Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pepe nosauc tiesnesi par kuces dēlu

Jānis Pārums

Pepe nosauc tiesnesi par kuces dēlu
Pepe
Foto: AP/Scanpix

Pēc tam, kad trešdien Madrides "Real" Spānijas čempionāta spēlē nespēja uzvarēt "Villarreal" (1:1), bet galvenais treneris Žozē Mourinju un divi laukuma spēlētāji tika noraidīti, kritiski vārdi tikuši veltīti mača galvenajam tiesnesim. Ar viskrāšņāko apzīmējumu tiesnesim izcēlies Pepe.

Portugāļu futbolists pēc spēles centies konfliktēt ar mača galveno tiesnesi Hosē Paradasu Romero, taču, tad tiesnesis nav ļāvies provokācijām, tāpēc pa ceļam uz ģērbtuvēm Pepe iesaucies: "Tu nozagi mums spēli, tu, kuces dēls". Romero Pepes darbības pieminējis savā pēcspēles atskaitē, tāpēc futbolista uzvedību tagad izskatīs Spānijas Futbola federācija.

Sankcijas draud arī Madrides "Real" galvenajam trenerim Žozē Mourinju, kurš neieradās uz pēcspēles preses konferenci. Jāatgādina, ka spēles gaitā viņš par diskusijām ar tiesnešiem tika padzīts no komandas soliņa.

"Real" brazīliešu leģionārs Marselu pēc mača atzina: "Mēs smagi strādājam, bet reizēm tiesneši ir pret mums. Jāuzlabo dažas lietas un jāturpina strādāt. Domāju, ka katra komanda priecātos būt līderpozīcijās ar sešu punktu atrāvienu (tieši tik šķir abas galvenās Spānijas titula pretendentes "Real" un "Barcelona" – aut.). Mums jāsaglabā miers. Šī spēle bija smaga, taču viss ir kārtībā. Mēs netikām pie uzvaras, tomēr komandas gars ir labs."

Izmantotie resursi:
goal.com

1 2 40 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2012-03-22 11:13, pirms 13 gadiem
tagad atkal sāks visi runāt ka tiesneši palīdz barsai
Slēpts komentārs: gurgucis

  -2 [+] [-]

, 2012-03-22 11:16, pirms 13 gadiem
Nebiju gaitenī uz ģērbtuvēm, bet redzēju, ka pēc finālsvilpes Pepe momentā piegāja pie tiesneša, bez kādas šķietamas ironija paspieda roku un momentā aiztinās. Līdz jebkādai "konfliktēšanai pēc spēles" tur bija tālu.

  +4 [+] [-]

, 2012-03-22 11:17, pirms 13 gadiem
aleksejs1988 rakstīja: tagad atkal sāks visi runāt ka tiesneši palīdz barsai
Kā jau parasti ,kad REAL zaudē tiesneši vainīgi

  +8 [+] [-]

, 2012-03-22 11:18, pirms 13 gadiem
Varbūt viņš to uzzinaja no drošiem avotiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: retais

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 11:31, pirms 13 gadiem
messibesii3 rakstīja: bet tā jau arī irtiesneši velk Farsu
Tiesneši velk "Villarreal" Viņi vienkārši ir The Beatles fani un viņiem patīk "dzeltenas zemūdenes"

  +8 [+] [-]

