Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas cīkstone Antipova zaudē ceturtdaļfinālā, taču pretendē uz Eiropas bronzu

Agris Suveizda

Latvijas cīkstone Antipova zaudē ceturtdaļfinālā, taču pretendē uz Eiropas bronzu
Elīna Ziediņa (no labās), Alīna Aleksandra Antipova un trenere Laura Skujiņa. Foto: Latvijas Cīņas federācija

Polijas galvaspilsētā Varšavā turpinās Eiropas čempionāts cīņas sporta veidos. Latvijas brīvās cīņas sportiste Alīna Antipova rīt aizvadīs cīņu par bronzu.

Brīvās cīņas svara kategorijā līdz 65 kilogramiem dāmu konkurencē piedalījās 12 dalībnieces. 20 gadus vecā Antipova kvalifikācijas kārtu izlaida, bet Eiropas čempionātu sāka ar zaudējumu ceturtdaļfinālā, 83 sekunžu laikā ar 0:10 piekāpjoties moldāvu cīkstonei Irinai Ringači.

Tā kā Ringači pusfinālā ar 13:2 pieveica arī polieti Aleksandru Volčiņsku un iekļuva finālā, Antipova ieguva iespēju turpināt čempionātu un cīnīties par bronzu – viņai pretī bronzas finālā stāsies jau pieminētā mājiniece Volčiņska. Otru bronzu Irina Netreba no Azerbaidžānas dalīs ar rumānietes Krištas Inčes un krievietes Ļubovas Ovčarovas dueļa veiksminieci.


Atgādinām, ka pirms divām dienām sensacionālu Eiropas bronzu ieguva Alans Amirovs, kurš svara kategorijā līdz 79 kilogramiem bronzas finālā pieveica azerbaidžāni Rašadu Jusifli.

Izmantotie resursi:
https://uww.org/event/european-cham...