Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Raptors'' intervējusi Nešu, Nērss un Atkinsons pretendē uz ''Bucks'' trenera vietu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Raptors'' intervējusi Nešu, Nērss un Atkinsons pretendē uz ''Bucks'' trenera vietu
Stīvs Nešs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Toronto ''Raptors'' trenera meklējumu laikā ir veikusi interviju ar kanādieti un bijušo Bruklinas ''Nets'' galveno treneri Stīvu Nešu. Tikmēr Milvoki ''Bucks'' meklējumus konkretizējusi līdz trim kandidātiem - Niku Nērsu, Kevinu Atkinsonu un Eidrianu Grifinu.

''The Athletic'' basketbola žurnālists Šams Čaranija ziņo, ka Toronto ''Raptors'', kas ir jauna trenera meklējumos, intervējusi Stīvu Nešu. Iepriekš kanādietis Nešs divas pilnas sezonas nostrādāja ar Bruklinas ''Nets''. Ar to viņš iesāka arī 2022./2023. gada, taču ātri vien tika atbrīvots no amata. Kopā ar ''Nets'' viņš iespēja bilanci 94 uzvaras un 67 zaudējumi. ''Raptors'' ir jauna trenera meklējumos pēc tam, kad pēc izslēgšanas spēļu nesasniegšanas no darba atbrīvots tika ilggadējais kluba treneris Niks Nērss.

Tieši Nērss ir viens no favorītiem, lai kļūtu par jauno Milvoki ''Bucks'' treneri, ziņo ESPN. Milvoki pārtrauca līgumattiecības ar līdzšinējo speciālistu Maiku Budenholzeru pēc tam, kad klubs izstājās no cīņas par NBA titulu jau pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā, ar 1-4 piekāpjoties Maiami ''Heat''. ESPN ziņo, ka jaunā trenera meklējumi konkretizēti līdz trim kandidātiem - vēl bez Nērsa uz šo vakanto amatu pretendē Goldensteitas ''Warriors'' trenera asistents Kevins Atkinsons un ''Raptors'' asistents Eidrians Grifins.

Procesa gaitā ''Bucks'' intervēja 15 potenciālos kandidātus, taču ar šiem trim turpmākās pārrunas jau veiks kluba īpašnieki. Par Nērsu, kurš 2019. gadā izcīnīja NBA titulu, bet 2020. gadā ieguva labākā trenera balvu, interesi izrāda arī tādas komandas kā Fīniksas ''Suns'' un Filadelfijas ''76ers''.

Atkinsons pagājušajā gadā uz īsu brīdi bija pieņēmis darbu Šarlotes ''Hornets'', taču pārdomāja un atgriezās ''Warriors'' asistenta lomā. Kā galvenais treneris viņš strādājis Bruklinas ''Nets''. Savukārt Grifins kā asistents savu NBA trenera karjeru sāka tieši ''Bucks'', vēlāk līdzvērtīgus pienākumus pildot ''Bulls'', ''Magic'', ''Thunder'' un arī Toronto.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2023-05-23 10:59, pirms 10 mēnešiem
Es protams esmu par Atkinsonu. Liekās ļoti profesionāls jau kopš Nets laikiem. Ceru TOR pieņems pareizo lēmumu. Un ceru GM beidzot dabūs vēl vismaz vienu labu aizsargu. Mans ieteikums: OG pret Hirro.