Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Man nav vajadzības provocēt "Chelsea" spēlētājus"

Mourinju: "Man nav vajadzības provocēt "Chelsea" spēlētājus"
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Iepriekšējajās sezonās portugāļu speciālists Žuzē Mourinju publiski apsprieda komandas spēlētājus medijos, tādā veidā provocējot viņus parādīt labāku sniegumu futbola laukumā, taču šogad Londonas "Chelsea" galvenais treneris atzina, ka šajā sezonā tas nav nepieciešams.

Žuzē Mourinju uzstāj, ka šosezon nejūtot vajadzību provocēt savas komandas futbolistus, taču atzinis, ka agrāk ir to darījis. Londonas "Chelsea" šobrīd ieņem pirmo vietu Anglijas Premjerlīgā un ir uz pareizā ceļa, lai izcīnītu titulu, ko nav izdevies izdarīt kopš 2010.gada.

Šosezon Mourinju apgalvoja, ka pret viņa vadīto komandu ir izveidota kampaņa, tomēr, neraugoties uz problēmām ārpus kluba, portugālis atzinis, ka viņam nav bijusi vajadzība uz kādu no spēlētājiem rādīt ar pirkstu, cenšoties iegūt labāku sniegumu laukumā.

"Autoratīvā vadība ir tad, kad esi gatavs provocēt futbolistus, mēģinot radīt pārliecību," Mourinju pastāstīja žurnālistiem. "Kritizē spēlētāju masu medijos, kritizē viņu savā priekšā, mēģinot viņu sadusmot, liekot justies neapmierinātam ar treneri vai liekot viņam man pierādīt pretējo. Mērķis ir izcelt to labāko, tomēr nedomāju, ka man tas ir nepieciešams, jo viss virzās pareizajā virzienā. Šajā sezonā man to nevajag, bet to darīju pirms tam, taču daudzi no futbolistiem nebija tam gatavi."

"Protams, varat teikt, ka izkritām no Čempionu līgas vai zaudējām "Bradford City", bet kopumā tas, kā viņi strādā, uzvedas, kāda ir viņu motivācija un reakcija pozitīvajos un negatīvajos brīžos, mani apmierina. Man nav jābūt lielam vadītājam vai jāmeklē stratēģijas. Viss ir normāli."

Londonas "Chelsea" joprojām atrodas Premjerlīgas līderpozīcijās, par sešiem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Mančestras "City".

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2015-03-21 19:53, pirms 9 gadiem
Būs vien jāprovicē pēdējās spēlēs savādāk City paņems kausu.