Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Melnkalnes futbolisti pirms spēles Rīgā izceļ jautājumus par laukuma kvalitāti un gaida tikai uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Melnkalnes futbolisti pirms spēles Rīgā izceļ jautājumus par laukuma kvalitāti un gaida tikai uzvaru
Melnkalnes izlase. Foto: fscg.me

Melnkalnes futbola izase otrdienas rītā devusies uz Rīgu, kur trešdienas vakarā aizvadīs 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēli pret Latvijas valstsvienību. Pirms tam pārdomās dalījās aizsargs Igors Vujačičs un pussargs Nebojša Kosovičs.

“Pats svarīgākais ir sākt kvalifikāciju uz labas nots. Negribas neko prognozēt, taču mums no Latvijas un Gibraltāra spēlēm ir jāpaņem maksimums. Bija maz laika, lai sagatavotos, uzreiz jāķeras pie darba. Ceru, ka pirmajās trīs spēlēs sasniegsim cerēto rezultātu,” pauda Nebojša Kosovičs. Trešdienas vakarā Melnkalne viesos cīnīsies pret Latviju, trīs dienas vēlāk sekos mačs mājās pret Gibraltāru, bet 30. martā mājās jāspēlē pret norvēģiem.

“Mums teica, ka laukums nebūs pašas labākās kvalitātes. Marko Simičs spēlē Latvijā [Liepājā], viņš izskaidroja situāciju. Apstākļi nebūs mums parocīgi, taču tas nemaina mūsu ambīcijas pirms spēles. Dodamies pēc uzvaras. Darīsim visu, lai ciklu sāktu labākajā noskaņojumā. Esam izanalizējuši pretinieku, un ticu, ka nebūs pārsteigumu,” pauda Kosovičs, kurš pārstāv Kazahstānas klubu Almatu “Kairat”. Transfermarkt viņa vērtību nospraudis 1,3 miljonu apjomā.

“Latvija spēlē specifisku futbolu - daudz divcīņu un tālo piespēļu,” teica Igors Vujačičs. Viņš pārstāv Belgradas “Partizan”, un centra aizsargs nedēļas nogalē guva vārtus pret “Backa”, ko pārstāv Jevgeņijs Kazačoks un Kaspars Svārups. Viņi uz Latvijas izlasi nav izsaukti. “Centīsimies uzspiest savu spēles stilu, bet redzēsim, kā ļaus spēlēt laukums. Mērķējam tikai uz uzvaru.”

“Mums ir labs spēļu kalendārs. Ceru, ka spēsim sākt ar uzvarām. Uz priekšu virzīsimies apdomīgi, domāsim tikai par nākamo spēli. Uzskatu, ka mums ir gana labs sastāvs, lai cīnītos par lielākajiem uzdevumiem. Ikviens futbolists laukumā būs gatavs atstāt visu,” teica Vujačičs, kurš pēdējā mēneša laikā iesitis četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://fscg.me/vijesti/7994/bitan-...

  +4 [+] [-]

, 2021-03-23 14:13, pirms 3 gadiem
Nu jau pienākuši laiki, kad esam pilnīgā Andoras līmenī. Visi pretinieki gaida uzvaru uz mūsu kartupeļu lauka.

  +4 [+] [-]

, 2021-03-23 14:52, pirms 3 gadiem
Par laukumu viņi var nesūdzēties - Skonto stadiona laukums, lai arī nav pārāk labā stāvoklī, diez vai būs sliktāks, kā Podgoricas stadiona laukums tajā rudens pārbaudes spēlē

  -1 [+] [-]

, 2021-03-23 15:14, pirms 3 gadiem
Viņi vienkārši sagatavo augsni zaudējumam - laukums būs bijis vainīgs.

     [+] [-]

, 2021-03-23 15:46, pirms 3 gadiem
Ja kāds grib tikt pie 700+ naudiņām, uzliekat štuku uz Melnkalni!

     [+] [-]

, 2021-03-23 16:26, pirms 3 gadiem
M8archa , 15:46, pirms 33 minūtēm , ignorēt , atbildēt
Ja kāds grib tikt pie 700+ naudiņām, uzliekat štuku uz Melnkalni!

Es jau uzliku , jo maijā ieplānots Ēģiptes apmeklējums.

     [+] [-]

, 2021-03-23 17:58, pirms 3 gadiem
strops rakstīja: M8archa , 15:46, pirms 33 minūtēm , ignorēt , atbildēt
Ja kāds grib tikt pie 700+ naudiņām, uzliekat štuku uz Melnkalni!


Es jau uzliku , jo maijā ieplānots Ēģiptes apmeklējums.
Bez poti uz Ēģipti nelaidīs

     [+] [-]

, 2021-03-23 18:26, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka bukiji baigi gaida Latvijas zvaigžņu stundu.