Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Arī Vismane zaudē Valensijas ITF100 sērijas turnīra pirmajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī Vismane zaudē Valensijas ITF100 sērijas turnīra pirmajā kārtā
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

Līdzīgi kā Darja Semeņistaja, arī cita Latvijas tenisiste Daniela Vismane šodien piedzīvoja zaudējumu ITF100 sērijas turnīra pirmajā kārtā Valensijā, kas tika izspēlēts uz māla laukumiem.

Trešdien pirmās kārtas spēli aizvadīja arī Daniela Vismane (WTA 373.). Pirms tam divas kvalifikācijas kārtas pārvarējusī Latvijas tenisiste ar 7-5, 2-6, 2-6 atzina turnīra ceturtās raketes francūzietes Oseanas Dodēnas (WTA 93.) pārākumu.

Par sniegumu turnīrā Vismane kopā ar kvalifikācijas sacensībām nopelnīja septiņus pasaules ranga punktus.

Dubultspēļu turnīrā Vismane un rumāniete Oana Gavrila pirmajā kārtā ar 7-5, 0-6, 4:10 zaudēja turnīra otrajām raketēm Aļonai Boļšovai-Zadoinovai no Spānijas un Natelai Dzalamidzei no Gruzijas. Vismane tika pie viena WTA dubultspēļu ranga punkta.

Turnīrs norisinās māla laukumos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-23 08:46, pirms 5 mēnešiem
Tiesnesis šinī mačā pierādīja to ka viņiem uzticēties nedrīkst. Kad Daniela Vismane nonāca tuvu uzvarai pēkšņi visi Vismanes sitieni priekš šitā korumpētā un idiotiskā tiesneša bija auti un Dodānas sitieni bija iekšā. Šitais tiesnesis bija korumpēts un jau no sākta gala bija noskaņots tiesāt šo maču par labu Dodānai. Šito korumpēto tiesnesi no darba vajag atlaist un ietupināt aiz restēm par šmaukšanos lai zinātu, kas būs ja viņi vēlreiz šitā krāpsies. Kad Vismane nonāca tuvu uzvarai, šis pretīgais un idiotiskais tiesnesis tikai Dodānai ieskaitīja punktus par katru uzvarētu izspēli un pretinieces nepiespiesto kļūdu. Šis mačs ir vēl viens pierādījums tam ka vajag tiesnešu vietā izmantot robotus, lai tie piemēro pilnīgi visus noteikumus tiesnešu vietā vai arī ieviest bezlimita čelelndžus lai sportisti varētu izlabot tiesnešu dumības līniju nosaukšanā un ieviest iespēju bezlimitā čelendžot visus tiesnešu lēmumus, tai skaitā "let", "foot fault", "hindrance" utt. Tad šitādas muļķības no tiesnešiem neatkārtosies.

     [+] [-]

, 2023-11-23 12:17, pirms 5 mēnešiem
Labi Einār, pieteik! Kaut kā sāk piegriezties šis uz rinķi vazātais teksts par tiesnešiem! Izdomā kaut ko jaunu vai arī vienreiz atzīsti pretinieces pārākumu un ka viņa bija labāka šajā mačā!