Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rēdlihs un Sprukts: šodien jāspēlē labāk

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rēdlihs un Sprukts: šodien jāspēlē labāk
Miķelis Rēdlihs un Jānis Sprukts
Foto: Jaroslavs Ņejelovs, hclokomotiv.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas spēļu otrās kārtas pirmajā mačā Sankpēterburgas SKA ceturtdien pārspēja Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv". Latviešu uzbrucēji bija vienisprātis, ka viņu komanda nespēlēja savu spēli. Lai uzvarētu, šodien otrajā mačā būs jāspēlē labāk.

Jaroslavļas "Lokomotiv" latviešu uzbrucēji pēdējā laikā demonstrē atzīstamu sniegumu - Jānis Sprukts pēdējos 10 mačos sakrājis 1+7, bet Miķelim Rēdliham pēdējās 9 spēlēs ir 6 (3+3) rezultativitātes punkti. Taču ceturtdienas mačā pie vārtu guvuma netika neviens jaroslavļietis.

Jānis Sprukts: "SKA spēlēja labi, bet galvenais, ka mēs nespēlējām tik labi, cik vajag. Nevēlos runāt detalizēti, taču mēs visi redzējām, ka nespēlējām tā kā pret "Dynamo". SKA iemeta ātrus vārtus, pēc tam darbojās no aizsardzības un guva uzvaru. Protams, tā ir problēma, ka SKA meta pa vārtiem gandrīz divas reizes vairāk nekā mēs. Paskatīsimies, ko teiks treneris, izvērtēsim pirmo maču un labosim savas kļūdas. Lai uzvarētu, vajag iemest."

Miķelis Rēdlihs: "Droši vien mums pietrūka emociju. Vispār var teikt, ka mēs spēlējām ne savu hokeju. Bet pēc spriedzes mačs bija līdzīgs mūsu spēlēm pret "Dynamo". Iespējams, ka pirms otrā mača treneris veiks izmaiņas. Saprotams, ka mums būs jāspēlē labāk."

Rietumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 1-0 par labu SKA, otrais mačs jau šovakar.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-03-21 12:25, pirms 10 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Šodien nebūs spēka Loko. Gaidu Loko sagrāvi šodien, jo viss iet pēc CSKA sērijas scenārija - pirmā spēle 1:0 uzvara.

Labi, ka SKA beidzot nopirkusi izcilu varočiku! Zvērs.
viss var gadīties, loko nav ne mata sliktāks vārtsargs, SKA ievērojami labāka aizsardzība.

  +6 [+] [-]

, 2014-03-21 13:01, pirms 10 gadiem
man vienalga kas panems gagarinu-tikai ne SKA

  +1 [+] [-]

, 2014-03-21 13:37, pirms 10 gadiem
Iemest noteikti vajag! Ir taču piektdiena?

  -3 [+] [-]

, 2014-03-21 14:01, pirms 10 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Šodien nebūs spēka Loko. Gaidu Loko sagrāvi šodien, jo viss iet pēc CSKA sērijas scenārija - pirmā spēle 1:0 uzvara.

Labi, ka SKA beidzot nopirkusi izcilu varočiku! Zvērs.
Negribu noniecināt Salāku,bet Sanfords arī bija zvērs pret MD viss var gadīties šodien.Bet nu Gaidu SKA uzvaru un 2:0 sērijā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-21 14:44, pirms 10 gadiem
Loko uz priekssu!!Ska-uzpuutiigie galli taapat lidz finaalam netiks!!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-21 15:31, pirms 10 gadiem
davai dzheki, izkapajat to uzspuusto iedomigo ska... Nav slikta taa ska, bet nu es par taisniibu pasaulee, lai mazie kozh lielajiem. Lai tur daziem iesaapaas, ka taads pikjis kosmiskais salikts bet tapat lidz gagas finalam netiek..

     [+] [-]

, 2014-03-21 15:59, pirms 10 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: Glāss arī bija monstrs, pēc tam gan sabruka.
Viduvējība bija un SKA viņu padarija par Ga#no.