Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Karsums: "Mani par kapteini iecēla treneris"

Jānis Celmiņš

Karsums: "Mani par kapteini iecēla treneris"
Rīgas "Dinamo" jaunais kapteinis Mārtiņš Karsums
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Mani par kapteini iecēla treneris, nebija komandas balsojuma. Patiesībā esmu pārsteigts. Ar Gunti šo situāciju neesam izrunājuši. Domāju, ka amatā neesmu uz ilgu laiku," sarunā ar laikrakstu „Latvijas Avīze” pauž Rīgas „Dinamo” rezultatīvākais spēlētājs un nu arī jaunais kapteinis Mārtiņš Karsums.

"Dinamo" pirmo sezonu KHL sāka ar Alekseju Širokovu kapteiņa amatā, taču vēlāk viņš no šiem pienākumiem atteicās, un tos uzticēja Rodrigo Laviņam. Pēc tam – trīs gadi ar Sandi Ozoliņu.

Karsums šaubās, vai ir piemērots amatam: "Varbūt vajadzētu kādu ar lielāku pieredzi. Kapteinis biju Baldera Hokeja skolas laikā, bet, šķiet, ne jauniešu, ne junioru izlasēs. Neesmu no runīgākajiem, tādēļ ar uzmundrinošām uzrunām man varētu iet grūti. Mēģināšu to kompensēt ar savu spēli laukumā," apņēmīgi pauž Karsums.

Jaunajam komandas kapteinim ir viedoklis arī par pēdējā mača zemo apmeklētību. "Slikti spēlējam, tāpēc arī nenāk. Paldies tiem, kuri ieradās. Cerams, līdzjutēji nenovērsīsies, jo viņi mums ir papildu stimuls. Pret "Baris" sākām ļoti labi, pirmajā periodā divi vārti un vēl vairākas simtprocentīgas iespējas. Otrajā atkal atlaidām – nezinu, kādēļ mums šosezon tieši otrais periods bieži izkrīt. Principā uzvara bija mūsu, taču atkal zaudējām," tā kapteinis Karsums.

Izmantotie resursi:
LA.lv

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs: aksels82inbox.lv

 +10 [+] [-]

, 2012-12-21 12:02, pirms 11 gadiem
Vajag vel lielakas slodzītes pēc šiem zāģiem

 +23 [+] [-]

, 2012-12-21 12:04, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Nav jau vinsh slikts, bet gribejas Daugavinju!
Daugaviņu? ha, pagaidām KHL čalim pilnīga izgāšanās...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-21 12:06, pirms 11 gadiem
Prieks, ka nomainīja to žurku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-21 12:19, pirms 11 gadiem
"Varbūt vajadzētu kādu ar lielāku pieredzi. Kapteinis biju Baldera Hokeja skolas laikā, bet, šķiet, ne jauniešu, ne junioru izlasēs. Neesmu no runīgākajiem, tādēļ ar uzmundrinošām uzrunām man varētu iet grūti. Mēģināšu to kompensēt ar savu spēli laukumā,"

Veltījums tiem pokemoniem, kas bija sašutuši par Galviņa nevis Karsuma iecelšanu kapteiņa lomā un bija 100% pārliecināti, ka Karsums ģērbtuvēs ir zvērs un līderis

  +3 [+] [-]

, 2012-12-21 12:21, pirms 11 gadiem
Par Karsumu! Ja katrā spēlē katrs dinamietis ieliks pretinieku bortiņā kā Kapteinis Enstrōmu, mums uz ledutiņa būs nospiedošs pārsvars. Pieredzes trūkums? Ozo arī tās nebija.

  +7 [+] [-]

, 2012-12-21 12:28, pirms 11 gadiem
Ideāls kapteinis!!!
kas var būt labāks par paziņojumu: "es nemaz neesmu, īsts kapteinis, mani iecēla treneris, vajadzēja kādu citu" utt...

