Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Šačiri: "Man nepatīk, ka mani kritizē vairāk nekā komandas biedrus"

Šačiri: "Man nepatīk, ka mani kritizē vairāk nekā komandas biedrus"
Džerdans Šačiri
Foto: AFP/Scanpix

Šveices izlases pussargs Džerdans Šačiri izteicis nepatiku saistībā ar to, ka viņam tiek lielāka kritikas deva nekā viņa komandas biedriem par sniegumu Pasaules kausa finālturnīrā.

22 gadus vecajam Minhenes "Bayern" pussargam Džerdanam Šačiri par viņa un Šveices izlases sniegumu tikuši veltīti pārmetumi, par kuriem sportists nav mierā. Šačiri nav apmierināts ar to, ka tieši viņš tiek izcelts vairāk nekā citi komandas biedri: "Mums ir pietiekami daudz futbolistu, kas var uzņemties iniciatīvu. Ne tikai es. Runa vienmēr ir par komandu, nevis indivīdiem. Vienmēr."

"Komandā jūtos ļoti ērti. Tas, kas man nepatīk, ir fakts, ka mani kritizē krietni vairāk, ja kaut kas nenotiek kā plānots. Esmu tieši tāds pats kā visi pārējie komandas futbolisti," satraukumu pauda Šačiri.

Iepriekšējā mačā ar Franciju Šačiri un šveicieši nokļuva zaudētājos pat ar 0:5, tomēr beigās guva divus vārtus. "Franči mums vienkārši pārgāja pāri. Otrajā puslaikā mēs centāmies spēlēt savu futbolu. Domāju, ka savā ziņā tas arī izdevās. Vismaz komandas noskaņojumam divi gūtie vārti nāca par labu," uz pozitīvajām lietām norādīja Šačiri.

Šveice piekāpās Francijai ar 2:5, bet turnīru sāka ar 2:1 uzvaru pār Ekvadoru. Spēlē pret Hondurasu šveicieši centīsies nodrošināt vietu nākamajā kārtā.

"Neskatoties uz to, ka neesmu guvis vārtus un atdevis rezultatīvas piespēles, vienmēr laukumā strādāju. Radīju iespējas. Man svarīgākais ir komandas parādītais sniegums, kas spēlē pret Franciju nebija labs," atzina Šačiri.

Izmantotie resursi:
Blick | Aktuelle Nachrichten aus der Schweiz...

  +3 [+] [-]

, 2014-06-23 13:21, pirms 10 gadiem
Ja tu esi komandas līderis vai regulāri spēlē superklubā, ar to ir jārēķinās. Izklausās pēc apvainotas blondīnes (No Offense)

     [+] [-]

, 2014-06-23 13:43, pirms 10 gadiem
Šerdžans varētu labāk sūdzēties par rasismu. Ir izskaitīts, ka Šveices izlases sastāvā Brazīlijā esot 18 ārzemnieki, un Hicfelds kā deviņpadsmitais

     [+] [-]

, 2014-06-23 13:53, pirms 10 gadiem
M rakstīja: Šerdžans varētu labāk sūdzēties par rasismu. Ir izskaitīts, ka Šveices izlases sastāvā Brazīlijā esot 18 ārzemnieki, un Hicfelds kā deviņpadsmitais
Tie nav tādi ārzemnieki kā Alžīrijai. Interesanti sanāk: citā valstī dzimuši futbolisti ir OK, bet savu dzimteni pārstāvošie ir ārzemnieki.

     [+] [-]

, 2014-06-23 15:51, pirms 10 gadiem
Pret Šačiri ir arī salīdzinoši visaugstākās ekspektācijas no visiem tiem, kas teorētiski Šveicei var "uzņemties iniciatīvu", tāpēc jārēķinās arī ar lielāku kritiku, ja nerāda gaidīto.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-24 00:08, pirms 10 gadiem
Kas pie velna ir "Šačiri"???
Cik var kropļot uzvārdus SC!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-06-24 05:33, pirms 10 gadiem
Artis39 rakstīja: Kas pie velna ir "Šačiri"???
Cik var kropļot uzvārdus SC!!!
It ka speciali to daritu

     [+] [-]

, 2014-06-24 07:55, pirms 10 gadiem
Futbolists ir albāņu izcelsmes, Šačiri ir pareizais veids, kā izrunāt

How do you pronounce Xheridan Shaqiri? : soccer