, 2012-03-22 11:35, pirms 13 gadiem
messibesii3 rakstīja: bet tā jau arī irtiesneši velk Farsu
vnk... Kāpēc vajag tādu stulbumu malt? Obligāti ir vajadzīgs kāds, kurš NEKO nesaprot, visticamāk nevienu spēli nav skatījies, bet visu tik lieliski zin, cik negodīgi viss notiek pret klubu, kas viņam nemaz tik ļoti neinteresē, bet ka tik pasprēgāt pret Barsu, lai būtu pamanāms.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 11:36, pirms 13 gadiem
budd rakstīja: vnk... Kāpēc vajag tādu stulbumu malt? Obligāti ir vajadzīgs kāds, kurš NEKO nesaprot, visticamāk nevienu spēli nav skatījies, bet visu tik lieliski zin, cik negodīgi viss notiek pret klubu, kas viņam nemaz tik ļoti neinteresē, bet ka tik pasprēgāt pret Barsu, lai būtu pamanāms.
Bet līga tikai iegūst... Ar šādu intrigas palielināšanos pasaules uzmanība tikai palielinās!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 11:40, pirms 13 gadiem
retais rakstīja: Bet līga tikai iegūst... Ar šādu intrigas palielināšanos pasaules uzmanība tikai palielinās!
Nu Tu tiešām gribi teikt, ka tiesnešiem ir uzdevums radīt intrigu turnīra tabulā? Kādas muļķības, turklāt, ja tie, kas izsaka šādus komentārus skatītos spēles, tad neviens no viņiem nekad neko tādu neidomātos pateikt. Jo, ja nu kāds šosezon var raudāt par tiesnešiem, tad tie būtu tieši Barsas fani, tikai viņi to nedara ( es vismaz ceru )

  +4 [+] [-]

, 2012-03-22 11:44, pirms 13 gadiem
RM komanda sastaav no speeleetajiem ar pardabiskaam speejaam, vini vienkarshi nevar zaudeet, bet ja vini zaudee, tad pavisam noteikti, pie taa ir vainojami tiesneshi Taa komanda ir nozeelojama, ceru vini nekluus par spanijas cempijoniem!

  -2 [+] [-]

, 2012-03-22 11:45, pirms 13 gadiem
budd rakstīja: Nu Tu tiešām gribi teikt, ka tiesnešiem ir uzdevums radīt intrigu turnīra tabulā? Kādas muļķības, turklāt, ja tie, kas izsaka šādus komentārus skatītos spēles, tad neviens no viņiem nekad neko tādu neidomātos pateikt. Jo, ja nu kāds šosezon var raudāt par tiesnešiem, tad tie būtu tieši Barsas fani, tikai viņi to nedara ( es vismaz ceru )
Es vnk saku ka šāda iespēja ir diezgan ticama! Protams Real vajadzēja uzvarēt pastarīti jau 1majā puslaikā, bet nu jaatzist ka daži lēmumi no tiesneša puses bija diezgan neloģiski!

Barsai mazāk krist vajag, savādāk jau tiesnesis nevar saprast-atkal simulē,vai čista kāds pieskārās...
Un Eiropā Barsu pārāk daudz atbalsta tiesneši! Ja finālā būs RM pret Barsu (ČL) , tad man tiešām bai kādus brīnumus tiesnesis tur var sastrādāt, lai gan protams ceru ka viss būs godīgi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-03-22 11:59, pirms 13 gadiem
Tiesnesis noraka maču, teorētiski, jau viņš darija visu pēc tiesnešu ābeces, bet nu futbols ir kas vairāk un tiesnesi neizprotu to otru pusi. Bet nu futbols dēļ tādiem paliek interesantāks un tai pašā laikā nepatīkamāks, bet nu ko darīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-22 12:12, pirms 13 gadiem
"Tu nozagi mums spēli, tu, kuces dēls".

Aaarpraats!Vaarda briiviibu futbolistiem,lai izsakaasTiesnesi kaputNu sodu jau par taadiem izteicieniem dabuus labi,ka tiesnesis no kaada real liidzjuteeja pa galvu ar kaadu prieksmetu nedabuuja!Atceros kad vepra speelee laikam 03 gadaa 4empionu liigaa tiesnesis noraavaas ar asu prieksmetu,ka galva bija asiniis!0:3 laikam diskaabeli iedeva Romai laikam!Nav svariigi,bet tiesnesiem jaabuut uzmaniigiem no karstasiniigajiem liidzjuteejiem.P.s.Ja nemaldos fantomasam iemeta vai veel vienam lisajam(kuri toreiz bija vieni no labaakajiem tiesnesiem)!

