Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Borodavko zaudē Jekaterinburgas pusfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Borodavko zaudē Jekaterinburgas pusfinālā
Jevgēņijs Borodavko
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Jekaterinburgā notikušajās Grand Slam sacensībās džudo Latvijas sportists Jevgeņijs Borodavko piedzīvoja zaudējumu pusfinālā un bija spiests samierināties ar piekto vietu.

Jevgeņijs Borodavko iekļuva sacensību pusfinālā, tomēr pēdējās 30 sekundēs piedzīvoja zaudējumu pret ungāru Miklošu Cirjeni, kurš kļuva par Jekaterinburgas posma uzvarētāju, ņemot virsroku visos četros dueļos, kuros piedalījās. Pasaules ranga 22. vietas īpašnieks pirmo reizi karjerā uzvarēja Grand Slam posmā, turklāt augustā tieši Ungārijā notiks pasaules čempionāts džudo.

Cīņā par bronzas godalgu Borodavko pretī stājās Laurēns Bēlers no Austrijas. Sāncensis ņēma virsroku ar iespaidīgu ura-nage, neatstājot Latvijas džudistam nekādas cerības un liekot publikai sajūsmināties. Bēlers tika pie savas pirmās Grand Slam medaļas. Arī Borodavko labākais sasniegums ir bronza, kas izcīnīta divas reizes.

30 gadus vecais Borodavko, kurš trīs reizes pēc kārtas kļuvis par Eiropas čempionāta bronzas medaļnieku, piedalījies trīs olimpiskajās spēlēs. Pekinā viņš zaudēja pirmajā kārtā, Londonā tika sasniegta 9. vieta, bet Riodežaneiro Borodavko ierindojās 17. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.ijf.org/

     [+] [-]

, 2017-05-21 21:07, pirms 7 gadiem
Avtomobilist faniem bija ko redzēt. Laba, fiziska cīņa, jācer tik, ka bez savainojumiem!

     [+] [-]

, 2017-05-21 21:36, pirms 7 gadiem
Džudo vairāk ir taktiska cīņa,fiziska cīņa ir grieķu-romiešu cīņa Raimond.