Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" desmitā uzvara pēc kārtas, Pastrņākam 2+1 uzvarā pār NHL līderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Flames" desmitā uzvara pēc kārtas, Pastrņākam 2+1 uzvarā pār NHL līderi
Kalgari "Flames" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: Candice Ward/USA Today Sports/Scanpix

Desmito uzvaru pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnījusi, kā arī Rietumu konferences vicelīderes godu ieguvusi Kalgari "Flames", kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Vinipegas "Jets".

"Flames" kļuva par pirmo komandu NHL, kas uzvarējusi visos mačos septiņu vai vairāk mājas spēļu sērijā. "Flames" panākumu nodrošināja pamatlaika pēdējā minūtē, kad 47 sekundes pirms finālsirēnas uzvaras vārtus iemeta zviedru uzbrucējs Eliāss Lindholms.

• Citā agrajā spēlē Bostonas "Bruins", pateicoties čehu snaipera Dāvida Pastrņāka diviem vārtu guvumiem un vienai rezultatīvai piespēlei, savā laukumā ar 5:1 sagrāva līgas līdervienību Kolorādo "Avalanche". Rezultatīvi spēlēja arī citu "Bruins" pirmā virknējuma uzbrucēji, Teiloram Holam nopelnot trīs rezultatīvas piespēles, savukārt Patrīsam Beržeronam iemetot vārtus un rezultatīvi asisitējot.

• Trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja un pretiniekiem kārtējo piecu zaudējumu virkni šosezon sagādāja Austrumu konferences vicelīdere Karolīnas "Hurricanes", viesos ar 4:3 pagarinājumā pieveicot Filadelfijas "Flyers". 18 sekundes pirms pagarinājuma izskaņas no vārtu priekšas precīzi meta Brets Peske.

Negaidītu panākumu izcīnīja līgas pēdējā pozīcijā esošā Monreālas "Canadiens", kas derbijā ar 5:2 sakāva Toronto "Maple Leafs". Pa trim punktiem uzbrucēju Džoša Andersona (2+1) un Koula Kofīlda (1+2) rēķinā. 35 metienus atvairīja "Canadiens" vārtsargs Samuels Montembo.

NHL spēles

KomandasRezultāts
Bruins – Avalanche5:1
Flyers – Hurricanes3:4 P
Flames – Jets5:1
Canadiens – Maple Leafs5:2
Canucks – Kraken5:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/