Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" lūkos noslēgt sēriju savā laukumā, "Lāse" to nepieļaut

Jānis Celmiņš

"Biolars" lūkos noslēgt sēriju savā laukumā, "Lāse" to nepieļaut
Foto: Jānis Slišāns

Vakar noskaidrojās pirmās Latvijas čempionāta volejbolā fināliste. Šovakar ir cerības uzzināt arī otro. Tas notiks gadījumā, ja „Biolars” volejbolisti šovakar Jelgavā pratīs pieveikt šī brīža Latvijas čempionvienību „Lāse-R / Rīga”. Mača sākums pulksten 19.00.

Jau ziņojām, ka vakar kā pirmā Latvijas čempionāta finālā iekļuva „Poliurs / Ozolnieki” komanda, kas pusfināla sērijā ar 3-1 pieveica „DU” volejbolistus. Šobrīd ļoti reāls ir scenārijs, ka Latvijas čempionāta visas finālsērijas spēles varētu tikt aizvadītas Jelgavā. Lai šis scenārijs piepildītos, otrajā pusfināla sērijā jāuzvar „Biolars” volejbolistiem, jo Zemgales OC ir viņu mājas zāle. „Poliurs / Ozolnieki” komandai fināla mačus netiek ļauts spēlēt sev ierastajā Ozolnieku SN, jo tādas ir televīzijas prasības, no šaurās un mājīgās „ozīšu” mājvietas translēt volejbolu neesot iespējams. Tādejādi ir skaidrs, ka Ozolnieku komanda savus finālsērijas mačus aizvadīs Jelgavā.

Rezultāts pusfināla sērijā starp „Lāses” un „Biolars” komandām ir 2-1 par labu jelgavniekiem, kuri sēriju varēja pabeigt jau aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā, taču spēli aizvadīja ļoti bezzobaini un piekāpās rīdziniekiem. „Lāse” noteikti vēlas vietu finālā, jo Latvijas čempionāta fināls bez rīdziniekiem pēdējos gados mūsu platuma grādos nav bijis iedomājams. „Lāses” zaudējums šovakar nozīmētu, ka Rīgas volejbola draugi paliek bez volejbola fināla, bet lielais fināls norit Jelgavā.

Pārsteigumi komandu sastāvos būt nevar un izskatās, ka abas šovakar maču sāks iespējami labākajos virknējumos. „Biolars” gan jāiztiek bez Rolanda Ozoliņa, kurš īsi pirms pusfināla guva rokas savainojumu un šajā sērijā komandai palīdzējis nav. „Lāses” galvenais treneris Raimonds Vilde paredzams, ka sākumsastāvu nemainīs, pieturoties pie saukļa „uzvarētāji sastāvu nemaina” un laukumā diagonāles pozīcijā sūtīs Kudrjašovu, „pusītes” – Kiseļevu un Vanagu, pirmos tempus – Vāveru un Zavorotniju, cēlāju – Gulbi, bet libero pozīcijā – Ivanovu. Viņa oponents Jurijs Deveikus tikmēr varētu būt 100% skaidrībā tikai par cēlāju Leiti un libero Štālu, kā arī vienu no pusītēm Jirgensonu. Otra pusīte – Pekmanis? Andiļevko? Varbūt jāriskē ar Finsteru? Diagonāle – Jamrovskis? Pekmanis? Pirmie tempi, visticamāk, būs Baiks un Aukmanis, bet rezervē paliks Cimoška.

Mačam jābūt aizraujošam, šaubu nav! Tā sākums Zemgales OC pulksten 19.00, teksta tiešraide - Livestats

Kuru no komandām šovakar atbalstīsi tu?

  • 35

  • 30


  +1 [+] [-]

, 2012-03-22 11:55, pirms 12 gadiem
Ģimenē tak ir spēks, lai brāļi Vāveri to pierāda, ha!

  -3 [+] [-]

, 2012-03-22 14:19, pirms 12 gadiem
Par Lāsi!!!

     [+] [-]

, 2012-03-22 19:07, pirms 12 gadiem
viena no svarīgākajām spēlēm un nerāda?

     [+] [-]

, 2012-03-22 19:28, pirms 12 gadiem
kasisk rakstīja: viena no svarīgākajām spēlēm un nerāda?
es arī par to pašu,tikai DU spēja nooranizēt translācīju.