  -4 [+] [-]

, 2012-03-22 12:32, pirms 13 gadiem
Sporta Eksperts rakstīja: Okei, Madrides spēlētāji nemāk zaudēt. Par visiem šiem izteicieniem viņi būtu jāsoda.
Bet.
Bet - būtu jādod gadu diskvalifikācijas visiem tiem Pedro, Busketiem un citiem čigāniem, kas katrā otrajā Barsas uzbrukumā simulē, gāžoties zemē vārtoties utt.
Viens ir nospēlēt kādā epizodē rupjāk un par to saņemt sodu - bet kāpēc lai par pretīgu simulāciju, kas tiek darīta slepus, nevajadzētu saņemt sodu?
+ tev, itseviski peec arkaartiigas vaartishanaas pa zali, aiz nenormaalaam saapeem, pec 1 min vini piecelas itkaa nkas nav bijis!

  +4 [+] [-]

, 2012-03-22 12:44, pirms 13 gadiem
Shao rakstīja: Nebiju gaitenī uz ģērbtuvēm, bet redzēju, ka pēc finālsvilpes Pepe momentā piegāja pie tiesneša, bez kādas šķietamas ironija paspieda roku un momentā aiztinās. Līdz jebkādai "konfliktēšanai pēc spēles" tur bija tālu.
Tā bija vistīrākā ironija.. tiesnesi vēl padomāja va vispār paspiest roku, jo tas viss izskatījās pēc klajas ņirgāšanās. Bet Real paliek Real neko no viņiem vairāk arī nesagaidīsi

     [+] [-]

, 2012-03-22 12:54, pirms 13 gadiem
Krištiano Ronaldo rakstīja: Tā bija vistīrākā ironija.. tiesnesi vēl padomāja va vispār paspiest roku, jo tas viss izskatījās pēc klajas ņirgāšanās. Bet Real paliek Real neko no viņiem vairāk arī nesagaidīsi
Par to, vai tā bija ironija, var diskutēt. Man likās, ka ne. Tas, ka Pepe uzreiz pēc rokas paspiešanas gāja prom un tiesnesim nepateica nevienu vārdu, gan ir fakts
Mani kā Barselonas līdzjutēju gan, protams, pārāk neapbēdina šādas razborkas, kuras Pepe ar savu iepriekšējo uzvedību ir ļoti nopelnījis.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-22 12:58, pirms 13 gadiem
retais rakstīja: Protams Real vajadzēja uzvarēt pastarīti jau 1majā puslaikā, bet nu jaatzist ka daži lēmumi no tiesneša puses bija diezgan neloģiski!.
Pirmajā puslaikā Zemūdenes čotko bija labākā komanda laukumā un bija tuvāk golam. Otrajā Real pēc Crona gola savācās un sāka spēlēt drošo, dominanto Mauriņa futbolu. Kopumā neizšķirts, manuprāt, godīgs rezultāts. Ja Real nebūtu rādījuši nervus pēc Sennas gola, tad arī pret tiesnesi nevienam īpašu pretenziju nebūtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-03-22 14:43, pirms 13 gadiem
pēc katras spēles, kurā Real ielaiž vārtus, viņi noliek tiesnesi. tad Mouriņjū, tad Ronaldū, tagad Pepe. varbūt vajag sist vairāk pret klubu, kas atrodas zemāk par vidusdaļu turnīra tabulā? vai varbūt labāk aizsargāties, nevis ķemmēt matus aizsardzībā?

     [+] [-]

, 2012-03-22 15:50, pirms 13 gadiem
Nemiroff rakstīja: Tiesnesis noraka maču, teorētiski, jau viņš darija visu pēc tiesnešu ābeces, bet nu futbols ir kas vairāk un tiesnesi neizprotu to otru pusi. Bet nu futbols dēļ tādiem paliek interesantāks un tai pašā laikā nepatīkamāks, bet nu ko darīs.
Nu zin futbola ģēnijs ierunājās!!!! Smiekli nāk kāds lauķis te saka ka tiesnesis nesaprot spēli! Paņem pats kādu reizi svilpi mutē un nosvilpo spēli, kura ir augstakā līmeni par berndārzu! MEISTAR!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 15:57, pirms 13 gadiem
messibesii3 rakstīja: vispār es sieviešu futbolu,ko spēlē Farsa neskatos,ja vien pretī nespēlē man interesējošas komandas
Bet visu laiku atstaj stulbus komentarus kad Messi iesit tas ir ''halava'' (veiksme u.t.t.) ka tu vari zinat ka tas ir ''halava'' ja tu pat speli neskaties!?!?

