Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas "Roma" sezonas atklāšanas spēlē par kļūdu pieteikumā saņem tehnisko zaudējumu

Agris Suveizda

Itālijas "Roma" sezonas atklāšanas spēlē par kļūdu pieteikumā saņem tehnisko zaudējumu
Amadū Diavarā. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Itālijas piektais spēcīgākais futbola klubs "Roma" jauno sezonu sāka ar bezvārtu neizšķirtu izbraukumā pret "Hellas Verona", taču šodien klubam šajā spēlē tika piespriests tehniskais zaudējums.

Kamēr "Roma" uzbrukuma līderis Edins Džeko, gaidīdams iespējamo pāreju uz Turīnas "Juventus" vai arī citu klubu, palika rezervē, pamatsastāvā izgāja gvinejiešu pussargs Amadū Diavarā, kurš tika nomainīts 89. minūtē. Tieši Diavarā spēlēšana sacēla traci. Vasarā viņam apritēja 23 gadi, taču gvinejietis "Roma" pieteikumā arvien bija iekļauts kā U22 vecuma kvotas spēlētājs – pretrunā reglamentam.

Līgas sistēma automātiski esot "Roma" brīdinājusi par šo kļūdu, bet klubu līgā mierināja, ka tā esot tikai tehniska kļūme un lai par to nesatraucoties. Līgas puse gan pēc mača uzsvēra, ka gvinejietis tik un tā bija jāpārreģistrē atbilstoši, kas netika izdarīts. "Roma" sola iesniegt apelāciju, tomēr visdrīzāk tā nebūs sekmīga.

Ar to Veronas spēles sāga nebūt nav beigusies. Vēl pirms oficiālā lēmuma par tehnisko zaudējumu mediji mēļoja, ka atlūgumu šīs kļūdas dēļ iesniedzis "Roma" ģenerālsekretārs Pantaleo Longo, bet šovakar Sportitalia apgalvo, ka Longo jau ir atradis citu klubu. Kā jūs domājat – kuru? Protams, ka "Hellas Verona".

Nākamo spēli "Roma" aizvadīs svētdien, uzņemot Itālijas čempioni Turīnas "Juventus". Diavarā "Roma" aizvada otro sezonu un pirms gada par 21 miljonu eiro tika iegādāts no "Napoli".

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/159...

     [+] [-]

, 2020-09-22 22:48, pirms 4 gadiem
Itālijā šodien tādas jautrās ziņas. Piemēram, Fiorentina jaunais boss paziņoja, ka Florences stadions esot jaucams nost, neesot taču nekāds Kolizejs, ko vajadzētu saglabāt, jo viņa sievai esot bijis bail iet stadiona tualetē.

     [+] [-]

, 2020-09-22 23:06, pirms 4 gadiem
nu cik esmu dzirdeejis,tad Itaalijaa lielaakajaa dalja no stadioniem uz sabrukshanas robezas

     [+] [-]

, 2020-09-23 09:00, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: nu cik esmu dzirdeejis,tad Itaalijaa lielaakajaa dalja no stadioniem uz sabrukshanas robezas
Tur lielā bēda, ka daudzi vecie stadioni ir kultūras pieminekļi un tad atjaunošana ir apgrūtināta.

     [+] [-]

, 2020-09-23 10:35, pirms 4 gadiem
Šķiet, ka Romas ģenerālsekretārs sagādāja savam jaunajam klubam apzinātu dāvanu. Tādas klubu maiņas nenotiek vienā dienā, skaidrs, ka viņš zināja, ka pāries uz Verona. Tad nu vēl iedeva savam jaunajam klubam W tabulā