Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Treneris: "Peresu ietekmējusi Abdusalamova traģēdija"

Jānis Pārums

Treneris: "Peresu ietekmējusi Abdusalamova traģēdija"
Ābels Sančess

Kubiešu smagsvara Maika Peresa (20-0-1, 12KO) treneris Ābels Sančess uzskata, ka traģiskā cīņa pret krievu Magomedu Abdusalamovu (18-1, 18KO), kas notika pērnā gada novembrī, ietekmējusi Peresa un Karlosa Takama (28-1-1, 23KO) aizvadītajā nedēļas nogalē notikušās cīņas iznākumu.

Lai gan favorīta statusā pirms cīņas bija Peress, pieredzējušais Takams izrādīja nopietnu pretestību, tādejādi cīņa negaidīti noslēdzās neizšķirti – pirmoreiz profesionālajā ringā Peress netika pie panākuma.

"Domāju, ka cīņa pret Abdusalamovu ļoti ietekmēja Maiku Peresu un nospēlēja nozīmīgu lomu cīņas plāna neizpildīšanā cīņā pret Takamu," sacīja Peresa treneris Sančess. "Tagad tuvāko nedēļu laikā sapulcēsimies, lai izrunātu tālākās perspektīvas."

"Nekad neesmu bijis par ātrām revanša cīņām, taču, ja tāda notiks, tad tajā viss būs pavisam citādi. Pagaidām mēs esam izanalizējuši pirmās cīņas problēmas. Ceru, ka Maikam beigs uzdot jautājumus par 2.novembra traģisko cīņu [pret Abdusalamovu] un sāks jautāt par neveiksmīgo cīņu pret Takamu," piebilda Sančess.

Jāatgādina, ka novembra sākumā Peress uzvarēja Abdusalamovu pēc punktiem. Dažas stundas pēc cīņas Abdusalamovs tika nogādāts vienā no Ņujorkas slimnīcām kritiskā stāvoklī. Viņš pārcieta insultu, ārstiem nācās veikt operāciju galvas smadzenēs un iemidzināt mākslīgajā komā, kurā krievs pavadīja vairāk nekā mēnesi. Abdusalamovs lēnām atveseļojas un šobrīd uzturas rehabilitācijas centrā.

     [+] [-]

, 2014-01-22 21:42, pirms 11 gadiem
Kuri ir tie idioti, kas joprojām uzdod jautājumus par to cīņu Peresam? Tiešām vispār ar galvu nedomā?