Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Koha un Lasmanis izpelnās gada atzinības Ventspilī

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Koha un Lasmanis izpelnās gada atzinības Ventspilī
Rebeka Koha. Foto: instagram.com/rebeka_koha

23. janvāra vakarā Ventspils Kultūras centrā notika ikgadējais pasākums "Gada atzinība sportā". Par labāko sportisti atzīta svarcēlāja Rebeka Koha, savukārt gada atlēts ir Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs Kārlis Lasmanis.

Labākā sportiste – svarcēlāja Rebeka Koha - otro gadu pēc kārtas izcīnīja pieaugušo Eiropas čempionāta zeltu, pēc operācijas nevarēja parādīt labāko sniegumu pasaules čempionātā un ierindojās astotajā vietā.

Labākais sportists – 3x3 basketbolists Kārlis Lasmanis - kopā ar valsts izlasi izcīnīja otro vietu Pasaules kausā un kādu laiku bija pirmais spēlētāju individuālajā pasaules rangā. Uz atzinību pretendēja arī svarcēlāji Ritvars Suharevs un Artūrs Plēsnieks.

Cerība sportā – svarcēlāja Daniela Ivanova - U17 Eiropas čempionātā nokļuva uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Gada sportiste Rebeka Koha savu runu sāka ar Danielas Ivanovas apsveikšanu un novēlēja sasniegt vēl augstāka līmeņa sportiskos rezultātus, kā arī atminējās to laiku, kad pati saņēma atzinību "Cerība sportā".

Labākais treneris – Eduards Andruškevičs / Viktors Ščerbatihs - viņu audzēkņi svarcelšanā regulāri izcīna pasaules un Eiropas līmeņa godalgas, kā arī izpelnās Ventspils atzinības, un aizvadītais gads nav izņēmums.

Labākā komanda – basketbola klubs "Ventspils" - valsts čempionātā ieguva sudrabu, bet Latvijas-Igaunijas līgā izcīnīja zeltu.

Šoreiz balvu ieguvēji tika sveikti deviņās nominācijās “Labākā sportiste”, "Labākais sportists”, “Labākais treneris”, “Cerība sportā”, ”Paraugs sportā”, “Gada labākā komanda sportā”, “Gada sporta seniors”, “Mūža ieguldījums sportā” un “Ventspilnieku simpātija sportā”.

Svinīgajā pasākumā uz skatuves kāpa arī populārā dziedātāja Aija Andrejeva, Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers un Latvijas Olimpiskās vienības priekšsēdētājs Einars Fogels.

Ventspils "Gada atzinība sportā", uzvarētāju arhīvs

GadsSportisteSportists
2008Sinta OzoliņaViktors Ščerbatihs
2009Madara PalameikaHaralds Silovs
2010Lauma GrīvaHaralds Silovs
2011Lauma GrīvaArtūrs Plēsnieks
2012Madara PalameikaArtūrs Plēsnieks
2013Rebeka KohaArtūrs Plēsnieks
2014Rebeka KohaMārtiņš Rubenis
2015Sinta OzoliņaArtūrs Plēsnieks
2016Rebeka KohaArtūrs Plēsnieks
2017Rebeka KohaRitvars Suharevs
2018Rebeka KohaKārlis Lasmanis
2019Rebeka KohaKārlis Lasmanis

Izmantotie resursi:
ventspils.lv