Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Makmilanam diskvalifikācija, jāizlaiž spēle pret "Avtomobilist"

Andrejs Siliņš

Makmilanam diskvalifikācija, jāizlaiž spēle pret "Avtomobilist"
Brendons Makmilans
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kanādiešu leģionārs Brendons Makmilans saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, līdz ar to nedrīkstēs piedalīties nākamajā "dinamiešu" mačā Jekaterinburgā.

Otrdienas mačā pret "Traktor" (1:3) Makmilans saņēma desmit minūšu disciplināro sodu un, tā kā spēlētājam tas bija jau trešais šāda tipa sods, Makmilanam tiek piespriesta viena mača diskvalifikācija. Tāpat spēlētājam piešķirts naudas sods.

Līdz ar to skaidrs, ka Makmilans nedrīkstēs iet laukumā "Dinamo" nākamajā spēlē, kas paredzēta piektdien, kad Jekaterinburgā jātiekas ar vietējo "Avtomobilist".

27 gadus vecais Makmilans šosezon KHL aizvadījis 30 spēles un guvis piecus vārtus, kā arī atdevis četras rezultatīvas piespēles. Tāpat Makmilanam iekrātas jau 58 soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients (-1).

Jau iepriekš kļuva zināms, ka savainojums liegs laukumā doties Denijam Kristo - rezultatīvākais (8+10) "Dinamo" leģionārs ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ būs spiests izlaist vairākas nedēļas.

     [+] [-]

, 2017-11-22 19:20, pirms 6 gadiem
Vienam savainojums, otram diskvalifikācija... Kas uz laukuma baleti dancos? :/

     [+] [-]

, 2017-11-22 19:42, pirms 6 gadiem
Nu sūdīgs skats uz tuvāko laiku - kam trauma, kam diskābelis... Tagad īstais laiks papildināt sastāvu! Vai nu Žerdevam otrā iespēja, vai kas cits (Bukarts jaunākais?, Pavlovs, vēl kāds), bet Dārziņš viens visus caurumus neaizlāpīs... Un tomēr - lai izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-22 20:18, pirms 6 gadiem
Dinamo traģēdija.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-22 21:36, pirms 6 gadiem
Plāni, bet uz papīra joprojām labāk, nekā pagājušogad. Manuprāt, šādas būs maiņas, ja Žerdevs būs, bet ja ne, tad viņa vietā būs Kulda.

Dārziņš - Bičevskis - Indrašis
Žerdevs - Jevpalovs - M. Rēdlihs
Ģēģeris - Meija - Skvorcovs
Razgals - Batņa - Lipsbergs

Galviņš - Kr. Rēdlihs
Stollery - Jerofejevs
Zīle - Ališauskas

Kalniņš
Armalis

     [+] [-]

, 2017-11-22 22:59, pirms 6 gadiem
Esmu palaidis garām - cik nopietna trauma Gilīsam? (Pēc izlaistā laika acīmredzot nopietna). Un kad plānota atgriešanās?

     [+] [-]

, 2017-11-23 12:57, pirms 6 gadiem
Salavecis2 rakstīja: Plāni, bet uz papīra joprojām labāk, nekā pagājušogad. Manuprāt, šādas būs maiņas, ja Žerdevs būs, bet ja ne, tad viņa vietā būs Kulda.

Dārziņš - Bičevskis - Indrašis
Žerdevs - Jevpalovs - M. Rēdlihs
Ģēģeris - Meija - Skvorcovs
Razgals - Batņa - Lipsbergs

Galviņš - Kr. Rēdlihs
Stollery - Jerofejevs
Zīle - Ališauskas

Kalniņš
Armalis
Žeŗģevs vairs nav Dinamo..