Īsts līderis ar mugurkaulu!!! haha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-12-21 12:38, pirms 11 gadiem
Var jau būt, ka Karsums nav slikts kapteinis... Noteikti labāks par Galviņu. Bet no šī brīža dinamiešiem, man liekas, ka kapteinim vajadzētu būt Karlam. Varat mest kārtējos mīnusus, bet pirms spēlēm vienmēr var redzēt, cik ļoti viņš grib uzvarēt. Tikai, protams, nav ne jausmas, kāds viņš ir ģērbtuvē. Ļoti daudziem no dinamiešiem nav tā dzirksteles, lai cik tas dīvaini nebūtu, pat daudziem jaunajiem to nevar ieraudzīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-21 13:02, pirms 11 gadiem
Austrumu tanks rakstīja: Varat mest kārtējos mīnusus, bet pirms spēlēm vienmēr var redzēt, cik ļoti viņš grib uzvarēt. Tikai, protams, nav ne jausmas, kāds viņš ir ģērbtuvē. Ļoti daudziem no dinamiešiem nav tā dzirksteles, lai cik tas dīvaini nebūtu, pat daudziem jaunajiem to nevar ieraudzīt.
vot vot. šito arī esmu pamanījis. pietiek ar to, ka paskatos kā čalis uziet uz laukuma un tad var nospriest cik ļoti viņš šodien grib uzvarēt. tas saucamais ''pump'' pirms spēles ir tikai dažiem mūsu komandā, a paskatoties uz citām komandām tur gandrīz pilnīgi visiem viņš ir! vnk tā degsme.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-21 13:07, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Viņš vismaz ir tāds, kas var pateikt visu ko domā, nebūs kā Ozoliņš, bet tuvu tam.
Gluzi manas domas! Vinsh ir tas kas varetu savakt komandu.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-21 13:12, pirms 11 gadiem
Kapteiņa lomas pārvērtēšana komandā ir īpaši pokemonisku komentētāju vieglas identificēšanas pazīme. Reizēm palasot komentus rodas iespaids ka viens otrs domā ka ja tas C burtiņš būtu pareizajam cilvēkam, DR automātiski būtu konferences trijniekā.

Ticiet man... šai komandai ir daudz lielākas problēmas nekā viens burtiņš uz formas.

     [+] [-]

, 2012-12-21 13:13, pirms 11 gadiem
K3pka rakstīja: Ko shodien tads ipashi uzvilkts? :/ draugs no rita aizgaja proma, un neizmiileeja Tevi dibenaa? baac tas tak nav pasaules gals.. Vakaraa buus majas, sabu4ojaties, un buus viss oke
Vakars šodien nepienāks, tu ko neesi par pasaules galu dzirdējis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-21 15:12, pirms 11 gadiem
– Хотелось у вас спросить про Джо Сакика, человек очень мало общался, я бы даже сказал, несколько замкнут был. А как было там, в раздевалке?
– Он очень мало говорил в раздевалке, но все доказывал на льду. Я не могу вспомнить ни одного случая, чтобы он кого-то ругал в раздевалке или на скамейке, хотя запросто мог бы это сделать. Сакик всегда брал ответственность на себя, просто выходил и играл. Не толкал "речей", но своим отношением к игре вел команду за собой. (S. Ozoliņa intervija).

Viss Tavās rokās, Martiņ. Esi viens no dažiem, kuri vel spēlē šajā komandā. Nav jābūt par pļāpu, lai būt par labo kapteini!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-21 15:26, pirms 11 gadiem
Interesanti kāds Ivanāns būtu kā kapteinis. Laukumā vis bruktu un lūztu, domājams, ka džeks arīo runāt mācētu!
Karls arī ir labs variants, piekrītu Austruma tanka sacītajam.
Kā kapteinis no ārzemju latviešiem derētu tāds jauns un dzelžains, tāds kā Girgensons. Domājams, ka šeit starp RD večiem sākumā baidītos, bet kad pierastu, viņš noteikti būtu lielisks kapteinis.!
Slēpts komentārs: Liquid

