Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns aizstāvas pret Pikē apsūdzību, ka tiesneši palīdz "Real" cīņā par titulu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns aizstāvas pret Pikē apsūdzību, ka tiesneši palīdz "Real" cīņā par titulu
Zinedins Zidāns. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas čempionātā šovakar var notikt līderu maiņa, ja Madrides "Real" izdosies pārspēt "Real Sociedad". Pašreizējās līderes "Barcelona" pieredzējušais centra aizsargs Žerārs Pikē iepriekš izteicās, ka tiesneši mēģina palīdzēt "Real", bet Madrides galvenais treneris Zinedins Zidāns preses konferencē bija spiests aizstāvēties.

Ceturtdien Madrides "Real" savā laukumā ar 3:0 pieveica "Valencia". Pirmie bumbu vārtu tīklā gan nogādāja viesi, tomēr VAR vārtu guvumu neieskaitīja. Dienu vēlāk "Barcelona" nospēlēja 0:0 pret "Sevilla", pazaudējot kontroli pār notikumiem turnīra tabulā. Žerārs Pikē bija pikts par notiekošo, atzīstot, ka šādos apstākļos izcīnīt titulu būšot ļoti grūti.

Šovakar "Real" spēkosies pret "Real Sociedad". Trīs punkti ļaus apdzīt "Barcelona" – tad abām komandām būs vienāds punktu skaits, bet Madrides vienība atradīsies augstāk, pateicoties labākai bilancei savstarpējās spēlēs. Pirms mača notikušajā preses konferencē Zinedinam Zidānam tika jautāts, vai tiesneši patiešām palīdz "Real".

"Nē. Būšu ļoti tiešs. Nedomāju, ka tiesneši mums palīdzētu. Cilvēki var teikt, ko vēlas. Es domāju par nākamo spēli. Man ir savs viedoklis, taču neteikšu, ko domāju par Pikē vai kādu citu cilvēku," norādīja "Real" galvenais treneris.

"Barselonas neizšķirts no mūsu skatu punkta nemaina neko. Šī būs trešā spēle pēc atgriešanās apritē, un jau iepriekš runājām, ka mums priekšā 11 fināli. Visos sagatavosimies tam, lai laukumā atstātu pilnīgi visu," teica Zidāns.

"Real" tā būs trešā spēle septiņās dienās, un sagaidāms, ka Zidāns veiks izmaiņas starta sastāvā. Pret "Valencia" tikai 74. minūtē laukumā devās Marko Asensio, bet tas viņam netraucēja izcelties ar vārtiem un piespēli. Taču Zidāns nevēlējās apgalvot, ka Asensio dosies pamatsastāvā: "Mums jābūt uzmanīgiem un mierīgiem. Nevaram aizmirst, ka traumas dēļ viņš nav spēlējis desmit mēnešus, un tas ir ilgs laiks."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/real-ma...

     [+] [-]

, 2020-06-21 14:09, pirms 4 gadiem
Pikē vienmēr ir bijis vaidētājs un īdētājs. Nav vērts viņu ņemt galvā.