Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA jauno līgumu nakts: pie prāvām summām tiek Gordons, Sagss un Džonsons

Andris Liepa
Andris Liepa

NBA jauno līgumu nakts: pie prāvām summām tiek Gordons, Sagss un Džonsons
Ārons Gordons Foto: RC/Scanpix

Aizvadītajā naktī pie apjomīgiem līgumiem tika vairāki Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji, kuru skaitā bija arī 2023. gada čempions Ārons Gordons.

Denveras “Nuggets” sastāvā šobrīd ir trīs basketbolisti, kuri vidēji sezonā pelna vairāk nekā 30 miljonus ASV dolāru – Nikola Jokičs, Džamals Marejs un Maikls Porters jaunākais. No nākamās sezonas šim pulciņam pievienosies arī Gordons, kurš noslēdzis četru gadu līgumu ar kopējo vērtību 133 miljonu apmērā.

Pie apjomīgāka līguma ticis Atlantas “Hawks” potenciāli otrs labākais spēlētājs Džeilens Džonsons. 22 gadus vecais uzbrucējs ar “Hawks” parakstījis līgumu uz piecām sezonām par 150 miljoniem ASV dolāru.

Pavisam nedaudz vērtīgāku līgumu noslēdzis Orlando “Magic” aizsardzības speciālists Džeilens Sagss, viņa jaunā piecu gadu līguma kopējā summa būs 150,5 miljoni ASV dolāru.

Jaunu līgumu parakstījis arī Vašingtonas “Wizards” snaiperis Korijs Kisperts, kura jaunā vienošanās ar Vašingtonas klubu noslēgta uz trim sezonām ar kopējo vērtību 54 miljonu ASV dolāru apmērā.

185 miljonus ASV dolāru nākamajos piecos gados pelnīs Hjūstonas "Rockets" centrs Alperens Šengūns.

Jau ziņots, ka pie jauniem līgumiem tikuši arī Trejs Mērfijs un Džeilens Grīns.

Pagājušajā naktī noslēdzās periods, kurā debitantu līgumi beidzas šajā sezonā, var pagarināt kontraktus ar līdzšinējām komandām.

Pie jauna līguma netika gan Goldensteitas “Warriors” uzbrucējs Džonatans Kuminga, gan Čikāgas “Bulls” aizsargs Džošs Gidijs, kurš līdzšinējo karjeru pavadīja Oklahomsitijas “Thunder” rindās.

Izmantotie resursi:
https://x.com/ShamsCharania

     [+] [-]

, 2024-10-22 09:57, vakar
kā var šitā pārmaksāt? Kispers, Sagss tak ir nekādi, bet piem Sagam iedod tik cik KP, common

     [+] [-]

, 2024-10-22 10:10, vakar
cobham rakstīja: kā var šitā pārmaksāt? Kispers, Sagss tak ir nekādi, bet piem Sagam iedod tik cik KP, common
Nu gan pateikt ka Sugs ir nekāds esot vienam no līgas labākajiem aizsardzības mazajiem.Uzbrukumu arī uzlaboja un dabūja visai adekvātu summu.
Kisperta summai arī nav nekādas vainas.Tā summa tīriem trīņu metējiem jau gadus piecus ir tajās 14-17 mil robežās.

     [+] [-]

, 2024-10-22 10:11, vakar
Kkad tas burbulis plīsīs, tās summas ir nenormālas, jau tagad uz lejas gala komandu spēlēm tribīnes ir pašķidras.

     [+] [-]

, 2024-10-22 10:34, vakar
Vairāk vai mazāk visi šie līgumi atbilst tirgus situācijai. Vienīgais līgums, kas man neliekās atbilstošs ir Šengunam. Tomēr nav sevi vēl pierādījis. Aizsardzībā it īpaši. Tie viendimensionālie centri taču ir pilns. Un tagad maksāt 37 milj. sez. ir par sālītu. Atceros kad izlase spēlēja pret Turciju. Šenguns izskatījās nožēlojami pret KP, kuram ir arī laba aizsardzība un kuram alga ir 30 milj. Līdz ar to es teiktu 10 milj,/sezonā pārmaksāts. Un vēl jau nezin kas būs ar traumām. Re ku Buļļos spēlē uzbrukuma centrs Vučevič un saņem 20 milj. Par potenciālu un jaunību var 7 milj. pielikt. Tā kā nezinu kāpēc Centram jāmaksā tāda nauda. Allenam, kurš ir top centrs līgā maksā 30 milj. Līdz ar to jautājums vai HOU domā, ka Šneguns būs centrs zvaigzne kā Jokič/Embīd? Nu nezinu gan.

     [+] [-]

, 2024-10-22 10:39, vakar
GreenBoston#7 rakstīja: Nu gan pateikt ka Sugs ir nekāds esot vienam no līgas labākajiem aizsardzības mazajiem.Uzbrukumu arī uzlaboja un dabūja visai adekvātu summu.
Kisperta summai arī nav nekādas vainas.Tā summa tīriem trīņu metējiem jau gadus piecus ir tajās 14-17 mil robežās.
Es piekrītu par Suggsu. Pagājušajā sezonā parādīja ļoti labas tendences, labi sāka mest tālmetienus, nemaz nerunāsim par aizsardzību, iespaidīga - visas iespējas tik šī gada aizsardzības TOP3. Ritīgs 3 and D kapātājs/enerģijas spēlētājs. Noteikti sākumsastāva glue guy, jeb viens no atslēgas spēlētājiem. Lielākā daļa līgas trenneru gribētu tādu spēlētāju komandā. Kisperts - nu jā varbūt pāris milj. pa daudz, bet nu kurš tādus sīkumus līgā skaita. Snaiperis labs un pēc pāris gadiem nejutīs vairs līguma summu īpaši - tā būs tāda vidējā līgā snaiperim.

     [+] [-]

, 2024-10-22 10:59, vakar
Vispār Mērfija līgums arī adekvāts. Tagad tikai jātiek veiksmīgi vaļā no Ingrema. Jādabū kāds centrs jēdzīgs. Wiljams un Eitons no POR ir diezgan riskanti varianti. Bet Wiljamsam mazs līgums, tā kā nav tik traki, jautājums par veselību. McColumu arī var aizmainīt, bet nu līgums palicis uz 2 gadiem, neizskatās tik traģiski, kaut gan aizsargu pietiek un Hawkins jau tagad dažreiz izskatās labāk.

     [+] [-]

, 2024-10-22 11:13, vakar
Visas summas ir adekvātas jo NBA ir bizness. Ja to naudu nesadalīs spēlētājiem, tad to iegūs klubu īpašnieki. Kas jau tā ir miljardieri.