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 16:14, pirms 13 gadiem
viņš ir morāls urods to jau visi saprata iepriekš atceroties viņa rīcības

  +3 [+] [-]

, 2012-03-22 16:35, pirms 13 gadiem
pepe jau nav futbolists

  +1 [+] [-]

, 2012-03-22 16:37, pirms 13 gadiem
vienmēr jau citus vainot ir vieglāk, es jau nesaku ka nepelnīti, bet tomēr, jāsāk pašiem kko mainīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-22 17:54, pirms 13 gadiem
Sporta Eksperts rakstīja: Okei, Madrides spēlētāji nemāk zaudēt. Par visiem šiem izteicieniem viņi būtu jāsoda.
Bet.
Bet - būtu jādod gadu diskvalifikācijas visiem tiem Pedro, Busketiem un citiem čigāniem, kas katrā otrajā Barsas uzbrukumā simulē, gāžoties zemē vārtoties utt.
Viens ir nospēlēt kādā epizodē rupjāk un par to saņemt sodu - bet kāpēc lai par pretīgu simulāciju, kas tiek darīta slepus, nevajadzētu saņemt sodu?
Di Mariju un Ronaldo uzreiz vari apbedīt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-22 18:21, pirms 13 gadiem
es daudz ko saprotu, bet nu tikai ne to, kaa Barcai simuleeshanu var paarmest komandas liidzjuteeji, kuraa speelee di maria, pepe, kaljehons. kur simulee pat "sliktais puika" laas. vechi, juus esat kaut kaadi... TSO nozombeeti

P.S. pepe ir unikaals cilveeks - mieriigs, gjimenisks, pieticiigs parastaa dziivee un pilniigs dziivnieks uz laukuma. saliidzinaam ar kakaa un uzreiz redzams, kursh no kaadas vides ir ceelies.
P.S.S. shosezon tiesnesis Barcai paliidzeeja vienaa speelee - pret ATM, bet bija arii, kad notiesaaja, kaa pret ESP. RM shii bija pirmaa speele, kur tiesnesis it kaa nepaliidzeeja (kaut gan neiedeva 100% pendeli), kaut gan ieprieksh vairaakaas speelees ljoti pat izliidzeeja. un uzreiz saakas verveleeshana.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-22 18:57, pirms 13 gadiem
sochee rakstīja: Kā jau parasti ,kad REAL zaudē tiesneši vainīgi
Real nezaudēja, murmuli!

  -3 [+] [-]

, 2012-03-22 21:01, pirms 13 gadiem
Robis87 rakstīja: RM komanda sastaav no speeleetajiem ar pardabiskaam speejaam, vini vienkarshi nevar zaudeet, bet ja vini zaudee, tad pavisam noteikti, pie taa ir vainojami tiesneshi Taa komanda ir nozeelojama, ceru vini nekluus par spanijas cempijoniem!
nozelojama komanda ir barca paskaties ka tur visi raud kad pret viniem parkap noteikumus uzreiz skrien pie tiesnesa lai rada dzelteno kartiti. tas ir nozelojami tadai komandai pikst par katru sodu

     [+] [-]

, 2012-03-22 22:33, pirms 13 gadiem
predator rakstīja: nozelojama komanda ir barca paskaties ka tur visi raud kad pret viniem parkap noteikumus uzreiz skrien pie tiesnesa lai rada dzelteno kartiti. tas ir nozelojami tadai komandai pikst par katru sodu
Un kurš Spānijā tā nedara? Varbūt uzreiz aizklapēt ciet "La Liga", lai nebojātu Tev nervus? Īpaši aktīva apelēšana pie tiesnešiem notiek "El Clasico", turklāt vienlīdzīgi no abām pusēm. Ko nu?!
1 2 40 komentāri