2021-06-23 13:44, pirms 3 gadiem
Uh, kā šo izsvilps San Siro!
Bet 5mio sezonā par šo samērā nesatbilo spēlētāju... riskanti. Protams, vēl jau var "izšaut".

     [+] [-]

, 2021-06-23 15:01, pirms 3 gadiem
timoty rakstīja: Uh, kā šo izsvilps San Siro!
Varbūt divās spēlēs puse stadiona izsvilps, bet kāpēc lai pārējās spēlēs san siro šo izsvilptu?