Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde paziņojis izlases sastāvu OS kvalifikācijas spēlēm

Jānis Celmiņš

Vilde paziņojis izlases sastāvu OS kvalifikācijas spēlēm
Ansis Medenis
Foto: Renārs Buivids

Latvijas vīriešu volejbola izlases galvenais treneris Raimonds Vilde pirmdien pēc vakara treniņa nosauca tos volejbolistus, kuri no 23. līdz 27. novembrim startēs Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Francijā.

Izlases gatavošanos kvalifikācijas turnīram sāka pagājušās nedēļas sākumā un tās nogalē aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Igaunijas izlasi. Pēc svētdienas brīvdienas un diviem treniņiem pirmdien izlases galvenais treneris Raimonds Vilde nosauca tos volejbolistus, kuri no 23. līdz 27. novembrim startēs turnīrā Francijā.

Treniņnometnē piedalījās 13 volejbolisti, kas nozīmēja, ka malā palicējs būs tikai viens. Pēc šīvakara treniņa galīgais sastāvs kļuva zināms. Mājās paliks Andrejs Zavorotnijs, tādejādi izlase uz turnīru Francijā dosies ar četriem nominālajiem otrā tempa uzbrucējiem, trim pirmajiem tempiem, diviem cēlājiem, diviem libero un vienu
diagonāli.

23. un 24. novembrī Latvijas izlase aizvadīs spēles attiecīgi ar Čehijas un Beļģijas valstsvienībām. Tālākais spēļu kalendārs būs zināms pēc komandas sekmēm pirmajos divos mačos. Dalību turnīrā turpinās divas no trim izlasēm, kuras tālāk spēlēs ar divām labākajām izlasēm no Grieķijas, Vācijas un Francijas valstsvienību vidus.

Uz Franciju komanda dosies otrdienas rītā. Jau ziņots, ka savainojuma dēļ izlasei šajās spēlēs nepalīdzēs tās ierastais uzbrukuma līderis Gundars Celitāns.

Latvijas izlases sastāvs turnīrā Francijā:

Deniss Petrovs, Artis Caics (cēlāji), Austris Štāls, Ingars Ivanovs (libero), Hermans Egleskalns (diagonāles spēlētājs), Viktors Koržeņevičs, Armands Celitāns, Jānis Vāvers (pirmā tempa spēlētāji), Ansis Medenis, Jānis Šmēdiņš, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks (otrā tempa spēlētāji).

     [+] [-]

, 2011-11-21 23:08, pirms 13 gadiem
Veiksmi latvju balēliņiem!

     [+] [-]

, 2011-11-22 07:40, pirms 13 gadiem
Varbūt tiešraidi var sarunāt?

     [+] [-]

, 2011-11-22 15:22, pirms 13 gadiem
janisC rakstīja: Varbūt tiešraidi var sarunāt?
laola1.tv rāda, ieej pie channels un pašā apakšā CEV Olympic Qualifications

     [+] [-]

, 2011-11-23 09:03, pirms 13 gadiem
cikos ir spēle?

     [+] [-]

, 2011-11-23 12:41, pirms 13 gadiem
calis87 rakstīja: cikos ir spēle?
16.00 pēc LV laika.