Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" ceturtais zaudējums piecos mačos, Indraša "Dynamo" negūst vārtus Jaroslavļā

"Avtomobilist" ceturtais zaudējums piecos mačos, Indraša "Dynamo" negūst vārtus Jaroslavļā
"Torpedo" sagādāja KHL līdervienībai "Avtomobilist" ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos. Foto: www.hctorpedo.ru

Zaudējumus šīs dienas spēlēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piedzīvoja divu latviešu pārstāvētie klubi. Artūra Kuldas „Severstal” smagi zaudēja SKA ar 1:6, bet Mika Indraša „Dynamo” ar 0:2 piekāpās „Lokomotiv”.

Artūra Kuldas „Severstal” kapitulēja mačā pret Rietumu konferences vicelīderi Sanktpēterburgas SKA ar 1:6, pagarinot zaudējumu sēriju līdz četrām spēlēm. Latviešu aizsargs laukumā pavadītajās 21:35 minūtēs atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu un trīs bloķētiem metieniem. Ilgu laiku pēdējo pozīciju Rietumos ieņēma Minskas „Dynamo”, taču Baltkrievijas komandai izdevās nedaudz uzlabot rezultātus pēc trenera maiņas, un tagad pēdējo vietu konferencē ieņem tieši „Severstal”. Nesen no kluba tika atlaists galvenais treneris Aleksandrs Guļavcevs, dažas dienas atpakaļ darbu zaudēja arī komandas ģenerālmenedžeris Valerijs Zelepukins, bet vairāki krievu hokeja žurnālisti uzskata, ka tieši „Severstal” būs tā vienība, kura pametīs KHL pēc šīs sezonas.

Mika Indraša „Dynamo” izbraukumā piekāpās Jaroslavļas „Lokomotiv” ar 0:2. Abas ripas Maskavas komandas vārtos iemeta Andrejs Loktionovs. Indrašis uz ledus pavadīja 15:32 minūtes, vienu reizi meta pa vārtiem, ka arī uzvarēja četrus no desmit iemetieniem. Ar deviņiem vārtiem un septiņām piespēlēm 30 mačos latvietis ir trešais rezultatīvākais uzbrucējs komanda. „Dynamo” nespēja atgriezties „play-off” zonā, un ar 25 punktiem 30 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumos.

Otro zaudējumu pēc kārtas un ceturto pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja KHL līdervienība Jekaterinburgas „Avtomobilist”, kas savā laukumā atzina Ņižņijnovgorodas „Torpedo” pārākumu ar 1:3. Jau kopš 11. novembra komanda spēle bez pamatvārtsarga Jakuba Kovarža, kurš guvis savainojumu. „Avtomobilist” ārsti prognozēja, ka čehs būs atpakaļ jau 18. novembrī, taču pagaidām vārtsargs joprojām nespēlē. Rezerves vārtu vīrs Vladimirs Sohatskis ne vienmēr izglābj, un tā bija arī epizode ar pirmajiem ielaistiem vārtiem, kad viņš mēģināja noķert ripu pēc metiena no tālās distances, taču tā pēc rikošeta no viņa ielidoja vārtos – 0:1. Pirmā perioda pēdējā minūtē Stefans Dakosta panāca izlīdzinājumu, bet mača vidū „Torpedo” atkal izvirzījās vadībā, izmantojot nesaskaņas „Avtomobilist” aizsardzībā – 1:2. Trešajā perioda viesi realizēja skaitlisko vairākumu – 1:3.

Jekaterinburgas komanda joprojām ieņem pirmo vietu gan konferencē, gan visā līgā, taču ja Austrumu otrā labākā komanda „Avangard” atpaliek no „Avtomobilist” par deviņiem punktiem, tad līgas kopvērtējumā Jekaterinburga apsteidz otrajā vieta esošo CSKA tikai par vienu punktu, turklāt, Maskavas komanda aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Tikmēr šodien līgas disciplinārā komitēja KHL mājas lapā informēja, ka „Spartak” uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ir diskvalificēts uz vienu spēli par 21. novembra spēlē starp „Amur” un „Spartak” izdarīto pārkāpumu. Atgādinām, ka tā mača 49. minūtē latvietis iesita pretspēlētājam ar nūju starp kājām, par ko uzreiz saņēma 5+20 minūšu sodu. Daugaviņam tiks piemērots arī naudas sods, taču tā summa netiek atklāta. Tādējādi uzbrucējs nevarēs piedalīties „Spartak” rītdienas spēlē pret Ķīnas „Kunlun”.

KHL spēles, 22. novembris

SpēleRezultāts
Avtomobilist – Torpedo1:3
Metallurg – Ak Bars2:3
Traktor – Neftekhimik3:2
Lokomotiv – Dynamo (Maskava)2:0
Severstal – SKA1:6

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-11-23 07:37, pirms 5 gadiem
Automobilista brīnumam pienācis gals,jeb komanda vienkārši iekļuvusi bedrē?

  +1 [+] [-]

, 2018-11-23 11:28, pirms 5 gadiem
Auto izšāvis visu pulveri sezonas pirmajā pusē,tagad sāks klibot.Tieši tā pat kā SKA pagājušosezon...Spēki jāmāk sadalīt,lai visai sezonai pietiek.Jēga no pirmās vietas tabulā,ja plovos nepietiek spēka cīnīties par kausu...