Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas jaunais kapteinis atvainojas Slovākijas izlasei par nepieklājīgo žestu

Rolands Eliņš

Baltkrievijas jaunais kapteinis atvainojas Slovākijas izlasei par nepieklājīgo žestu
Jegors Šarangovičs (pa kreisi). Foto: Reuters/Scanpix

Baltkrievijas hokeja izlases uzbrucējs Jegors Šarangovičs publiski atvainojies Slovākijas izlasei par savu uzvedību vakardienas spēlē pasaules čempionātā, kad pēc nerealizēta bullīša, noslidojot gar pretiniekus soliņu, parādīja nepieklājīgu žestu.

Baltkrievijas un Slovākijas spēles trešā perioda izskaņā Šarangovičs guva vārtus, panākot 2:4. 59. minūtē viņam radās iespēja izpildīt soda metienu, kas varēja Baltkrieviju pievilkt jau soļa attālumā līdz neizšķirtam, taču viņš savu iespēju neizmantoja. 22 gadus vecais uzbrucējs no NHL kluba Ņūdžersijas "Devils" atgriezās uz savas komandas rezervistu soliņa, taču nesavaldījās un veltīja demonstratīvu žestu Slovākijas izlases hokejistiem, pieliekot roku pie auss, sak, ka nedzird viņus, bet pēc tam parādīja nepieklājīgu žestu, kuru pilnā apmērā novērtēt neizdevās viņa hokejista cimda dēļ.

Baltkrievija pēc tam zaudēja ar 2:5, bet Krievijas medijs "Hokej bez zritelej" pēc spēles vēstīja, ka Šarangovičam par šo izgājienu draud IIHF disciplinārsods par nesportisku uzvedību. Viņš pēc tam gan publiski atvainojies saviem pretiniekiem.

"Mačā pret Slovākiju mans sarūgtinājums noveda pie kaunpilnas un bezatbildīgas darbības pretinieku komandas soliņa virzienā. Manai rīcībai nav attaisnojuma," savos sociālajos tīklos raksta Jegors Šarangovičs, šobrīd spilgtākā jaunā Baltkrievijas hokeja zvaigzne. Šosezon NHL viņš izcēlās ar 30 gūtiem punktiem 54 spēlēs.

"Šī epizode neatspoguļo mani kā personību vai hokejistu," raksta Šarangovičs. "Kā izlases kapteinis es ar lielu cieņu izturos pret savām darbībām hokeja laukumā. Taču šodien es pievīlu komandu, trenerus un līdzjutējus. Vēlos atvainoties Slovākijas izlasei, lai varētu kopīgi atstāt šo brīdi pagātnē."

Baltkrievijai nākamā spēle čempionātā būs rītdien pret Zviedriju.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2021-05-22 13:21, pirms 3 gadiem
Šaraškovičš īsts, noņemt kapteiņa apsēju!!!

  +3 [+] [-]

, 2021-05-22 14:30, pirms 3 gadiem
baķkas skolniece

     [+] [-]

, 2021-05-22 14:37, pirms 3 gadiem
bidlu nevar noslēpt, tai ir tendence lauzties uz āru.

     [+] [-]

, 2021-05-22 14:47, pirms 3 gadiem
Nu nebūs šiem sava valsts !

     [+] [-]

, 2021-05-22 15:14, pirms 3 gadiem
Nekas jau tur tāds nebija. Interesantākas attiecības bija 2019.g. PČ mačā Latvija - Zviedrija, kad Bukarts pēc vārtu guvuma noslidoja gar zviedru soliņa un demonstratīvi priecājās.

  -1 [+] [-]

, 2021-05-22 15:39, pirms 3 gadiem
Nu parastā bidlarusijas cūka..tāda tā viņu atkritumu pasaule..

     [+] [-]

, 2021-05-22 16:25, pirms 3 gadiem
ilinens rakstīja: Šaraškovičš īsts, noņemt kapteiņa apsēju!!!
Ka tik nepiešķir kādu ordeni, kad atgriezīsies mājās