Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" aizsargam Debušī jāizlaiž trīs mēneši

Rolands Eliņš

"Arsenal" aizsargam Debušī jāizlaiž trīs mēneši
Matjē Debuši
Foto:AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Arsenal" paziņojis, ka tās starpsezonas jaunieguvumam Matjē Debušī veikta potītes operācija un laukumā viņš varēs atgriezties ne ātrāk kā pēc trim mēnešiem. Savukārt "Barcelona" sastāvā trauma guvuši Neimārs un Ivans Rakitičs, un viņu dalība trešdienas spēlē pret "Malaga" ir zem jautājuma zīmes.

Francijas izlases spēlētājs Matjē Debušī par "Arsenal" pārstāvi kļuva tikai pirms diviem mēnešiem, kad tika nokārtota viņa pāreja no "Newcastle United". Londonas komandas sastāvā viņš ieguva "Community Shield" un piedalījās sešās citās spēlēs, taču 13. septembra mačā pret Mančestras "City" savainoja kreiso potīti.

"Arsenal" treneris Arsens Vengers norādījis, ka Debušī sekmīgi pārcietis operāciju, taču viņa nespēlēšana komandai esot trieciens: "Cik tas būs liels, to redzēsim vien vēlāk, kad noskaidrosies, kā mēs varam aizvietot Debušī. Šim iemeslam mēs nopirkām Kalumu Čembersu."

Arī Čemberss tika savainots spēlē pret "City", līdz ar to Čempionu līgas mačā pret Dortmundes "Borussia" labā aizsarga pozīcijā devās 19 gadus vecais spānis Ektors Bellerins. Aizvadītās nedēļas nogalē Čemberss gan atgriezās sastāvā, palīdzot uzvarēt "Aston Villa". "Arsenal" jaunās sezonas sākumā ieņem ceturto vietu Premjerlīgā, bet Čempionu līgas grupu turnīru sākusi ar zaudējumu Dortmundei. D grupā spēlē arī "Galatasaray" un "Anderlecht". Labas ziņas gan Teo Volkota sakarā - Anglijas izlases uzbrucējs, kurš traumas dēļ nav spēlējis kopš janvāra, varētu atgriezties laukumā oktobrī pēc izlašu pārtraukuma.

Bez problēmām neiztiek arī Spānijas čempionāta līdere "Barcelona", kura sagrāvē 5:0 pār "Levante" pieredzēja Neimāra un Ivana Rakotiča savainojumus. Abiem futbolistiem tas netraucēja izcelties ar vārtu guvumiem, taču šodien viņiem veiktas medicīniskās pārbaudes, un, kā vēsta "Barcelona" oficiālā mājaslapa, viņu dalība trešdienas spēlē pret "Malaga" ir apšaubāma.

Izmantotie resursi:
Neymar and Rakitic do physiotherapy | FC Barcelona
BBC Sport - Mathieu Debuchy: Arsenal defender...

  +2 [+] [-]

, 2014-09-22 18:41, pirms 10 gadiem
Tas nu gan nav uz labu Man Čembers ļoti patika kā CB kopā ar Koscelniju un Debušī malā....nu dzīvosim redzēsim, visticamāk jau nekur tālu neatpaliks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-22 19:26, pirms 10 gadiem
sākas ierastā taciņa Arsenālam - traumu birums. Čemberss vēl nav gatavs spēlēt visu spēli katru reizi. Vengeram nāksies kaut ko domāt, citādi būs smagi

     [+] [-]

, 2014-09-22 20:00, pirms 10 gadiem
Kaut kāds lāsts pār Arsenal.
Debušī, Volkots, Žirū... un tā jau kuro gadu. Kad beidzot viņi spēlēs optimālajāsastāvā?

  +2 [+] [-]

, 2014-09-22 21:35, pirms 10 gadiem
Kili rakstīja: Nil, Nil atkal man izrādījās taisnība.

NilsK, 00:02, pirms 19 stundām, ignorēt, atbildēt
Kili rakstīja: No Neimāra nav diža jēga, pārāk traumatisks. Pēc mēneša komandai vismaz pievienosies Suaress.

nav jeegas?????Un kur traumatisks,speeli skatiijies, ar Neimaaru viss kaartiibaa,Luis Enrike pasteidzaas ar mainju,ar ko Neimaars nebija iipashi laimiigs
kas ta taa pa traumu,ka jau peec divaam dienaam buus gatavs speeleetaajs????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-22 22:01, pirms 10 gadiem
Kili rakstīja: kā vēsta "Barcelona" oficiālā mājaslapa, viņu dalība trešdienas spēlē pret "Malaga" ir apšaubāma.
kaut kaa neredzu nevienaa vietaa ko taadu Barcas maajaslapaa,speeleetaaji bijushi pie fizioterapeeta un tas ar viss

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 08:44, pirms 10 gadiem
Arsenāl un BVB turpina dot darbu mediķiem...