Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Trīs spēlētāji gūst četrus punktus, "Blues" grauj "Oilers"

Trīs spēlētāji gūst četrus punktus, "Blues" grauj "Oilers"
Sentluisas "Blues" uzbrucejs Breidens Šens
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pie uzvarām kārtējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēļu dienā tika Sentluisas "Blues", Dallasas "Stars" un Vankuveras "Canucks".

Sentluisas “Blues” ar 8:3 sagrāva Edmontonas “Oilers”. Pēc divām trešdaļām rezultāts bija 4:0 mājinieku labā, bet noslēdzošajā periodā viesi iemeta trīs ripas, taču ielaida vēl četras. Par mača varoņiem kļuva uzbrucēji Vladimirs Tarasenko un Braidens Šens, kuri guva divus vārtus un atdeva divas piespēles, ka arī Džeidens Švarcs, kuram vieni vārti un trīs piespēles.

Monrealas “Canadiens” ar 1:3 piekāpās Dallasas “Stars”. Otrajā periodā Brendons Galahers atklāja rezultātu un izvirzīja “Canadiens” vadībā ar 1:0, taču trešdaļas beigās “Stars” guva divus vārtus minūtes laikā un panāca 1:2, bet spēles pēdējā minūtē Tailers Segins iemeta ripu tukšos vārtos – 1:3.

Vankuveras ”Canucks” ar 5:2 pārspēja Filadelfijas “Flyers”, sagādājot komandai piekto zaudējumu pēc kārtas. Arī šajā mačā zaudētāji atklāja rezultātu – Ivans Provorovs guva pirmos vārtus spēlē – 0:1, taču vēl pirmajā trešdaļā “Canucks” atspēlējās pateicoties Danielam Sedinam un Brokam Beseram. Pēc otrā perioda rezultāts bija jau 4:1, bet noslēdzošajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 5:2.

NHL spēles, 22. novembris

SpēleRezultāts
Canucks – Flyers5:2
Oilers – Blues3:8
Canadiens – Stars1:3

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-11-22 14:18, pirms 6 gadiem
1:7, 2:8 - drausmas.
Neesmu redzējis nevienu spēli Oilers, bet pēc highlightiem no vairākām spēlēm izskatās, ka viņi negrib spēlēt, nevis nevar...