Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Daugavpils "Lokomotiv" tiek izslēgta no Virslīgas

Rolands Eliņš

Daugavpils "Lokomotiv" tiek izslēgta no Virslīgas
Foto: FC Petrow

No "Optibet" Latvijas telpu futbola Virslīgas čempionāta tālākās sezonas izslēgta FC "Lokomotiv Daugavpils" komanda, kas trešo reizi šosezon saņēmusi tehnisko zaudējumu. Trešdien, 21. aprīlī, komandai bija paredzēta ceturtdaļfināla sērijas otrā spēle pret FC "Petrow"/Jelgava vienību, kas līdz ar to automātiski iegūst vietu pusfināla posmā.

Vakardien publicētais LFF DK sēdes protokols liecināja, ka Daugavpils "Lokomotiv" saņēmusi tehnisko zaudējumu par 17. aprīļa spēli pret "Petrow/Jelgava" Virslīgas ceturtdaļfinālā, kad komandas pieteikumā tika iekļauts diskvalificēts spēlētājs. Spēles rezultāts tādēļ gan mainījās minimāli, jo spēlē Daugavpils bija zaudējusi ar 1:10, bet tagad tehniskā zaudējuma rezultātā nonākusi pie 0:10.

Taču uzreiz radās nākamais jautājums, jo "Lokomotiv" šis bija trešais tehniskais zaudējums šosezon. Februāra vidū "Lokomotiv" neieradās uz divām spēlēm, par ko saņēma divus tehniskos zaudējumus. Trīs tehniskie zaudējumi nozīmē izslēgšanu no līgas, taču vakardienas DK lēmumā tas minēts nebija.

Šodien LFF informē, ka DK bija lūgusi Telpu futbola organizācijas komiteju sniegt savu viedokli šajā jautājumā par konkrētā reglamenta punkta piemērošanu, un pēc šī atzinuma saņemšanas šodien publicēta informācija, ka "Lokomotiv" izslēgta no Virslīgas, attiecīgi šodien otru ceturtdaļfināla spēli pret "Petrow/Jelgava" neaizvadīs, un Jelgavas komanda jau iekļuvusi pusfinālā, uz ko gan tik un tā bija milzīga favorīte.

Regulārajā sezonā "Lokomotiv" 14 spēlēs guva trīs uzvaras un ieņēma astoto, pēdējo vietu, tiesa, tikai par punktu atpaliekot no sestās vietas īpašnieces "Salaspils".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13208/fc-lokom...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-21 12:30, pirms 3 gadiem
N0AH - 2

     [+] [-]

, 2021-04-21 13:09, pirms 3 gadiem
Welcome to BARDAK land!!!

     [+] [-]

, 2021-04-21 13:10, pirms 3 gadiem
Tas , LFF nezina un neievēro pašu pieņemtos likumus , nav nekas jauns.