Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Pārkāpumiem bagātā cīņā "Barys" pievar Kuldas vienību

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pārkāpumiem bagātā cīņā "Barys" pievar Kuldas vienību
Artūrs Kulda
Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu otrās kārtas otrajā mačā Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Yulajev" šodien izbraukumā izvirzījās vadībā (2:0), bet turpinājumā atzina Astanas "Barys" pārākumu (2:5). Līdz ar to Austrumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts tagad ir 1-1.

Astanas mača pirmajā periodā ritēja līdzvērtīga cīņa - vispirms divus vārtus guva viesi no Baškortostānas galvaspilsētas, bet mājinieki atbildēja ar vienu ripu (1:2). Otrajā periodā spēles grožus savās rokās ņēma mājinieki, un viņu centieni bija pietiekoši rezultatīvi, lai pārņemtu vadību (3:2).

Trešā perioda sākumā astanieši ieguva jau divu vārtu pārsvaru (4:2), kas izraisīja noraidījumu virteni - divarpus minūšu laikā seši spēlētāji saņēma pa divām minūtēm, tostarp arī mūsu Kulda (viņš atbildēja uz spēka paņēmienu), savukārt ufietis Brents Sopels dabūja desmit minūtes par tiesnešu apvainošanu. Tika nolemts, ka "Barys" pienākas lielais vairākums. Pēc minūtes spēli pārtrauca vēl viena saķeršanās, kuras rezultātā četri spēlētāji saņēma pa divām minūtēm. Drīz pēc tam, kad komandas atkal varēja darboties pilnos sastāvos, Kulda un pretinieks apmainījās ar sitieniem, kam sekoja abpusējs noraidījums. Daudzie pārkāpumi noslēguma periodā tomēr neietekmēja mača rezultātu. Pamatlaika pēdējā minūtē komandas laukumā spēlēja pilnos sastāvos, un tad mājinieki guva pēdējos vārtus (5:2). Astanas "Barys" izcīnīja uzvaru un panāca izlīdzinājumu sērijā.

Šajā mačā Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda laukumā bija 19:06 minūtes (otrais lielākais rādītājs komandā), bloķēja divus metienus un veica divus spēka paņēmienus, kā arī saņēma 4 soda minūtes.


Citā mačā Magņitogorskas "Metallurg" trešajā periodā izturēja Novosibirskas "Sibir" spiedienu (3:2). Līgas rezultatīvākā triecienmaiņa (Mozjakins-Kovaržs-Zaripovs) šoreiz iemeta tikai vienu ripu. Sērijā 2-0 par labu Urālu vienībai.

Cerības kausa Rietumu pusfināla pirmajā spēlē Čerepovecas "Severstal" ar 5:2 mājās sakāva Minskas "Dinamo". Zviedru uzbrucējam Linusam Videlam vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet vēl vārtus guva Ņikita Popovs, Vadims Berdnikovs, Jevngenijs Monss un Pāvels Černovs. Rīt paredzēta jau otrā spēle.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -4 [+] [-]

, 2014-03-22 15:48, pirms 10 gadiem
Malači Barys, par 4:1 sērijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-22 15:56, pirms 10 gadiem
LiveGames rakstīja: Par skaistu aplauzienu Kuldam, lai dodas uz entuziastu hokeju līgu spēlēt, gan jau kāds statoil, vai pīles paņems!
kas tu tāds esi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-03-22 16:21, pirms 10 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: Malači Barys, par 4:1 sērijā!
Kulda tak spēlē otrā komandā. Par to būtu mums jāfano.. ā tu laikam esi viens no tiem riebīgajiem sc lietotājumiem, kuriem patīk darīt visu speciāli pretējo. Slikts cilvēks tad esi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-22 16:57, pirms 10 gadiem
Lieliem ekspertiem laikam ne vien ir galvenais uzdevums neatbalstīt Dinamo, bet arī pārējās komandas, kur kāds latviešu pārstāvis.

     [+] [-]

, 2014-03-22 17:09, pirms 10 gadiem
Kas tas par vārdu "pievar"?