Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mērfijs un "Pelicans" vienojas par 112 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mērfijs un "Pelicans" vienojas par 112 miljonu līgumu
Trejs Mērfijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Pelicans" un aizsargs Trejs Mērfijs vienojušies par četru gadu līgumu 112 miljonu dolāru vērtībā.

Aizvadot trešo sezonu NBA, Trejs Mērfijs pagājušajā sezonā devās starta pieciniekā 23 no 57 spēlēm, vidēji izceļoties ar 14,8 punktiem un 4,9 atlēkušajām bumbām. Viņš vidēji nospēlēja vairāk par 29 minūtēm.

24 gadus vecais Mērfijs pagājušajā sezonā vidēji izpildīja 7,8 tālmetienus spēlē, trāpot 38,0%, kamēr karjeras griezumā viņa sekmes no perimetra ir vēl labākas (39,2%). Tāpat Mērfijs apliecināja sevi kā nozīmīgs palīgs aizsardzībā.

Naktī no trešdienas uz ceturtdienu Ņūorleānas "Pelicans" jauno sezonu sāks ar mājas spēli pret Čikāgas "Bulls", bet sagaidāms, ka Mērfijs savainojuma dēļ nevarēs doties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...