Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Rēzekne'' pagarinājumā uzvar ''Nikaru'', pusfinālā iekļūst ''Raba'' un Jēkabpils

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Rēzekne'' pagarinājumā uzvar ''Nikaru'', pusfinālā iekļūst ''Raba'' un Jēkabpils
Foto: TFK Rēzekne

Šodien tika aizvadītas telpu futbola čempionāta otrās ceturtdaļfināla spēles. Par lielāko pārsteigumu parūpējās ''Rēzekne'', kura pagarinājumā izrāva uzvaru ar 3:2 pār ''Nikaru'', tādējādi pagarinot sēriju. Ar pārliecinošām uzvarām pusfinālā ''Petrow/Jelgava'' pievienojās ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns'' un ''Raba''.

Pārliecinoši pusfinālos iekļuva FK ''Raba'' un ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns'', kas attiecīgi izbraukumā ar 5:2 pārspeja ''Salaspili'' un ar 9:2 sagrāva ''RSU/BAO-Dobele''.

''Raba'' prata atspēlēties no 0:2, gūt piecus bezatbildes vārtus un tādējādi nodrošinot otro uzvaru sērijā. Komandu pirmajā spēlē ''Raba'' svinēja pārliecinošu uzvaru ar 8:1. Savukārt ''Jēkabpils Lūši/Ošukalns'' pēc graujošas uzvaras pirmajā mačā ar 11:1, šodien iekļuva pusfinālā pēc līdzvērtīgi pārliecinošas uzvaras ar 9:2. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Jans Radevičs, kamēr trīs Dmitrijs Kuzmins. Rezultāts varēja būt vēl pārliecinošāks, taču 21. minūtē Jēkabpils telpu futbolisti nerealizēja sešu metru soda sitienu.

Aizraujošākā spēle noritēja Rēzeknē, kurā vietējā komanda pagarinājumā ar 3:2 pārspēja ''Nikaru'', tādējādi pagarinot sēriju. Viss mačs pagāja spraigā un līdzīgā cīņā. 29. minūtē Dmitrijs Borisovs panāca 2:1 par labu Rēzeknei, taču līdz pamatlaika beigām uzvara netika nosargāta. Sergejs Oļeškovs 34. minūtē panāca līdzsvaru. Pagarinājumā pēdējo vārdu teica Rēzeknes telpu futbolisti, uzvarot spēlē un pagarinot sēriju.

Savukārt čempione ''Petrow/Jelgava'' pusfinālā iekļuva bez cīņas, jo Latvijas Futbola federācijas Disciplinārā komiteja lēma no čempionāta izslēgt Daugavpils ''Lokomotiv'', jo pirmajā spēlē tika pieteikts diskvalificēts spēlētājs.

Latvijas čempionāta ceturtdaļfināli

Komandas1. spēle2. spēle
Raba – Salaspils8:15:2
Lūši/Ošukalns – RSU/BAO-Dobele11:19:2
Nikars-Rēzekne4:22:3
Petrow/Jelgava – Lokomotiv10:0

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija