Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Lukašenko: "Ar tādu spēli Baltkrievijai elitē nav ko darīt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lukašenko: "Ar tādu spēli Baltkrievijai elitē nav ko darīt"
Aleksandrs Lukašenko
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Aizvadītajā pasaules čempionātā Baltkrievijas hokeja izlase septiņās spēlēs neguva nevienu punktu un izkrita no elites divīzijas. Valsts prezidents Aleksandrs Lukašenko uzskata, ka tur ir viņu vieta, taču ar to nav jāsamierinās.

"Mūsu izlase izkrita no elites divīzijas - tas atbilstoši, tur ir viņu vieta. Tajā divīzijā ar tādu spēli viņiem nav ko darīt. Bet ar to mēs nekādi nevaram samierināties," atzīst valsts vadītājs.

Kontinentālajā hokeja līgā Baltkrievijai ir klubs, taču tas regulāri netiek izslēgšanas mačos, turklāt lielu lomu spēlē leģionāri. "Tagad federācija arvien vairāk norāda uz Minskas "Dinamo", kas ir nacionālās izlases hokejistu sagatavošanas bāze. Klubs saka, ka viņiem pašiem vajag spēlēt, uzvarēt un parādīt spēli, tāpēc ir savas intereses. Lai mums nebūtu domstarpību, vajag izdarīt tā, lai labākie spēlētāji spēlētu "Dinamo", bet labākie dinamieši - izlasē," spriež Aleksandrs Lukašenko. "Upurējot citu (vēlams, protams, bez upura), mums priekšroka jādod izlasei. Visam jābūt vērstam uz valsti. Jāspēlē baltkrievu hokejistiem un vispirms jau vārtsargiem."

2018. gada pasaules čempionātā Baltkrievijas izlase septiņos mačos guva astoņus vārtus un ielaida 36 ripas. "Tā nav lieta, ka mums nav normālas aizsardzības. Un arī uzbrukuma nav. Ja desmit mačos nevar gūt desmit vārtus, tad tā nav komanda," norāda valsts prezidents.



Izmantotie resursi:
belta.by

  +2 [+] [-]

, 2018-05-22 15:54, pirms 6 gadiem
vēl viens "bāzeskluba" funis

  +2 [+] [-]

, 2018-05-22 15:59, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: vēl viens "bāzeskluba" funis
Varu derēt, ka pat vizuāli Fuņa ir līdzīgs attēlā redzamajam kungam!

  +5 [+] [-]

, 2018-05-22 16:18, pirms 6 gadiem
Vispār ir informācija par Baltkrievijas izlases spēlētājiem? Vai viņi atgriezās mājās?

     [+] [-]

, 2018-05-22 21:02, pirms 6 gadiem
Skatos te fuņa tēmu attīsta. Gribētos zināt kas īsti skaitās bāzes klubs izlasei. Domāju vispārināti nevis tikai Latviju un DR. Ja izlasē ir 33 % no viena kluba, ja izlasē ir 50% , ja izlasē ir 60, 70, 80 %. Vai ir kādi citi rādītāji?

     [+] [-]

, 2018-05-22 21:03, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Vispār ir informācija par Baltkrievijas izlases spēlētājiem? Vai viņi atgriezās mājās?
Droši vien atgriezās kopā un tad viņus sadalīja pa daļām atšķirībā no Latvijas kas atgriezās pa daļām un tad droši vien montēja kopā.

     [+] [-]

, 2018-05-23 15:24, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Droši vien atgriezās kopā un tad viņus sadalīja pa daļām atšķirībā no Latvijas kas atgriezās pa daļām un tad droši vien montēja kopā.
belari taču ir cilvēki, žēl ka sadalīja