Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka "Dynamo" un "Torpedo" mājās svin sausās uzvaras

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Znaroka "Dynamo" un "Torpedo" mājās svin sausās uzvaras
Sergejs Soins panāk 1:0 "Dynamo" labā
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Trešo sauso zaudējumu sezonā divkārtējai Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa uzvarētājai Kazaņas "Ak Bars" šovakar sarūpēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dynamo" – 3:0 savā laukumā. Graujošs panākums arī Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Pirmo vijoli pārliecinošajā "Dynamo" uzvarā nospēlēja uzbrucējs Sergejs Soins, kuram labākais lietderības koeficients komandā, – viņš mazākumā guva uzvaras vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli.

Lieliska spēle arī vārtsargam Aleksandram Jerjomenko, kurš atvairīja visus 26 "Ak Bars" spēlētāju metienus un aizvadīja jau ceturto sauso spēli sezonā, kļūstot par līderi šajā rādītājā. Viņu sniegums sekmēja panākumu ar 3:0.

Jāpiebilst, ka "Ak Bars" tā bija jau sestā neveiksme pēdējos septiņos mačos, savukārt rietumos 3. vietu ieņemošais "Dynamo" uzvarējis piecās no sešām spēlēm šomēnes.

Neskatoties uz trīs rezultatīvāko uzbrucēju savainojumiem, lielisku sniegumu turpina demonstrēt Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas savā laukumā ar 5:0 sagrāva Ņižņekamskas "Neftekhimik", izcīnot devīto uzvaru pēdējās desmit spēlēs.

Pamatus uzvarai mājinieki ielika mača pirmajā pusē, gūstot četrus bezatbildes vārtus. Vispirms otro spēli pēc kārtas izcēlās uzbrucējs Ruslans Zainuļins, bet pēcāk vairākumā precīzi bija pieredzējušais Andrejs Ņikitenko, kuram pirmie vārti sezonā, un Aleksejs Ugarovs.

30. minūtē otros vārtus sezonā guva jaunais uzbrucējs Semjons Valuiskis, bet punktu noslēdzošās trešdaļas ievadā pielika Aleksejs Ugarovs, gūstot otros vārtus spēlē. Jāpiebilst, ka izskaņā Ņikitenko neprata realizēt soda metienu.

Otro sauso spēli sezonā aizvadīja soms Peka Tuokola, atvairot visus 30 "Neftekhimik" hokejistu metienus. Ar 44 punktiem 25 spēlēs "Torpedo" pakāpies uz 2. vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

     [+] [-]

, 2011-11-21 20:02, pirms 12 gadiem
Ja nākošais būs zaudējums Kazaņai tad Dārziņam būs jauns treneris!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-21 21:02, pirms 12 gadiem
Redzēju spēli ar Kazaņu. Otrie vārti bija skaisti. Viens metiens, vārtrsargs līdaciņā ķēra, nenoķēra. otrs metiens, rikošets no tiesneša, trešais - rikošets no vārstsarga muguras vārtos. Viennozīmīgi nedēļas, ja ne visas sezonas top 1.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-11-21 21:04, pirms 12 gadiem
Ar 44 punktiem 25 spēlēs "Torpedo" gan neizdevās pakāpties augstāk par 4. vietu Rietumu konferencē.

tā nu gan nav, uz 2.vietu viņi pakāpušies, kautgan nesaprotu kāpēc Maskavas Dynamo ir 3.vietā ar 49 punktiem!!

  +2 [+] [-]

, 2011-11-21 21:28, pirms 12 gadiem
Edgars150kg rakstīja: Ar 44 punktiem 25 spēlēs "Torpedo" gan neizdevās pakāpties augstāk par 4. vietu Rietumu konferencē.

tā nu gan nav, uz 2.vietu viņi pakāpušies, kautgan nesaprotu kāpēc Maskavas Dynamo ir 3.vietā ar 49 punktiem!!
Maskavas Dinamo ir 3 vietā tāpēc, ka Torpedo ir savas divīzijas līderi un katru divīziju līderiem tiek garantēta attiecīgi 1 vai 2 vieta savā konferencē, neatkarīgi no punktu skaita..

     [+] [-]

, 2011-11-21 21:49, pirms 12 gadiem
archaic rakstīja: Redzēju spēli ar Kazaņu. Otrie vārti bija skaisti. Viens metiens, vārtrsargs līdaciņā ķēra, nenoķēra. otrs metiens, rikošets no tiesneša, trešais - rikošets no vārstsarga muguras vārtos. Viennozīmīgi nedēļas, ja ne visas sezonas top 1.
Nu 3 metiens gan trāpīja pa nūju Dinamo hekejistam un iegāja vārtos ja kas...

     [+] [-]

, 2011-11-21 22:01, pirms 12 gadiem
Labvakar! Tik tikko kā pamanīju, ka ir sākusies KHL AllSatrs balsošana. Gribēju pajautāt pēc padoma, jo man īsti nesanāk ierakstīt spēlētāju vārdus tanīs ailītēs.. Varbūt kāds var palīdzēt sabalsot par Miķeli, kurš, strap citu, ir pirmajā vietā austrumos pagaidām.

     [+] [-]

, 2011-11-21 22:37, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Protams, ka būs zaudējums. Nevar komanda normāli spēlēt, ja spēlētāji tiek nostādīti viens pret otru, sadaloties 2 frontēs.
ka tu to zini?

  +1 [+] [-]

, 2011-11-21 23:07, pirms 12 gadiem
rushinsh rakstīja: Labvakar! Tik tikko kā pamanīju, ka ir sākusies KHL AllSatrs balsošana. Gribēju pajautāt pēc padoma, jo man īsti nesanāk ierakstīt spēlētāju vārdus tanīs ailītēs.. Varbūt kāds var palīdzēt sabalsot par Miķeli, kurš, strap citu, ir pirmajā vietā austrumos pagaidām.
uzspied uz LV karoga, tad var lauciņos rakstīt latīņu burtiem.
ierakstot pirmos burtus parādās atlasīti spēlētāji, uz vajadzigā uzklikskina un viss OK

es arī sākumā neierubiju ka tur pēc noklusējuma krievu val.