Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Miličičs atgriežas basketbolā, NBA vietā spēlēs "Crvena Zvezda"

Andrejs Siliņš

Miličičs atgriežas basketbolā, NBA vietā spēlēs "Crvena Zvezda"
Darko Miličičs
Foto: AFP/Scanpix

Viens no serbu populārākajiem basketbolistiem Darko Miličičs, kurš aizvadījis desmit sezonas Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), pēc aptuveni gada pārtraukuma rudenī atgriezīsies basketbolā, pārstāvot Belgradas "Crvena Zvezda" krāsas.

213 centimetrus garais Miličičs lielāko troksni NBA izraisīja vēl pirms savas debijas spēles, kad 2003. gada draftā serbu centru Detroitas "Pistons" izvēlējās ar otro kārtas numuru aiz Lebrona Džeimsa. "Pistons" deva priekšroku Miličičam nevis, piemēram, Krisam Bošam, Dveinam Veidam, Karmelo Entonijam un vēl virknei šobrīd ļoti labu spēlētāju.

Laukumā Miličičam tādu troksni vairs sarīkot neizdevās - nevienā no desmit sezonām centrs nav spējis vidēji savākt vairāk par 8,8 punktiem un 6,1 atlēkušo bumbu... Karjeras laikā serbs spēlējis ne tikai Detroitā, bet arī Orlando "Magic", Memfisas "Grizzlies", Ņujorkas "Knicks" un Minesotas "Timberwolves", bet pirms nu jau beigušās sezonas Miličičs pievienojās Bostonas "Celtics". Tur gan nospēlētas vien piecas minūtes, pēc kurām basketbolists personisku iemeslu dēļ pameta komandu un basketbolā neatgriezās visu sezonu.

Dīkstāve gan neturpināsies - Miličičs vienojies par līgumu uz divām sezonām ar savas dzimtās Serbijas un arī Adrijas līgas vicečempioni "Crvena Zvezda". Jāatceras, ka pirms nonākšanas NBA Miličičs pārstāvēja citu serbu komandu "Hemofarm".

"Crvena Zvezda" zaudējumi sīvākajai konkurentei "Partizan" ar Dāvi Bertānu ierindā finālos gan vietējā čempionātā, gan Adrijas līgā likusi laicīgi uzsākt komandas veidošanu jaunajai sezonai. Klubs jau noslēdzis līgumu arī ar slovēņu aizsargu Jaku Blažiču, bet ar amerikāņu aizsargu Demarkusu Nelsonu līgums pagarināts uz vēl vienu sezonu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-22 16:00, pirms 11 gadiem
Lai izdodas cerams vins vares veiksmigi atsakt savu karjeru, Eiropā

  +1 [+] [-]

, 2013-06-22 16:43, pirms 11 gadiem
atceros, kā Hemofarm pret Skonto spēlēja Manēžā.. 17g Biedriņš pret Miličiču.. Kriss Mulins vēl stāvēja rindā pēc biļetēm.

     [+] [-]

, 2013-06-22 20:55, pirms 11 gadiem
be_like_mike rakstīja: atceros, kā Hemofarm pret Skonto spēlēja Manēžā.. 17g Biedriņš pret Miličiču.. Kriss Mulins vēl stāvēja rindā pēc biļetēm.
kad murgo par biļetēm, tad vismaz ar domu, ka bez tevis vēl kāds tam tic...

     [+] [-]

, 2013-06-23 11:51, pirms 11 gadiem
be_like_mike rakstīja: atceros, kā Hemofarm pret Skonto spēlēja Manēžā.. 17g Biedriņš pret Miličiču.. Kriss Mulins vēl stāvēja rindā pēc biļetēm.
Toreiz Skonto biļetes deva lauku skolām