  +3 [+] [-]

, 2012-12-21 16:05, pirms 11 gadiem
K3pka rakstīja: Ko shodien tads ipashi uzvilkts? :/ draugs no rita aizgaja proma, un neizmiileeja Tevi dibenaa? baac tas tak nav pasaules gals.. Vakaraa buus majas, sabu4ojaties, un buus viss oke
Klau, ko Tu visu laiku par to dupsī mīlēšanos satraucies , nepārtraukti vissus par gejiem saukā. Laikam jau ir tā , ka pats sevī centies apslēpt šīs tieksmes , un tad bļausties te bezsakarā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-21 16:53, pirms 11 gadiem
K3pka rakstīja: jaa tieshi taa.uzmani aizmuguri puikinj
Nu re , droši vien tagad vieglāk palika , kad atzini savu orientāciju. Varēsi tagad droši praidos piedalīties.

     [+] [-]

, 2012-12-21 17:27, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Gluzi manas domas! Vinsh ir tas kas varetu savakt komandu.
tas gailis savākt komandu
ja nu vienīgi korī KIKERIGŪ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-21 18:03, pirms 11 gadiem
Viss ir "bumbās",Mārtiņ! Tu esi normāls čalis,ar pareizu attieksmi pret darāmo!ja es būtu Karsuma vietā,jau sen būtu iespraudis Žurkā nūju tikai par to,ka Man jāklausās kaut kāds Ļepsa,ibio! Paaudzies,Golovkin,tā kā pamperus nēsāt jau par vēlu priekš tevis,bet varbūt nav,kā tur ir ar to,Guntīt!

     [+] [-]

, 2012-12-21 18:50, pirms 11 gadiem
Domāju,ka kapteinis šobrīd nav aktuālākākā tēma DR šobrīd skatos atlant-traktor,kur ozo jau divus pasus iedeva DR varētu kapteiņot Ņiživijs,Rodis,bet viņiem ir jābūt kādam,ko savākt,kāds bij ot pret barys,izskatījās,ka bailes iziet ar ripu no savas zonas

     [+] [-]

, 2012-12-21 18:58, pirms 11 gadiem
Jā ,par Galviņu,tā un vēl par Guņu iepriekšējās sezonās viņu sauca te,piekrītu DR šobrīd viņš nav vajadzīgs Bet tgd turam īkšķus par Ozo atlant-traktor3-3 gaidam 3.periodu

  +1 [+] [-]

, 2012-12-21 18:58, pirms 11 gadiem
Savicki ko sēsi to pļausi.........Ar Ozo tev vecīt vajadzēja pagarināt līgumu..... Savickis ir tālu no hokeja, pirms runā padomā.....

     [+] [-]

, 2012-12-21 19:53, pirms 11 gadiem
K3pka rakstīja: iesim jesim kopaa..
Piedod , bet būs Tev vienam jāiet. Man ar savu sievu ir labi .

     [+] [-]

, 2012-12-21 22:46, pirms 11 gadiem
Austrumu tanks rakstīja: Var jau būt, ka Karsums nav slikts kapteinis... Noteikti labāks par Galviņu. Bet no šī brīža dinamiešiem, man liekas, ka kapteinim vajadzētu būt Karlam. Varat mest kārtējos mīnusus, bet pirms spēlēm vienmēr var redzēt, cik ļoti viņš grib uzvarēt. Tikai, protams, nav ne jausmas, kāds viņš ir ģērbtuvē. Ļoti daudziem no dinamiešiem nav tā dzirksteles, lai cik tas dīvaini nebūtu, pat daudziem jaunajiem to nevar ieraudzīt.
Dzirksteles nava nevienam...galvenais ir saņemt naudu līdz sezonas beigām, kura ir paredzēta Līgumā Nr.xxxxx.....a tad jau kāds savāx!
1 2 37 komentāri