Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grifins pēc debijas "Nets" sastāvā: "Šis bija labs sākums, tomēr man joprojām ir vieta izaugsmei"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Grifins pēc debijas "Nets" sastāvā: "Šis bija labs sākums, tomēr man joprojām ir vieta izaugsmei"
Džeimss Hārdens un Bleiks Grifins. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu Bruklinas "Nets" izcīnīja uzvaru pār Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 113:106. "Wizards" sastāvā traumas dēļ nespēlēja Dāvis Bertāns, savukārt "Nets" rindās debitēja Bleiks Grifins, kurš pauda prieku par atgriešanos laukumā.

Grifins 15 minūtēs izcēlās ar diviem punktiem, divām atlēkušajām bumbām un vienu bloku. Savus vienīgos punktus viņš guva ar danku, turklāt jāpiemin, ka pēdējo reizi Grifins šādā veidā izcēlās 2019. gada 12. decembrī. "Tas bija lieliski. Kad to paveicu, zināju, kāda reakcija būs uz soliņa, tāpēc centos neskatīties tā virzienā. Tomēr man neizdevās noslēpt savu gandarījumu," par realizēto bumbas triecienu grozā no augšas izteicās Grifins. "Bija ļoti patīkami atgriezties laukumā. Uzskatu, ka šis bija labs sākums, tomēr man joprojām ir vieta izaugsmei," par debijas maču "Nets" sastāvā sacīja spēka uzbrucējs.

Bruklinas panākumu kaldināja Džeimsa Hārdena un Kairija Ērvinga rezultatīvais sniegums, gūstot attiecīgi 28 un 26 punktus. Savukārt "Wizards" līderis Rasels Vestbruks atzīmējās ar kārtējo triple-double, izceļoties ar 29 punktiem, 13 bumbām zem groziem un 13 piespēlēm, taču ar to nebija gana, lai izcīnītu uzvaru. Vēl trīs minūtes līdz pamatlaika izskaņai "Nets" bija tikai viena punkta pārsvars. "Mums bija iespēja gūt panākumu. Pretinieki aizvadīja veiksmīgāku spēles izskaņu," sacīja Vašingtonas kluba galvenais treneris Skots Brukss.

Jāpiemin, ka šī bija pirmā Bruklinas uzvara pār Vašingtonu šajā sezonā. Abās iepriekšējās tikšanās reizēs veiksmīgāki izrādījās "Wizards".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...

     [+] [-]

, 2021-03-23 01:05, pirms 3 gadiem
nets paliek arvien patikamaka un patikamaka komanda grifins zvers ka savos ziedu laikos cerams panjems shogad puikas titulu

     [+] [-]

, 2021-03-23 13:11, pirms 3 gadiem
Izrādās čalis joprojām var arī iedankot, ko nebija darījis spēlēs jau kopš 2019.gada